Højre-ekstremisten Tommy Robinson løslatt fra Belmarsh fengsel etter 9 uker

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Høgerextremist Tommy Robinson har blitt løslatt fra et maksimal fengsel to måneder etter at han ble fengslet for forakt for retten.



Den engelske Defense League-grunnleggeren, som hadde et ragget skjegg og uklippet hår, vinket til supporterne samlet utenfor HMP Belmarsh i sørøstlige London.



Den 36 år gamle anti-islamfiguren, det riktige navnet Stephen Yaxley-Lennon, spøkte med at han så ut som en 'ingefær feig konvertitt' før han konfronterte en NEWSAM Online-journalist da livvaktene hans sto bak ham.



Robinson - som dro til McDonalds etter at han ble løslatt - ble sperret inne i juli for live -streaming video som inneholdt tiltalte i en sexpleie -rettssak og satte saken i fare for å kollapse.

Han ble løslatt fredag ​​morgen etter å ha tilbrakt ni uker i isolasjon i kategori A -fengselet, der han klaget over at han ble holdt som et 'bur'.

bob geldof og jeanne marine

Bearded Robinson spøkte med at han var en 'feig konvertitt' (Bilde: Ian Vogler/)



Robinson, det virkelige navnet Stephen Yaxley-Lennon, øyeblikk etter løslatelsen (Bilde: Tom Davidson)

Robinson ble dømt til ni måneder, men den ble redusert til 19 uker for tiden han tidligere tilbrakte bak lås og slå, og han ble fortalt at han ville bli løslatt etter å ha sonet halvparten.



Etter at han kom ut av fengselet, fortsatte han å påstå at han var uskyldig, rant mot dommen hans og spøkte om skjegget og håret, sa 'første stopp, frisører' og 'ha det gøy med memene dine'.

Han bekreftet at han ble holdt isolert hele tiden, og la til: Jeg gikk inn i Belmarsh fengsel og gikk ut uten å se en annen fange ... for min sikkerhet.

Robinson ble ledsaget av livvakter utenfor Belmarsh (Bilde: Ian Vogler/)

Imidlertid forstår NEWSAM at han ba om å få møte med medfangen Julian Assange, men fengselssjefer slo ned på ideen.

Robinson har fremstilt seg selv som et offer og fortsatte å nekte for at han hadde gjort noe galt, til tross for at han ble funnet skyldig av en dommer, da han slo til mot regjeringen, rettssystemet og media da han ble intervjuet av den kanadiske høyreekstreme journalisten Ezra Levant.

Han sa: Det viktigste for dette bør være en forlegenhet for den britiske regjeringen, en forlegenhet for rettsapparatet.

Stephen Yaxley-Lennon går ut av fengselet etter ni uker inne (Bilde: Ian Vogler/)

Journalister og noen få støttespillere var samlet utenfor fengselet, inkludert en mann som twitret bilder av scenen og skrev: 'At #Belmarsh to collect #TommyRobinson.'

ryan giggs lynne giggs

I løpet av sin tid på Belmarsh ble Robinson, en gift far fra Luton, Bedfordshire, besøkt av støttespillere som hatskikkelse Katie Hopkins og tidligere Brexit-partileder Catherine Blaiklock, som ble tvunget til å trekke seg på grunn av rasistiske tweets og høyreekstreme journalister.

Hopkins, 44, hadde denne uken hevdet at Robinson kunne bli frigjort i helgen, og at han ville bruke en inngang bak for å unngå journalister til stede.

Robinson gestikulerer mens han snakker med en NEWSAM Online -reporter (Bilde: Tom Davidson)

Mens han var innelåst, støttet Robinson - som har blitt utestengt fra Facebook, Instagram og Twitter for hatefulle ytringer - Boris Johnson etter hvert som krisen forverret seg og statsministeren lanserte et mislykket press for et raskt stortingsvalg.

Fengselet huser dømte terrorister og mordere, og mennesker som er dømt for alvorlige forbrytelser, inkludert svarthytte -voldtektsmann John Worboys.

Det er også der WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange blir holdt inne da USA prøver å utlevere ham for hackingsrelaterte lovbrudd.

beste cc cream uk

Robinson bærer en pose utenfor retten den dagen han ble fengslet i juli (Bilde: Luke Dray)

Etter å ha tilbrakt to timer med Robinson, skrev Blaiklock et blogginnlegg for Salisbury anmeldelse, et konservativt magasin og sa at han ble holdt på en 'stor isolasjonsblokk', hvor tidligere innsatte inkluderte hatpredikanter Abu Hamza og Anjem Choudary, massemordere og og Jo Cox 's morder Thomas Mair.

Hun skrev: 'Han var blek, hadde skjegg og en ny hårklipp med en fluffy quiff som fikk ham til å ligne en beskjeden engelsklærer.

'Nærbilde var det øynene hans jeg la merke til. Jenta med meg sa at de var ‘fengselsøyne’; øynene til de bekymrede, de isolerte, de redde. Han lo aldri og smilte sjelden. '

Robinson fortsatte å hevde at han ikke hadde gjort noe galt (Bilde: Ian Vogler/)

Han sa til henne: 'Det er den lille plassen jeg må trene på. Jeg ser aldri solen og må gå rundt og rundt som et dyr i bur.'

Robinson hevdet at han fikk slippe ut av cellen sin bare to timer om dagen, og det var alltid minst én vakt postert utenfor, skrev Blaiklock.

Han fikk tilgang til en TV -sykkel og bøker, men ingen datamaskin.

Han hevdet at dømte mordere fikk bedre privilegier enn ham.

Etter et to-dagers høyesterettsmøte i juli fant Dame Victoria Sharp og Justice Warby at Robinson var foraktet da han filmet menn som ble anklaget for seksuell utnyttelse av unge jenter og live-streamet opptakene på Facebook, i strid med et rapporteringsforbud , utenfor Leeds Crown Court i mai 2018.

Dame Victoria fortalte Old Bailey i London at Robinson oppmuntret til vigilante-handling i halvannen time-videoen, som ble sett på nettet 250 000 ganger på sendingsmorgenen.

hva betyr 1110

Det ble til slutt sett 3,4 millioner ganger etter å ha blitt delt etter arrestasjonen.

Robinson satt ni uker i fengsel for forakt for retten (Bilde: Ian Vogler/)

Robinson, som hadde bedt president Donald Trump om politisk asyl i USA, nektet for feil, og fortalte retten at han ikke trodde han bryter rapporteringsbegrensninger og henviste bare til informasjon som allerede var i offentlig regi.

Men Dame Victoria og Justice Warby fant at han var foraktet ved å bryte rapporteringsbegrensningen som ble pålagt rettssaken, ved å live-streame videoen fra utenfor den offentlige inngangen til retten og ved aggressivt å konfrontere og filme noen av de tiltalte.

kort mot menneskeheten disney

Robinson sendte opptakene mens juryen i den andre av en serie med sammenhengende pleieforsøk vurderte dommen.

Robinson forlater HMP Onley i august 2018 etter å ha vunnet en appell i saken (Bilde: SWNS.com)

En rapporteringsbegrensning var på plass som utsatte publiseringen av detaljer om saken til slutten av alle rettssakene som involverte 29 personer, for å sikre at alle tiltalte mottok en rettferdig rettssak.

Robinson ble fengslet i 13 måneder etter å ha blitt funnet i forakt for retten på sendingsdagen.

Han sonet 10 uker i fengsel før han ble løslatt fra HMP Onley i Northamptonshire etter at det opprinnelige funnet av forakt ble omgjort av lagmannsretten i august 2018.

Men saken ble deretter henvist tilbake til riksadvokaten, som kunngjorde i mars at det var i allmenn interesse å anlegge nye rettergang mot Robinson.

Dame Victoria og justis Warby ga statsadvokaten tillatelse til å ta en ny sak mot Robinson på en høring i mai.

Etter at han ble fengslet, arrangerte Robinsons støttespiller en voldelig demonstrasjon der en politimedisin ble sparket i hodet og de kastet flasker og røykbomber mot politifolk i opptøyer, skremte journalister og angrep utstyret deres og brente EU -flagg.

I august måtte tilhengere av de ekstreme høyreekstreme og anti-Robinson-demonstrantene holdes fra hverandre av politiet under duellprotester i London sentrum.

Robinsons støttespillere, som viftet med England og unionens flagg, ba om at han ble løslatt fra fengsel.

Motdemonstrasjonen ble holdt av Stand Up To Racism.

Før han ble fengslet, sto Robinson som en uavhengig MEP -kandidat i Nordvest, men led et ydmykende nederlag med bare 2,2 prosent av stemmene.

Se Også: