Beste droner under £ 100

Droner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Finn en drone perfekt for budsjettet og behovene dine



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Nå som droner ikke bare er forbeholdt bruk av fagfolk, er det lettere enn noensinne å få bilder og opptak i god kvalitet fra alle vinkler du ønsker.



Normale høydebilder blir tilsynelatende utdaterte - tross alt, hvorfor ta et bilde fra hvilken som helst høyde når du kan ta scener fra de høyeste høyder?

storebror utkastelse 2014

Med hundrevis av merker, funksjoner og prispunkter å vurdere, kan det virke som en oppgave i seg selv å finne den perfekte dronen for dine behov. Heldigvis kan du finne en flott maskin fullpakket med enda større funksjoner alt for under £ 100.

For å gjøre din beslutning enklere har vi samlet noen av de beste dronene å kjøpe i Storbritannia, inkludert merker som DJI, Parrot og Sky Viper.



Beste droner under £ 100

1. Revell Spot 2.0 Quadcopter 1080p HD Camera Drone

Revell Spot 2.0 Quadcopter 1080p HD Camera Drone

Dette rimelige alternativet fra Revell Spot er en flott konkurrent hvis du ikke vil dra for mye i vesken. For £ 50 har den noen flotte funksjoner for bare en brøkdel av prisen.



Med et imponerende 1080p HD -kamera, fjernkontroll flykameraet ditt med bare et tastetrykk. Enheten har tre justerbare hastigheter samt tre ferdighetsnivåer - slik at du kan bytte ting etter hvert som ferdighetene dine utvikler seg videre.

60 minutter lading gir deg syv minutter flytid, den kan nå høyder på opptil 50 meter og det er egnet å bruke både innendørs og utendørs.

Pris: £ 49,99, Argos - kjøp her nå

2. Potensic Mini Drone med HD -kamera

Potensic Drone Mini Drone med HD -kamera

Hvis du er ute etter en drone som fortsatt er en anstendig pris med noen flere premiumfunksjoner, er Potensic mini drone et topp alternativ.

Når det gjelder letthet å kontrollere, er dette sannsynligvis en av de enkleste å administrere, den er til og med egnet for barn å bruke. Med integrert Wifi kan du bruke telefonen til å kontrollere dronen. Tyngdekraftsinduksjonsmodus lar deg fly minidronen sammen med retningen du flytter telefonen på.

Tilpassede flyrute -moduser lar deg tegne en flyplan for dronen din på mobilen din og lignende en god pilot, han vil følge den. Takket være FPV -overføring kan du også se enheten fly og gå langs ruten.

r rate i Storbritannia

En fin høydeholdingsfunksjon låser dronen din i en viss høyde for å fange det perfekte luftbildet.

Pris: £ 42,99, Amazon - kjøp her nå

3. DJI Tello Ryze

DJI Tello Ryze

Enten du er nybegynner, eller du bare trenger en ganske enkel å bruke drone - DJI er ledende i droneverdenen for sine utvalgsenheter som passer for forskjellige ferdighetssett.

Kameraoppløsningen er ganske anstendig på 720p, selv om den ikke er den klareste på markedet, er den absolutt ikke den verste heller.

Dronen er i stand til å utføre 8D -stunts, se den snu, salto og rusle gjennom luften for å fange vakre scener.

En annen praktisk funksjon er ved å kaste Tello opp fra håndflaten din. Det er etablert sprettmodus som lar den automatisk ta av og lande på hånden din - kult, ikke sant?

Pris: £ 79, Amazon - kjøp her nå

4. Revell GO! Wifi Quadcopter 1.4MP kamera drone

Revell GO! Wifi Quadcopter 1.4MP kamera drone

Revell GO! har integrert Wifi, som lar deg streame videoer til smarttelefonen din i tillegg til å ta bilder og videoer også.

Enheten har et 480P -kamera, som er litt færre piksler enn vi har sett på listen så langt - men en flott startdrone.

Den har tre hastigheter og ferdighetsinnstillinger du kan leke med når du går, du kan til og med fly dronen din med smarttelefonen din og bruke stemmeaktivering.

Den maksimale flyvehøyden er opptil 30 meter, og du får 14 minutters lufttid for 150 minutters lading.

Pris: £ 69,99, Argos - kjøp her nå

5. Sky Viper Stunt Drone

Sky Viper Stunt Drone

Sky Viper stunt -dronen kan være den billigste på listen vår, men det mangler på ingen måte funksjoner.

Dronen kan utføre åtte stunts med høy ytelse, inkludert frontflips og fatruller med bare en svitsj.

Enheten kobles til mobilen din, der du kan streame og ta opp HD -opptak.

707 engel nummer kjærlighet

Pris: £ 30, Argos - kjøp her nå

6. Holy Stone HS200 FPV RC Drone

Holy Stone HS200 FPV RC Drone

Med et 720p HD -kamera og FPV -overføring som lar deg se alt i sanntid, er Holy Stone -dronen en toppkonkurrent for å fange interessant innhold.

En høydeholdingsfunksjon betyr at dronen vil fortsette å sveve i gjeldende høyde til gassen slippes. Dette er perfekt for å ta bilder og videoer av ariel.

åndelig betydning av 500

Kontroller den nye enheten din på mobilappen, i tillegg til å aktivere kule funksjoner, for eksempel tyngdekraftsensormodus; som lar brukeren kontrollere flyreisen ved å holde og flytte smarttelefonen.

Det er fire justerbare hastighetsinnstillinger som passer for nybegynnere til eksperter.

Pris: £ 69,99, Amazon - kjøp her nå

Les mer

Beste teknologiske gadgets
Smart kjøkkenutstyr Beste Bluetooth -hodetelefoner Beste billige nettbrett Teknologi for hjemmeskole

7. Hubsan drone

Hubsan drone

Hubsa -dronen har alle de viktigste funksjonene å se etter i en drone, inkludert 360 graders styringskontroll, et 480p HD -kamera og førstepersonsvisning på en LCD -skjerm.

En fin funksjon er gummiføttene på undersiden av enheten, som bidrar til å redusere støt og vibrasjoner ved landing.

Pris: £ 59,99, Amazon - kjøp her nå

8. Parrot AR Drone 2.0 Elite Edition Drone

Parrot AR Drone 2.0 Elite Edition Drone

Av alle dronene på listen vår, har Parrot AR Drone sannsynligvis de beste funksjonene. For 81 pund er det fortsatt sjenert for budsjettet på 100 pund, med noen flotte premiumspesifikasjoner som ikke er å latterliggjøre.

720p HD -kameraet er Wifi -integrert og kan styres med smarttelefonen.

filmstedet hans for mørke materialer

Nå maksimal flyvehøyde på 100 meter og takket være den patenterte 'absolutte kontrollen' modus, blir vanskeligheten med å fly fjernet, og gjør at første gangs flygeblad enkelt kan mestre kontrollene.

Nyt 18 minutters flytid for 120 minutters lading.

Pris: £ 81, Argos - kjøp her nå

9. Syma X5SC/X5SC-1 Falcon Drone

Syma X5SC/X5SC-1 Falcon Drone

Den forbedrede Syma X5SC/X5SC-1-modellen har en 6-akset gyro quad-rotorcraft-flyging, med stabilitet som enkelt kan implementere forskjellige flybevegelser og er lettere å kontrollere selv i sterk vind.

Blinkende lys på modellen gjør det enkelt å finne bilder om natten. Kontroller dronen din fra høyder opp til 50 meter.

Med bare åtte minutters flytid er det ikke den lengste flygende dronen på listen; men det er perfekt for de som bare har begynt og tar tak i å fange livet ovenfra.

Pris: £ 42,98, Amazon - kjøp her nå

Se Også: