Harry Styles og Olivia Wilde 'flyr tilbake til Storbritannia sammen for å gjenforenes med barna sine'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det antas at Harry Styles og Olivia Wilde planlegger en tur til Storbritannia sammen.



Den tidligere One Direction-stjernen, 27, og mamma-til-to Olivia, 36, er det nyeste Hollywood-paret etter å ha falt for hverandre under produksjonen av spillefilmen Don't Worry Darling, regissert av Wilde.



Nå som den mye omtalte filmen har filmatisert, antas det at kjærlighetsfuglene forbereder seg på å komme tilbake til London for å gjenforenes med Olivias barn, Otis, seks og fire år gamle Daisy, som har bodd hos faren Jason Sudeikis.



I følge Mail online , Harry og Olivias forhold 'virker veldig alvorlig' ettersom paret tilbringer all sin tid sammen.

Booksmart -regissør Olivia antas også å bo hos Harry i hans midlertidige hjem i LA etter at hun ble oppdaget som flyttet en rekke personlige eiendeler til det store herskapshuset foran Valentinsdag.

Tidligere denne uken hyllet den blonde bomben Olivia en hylende hyllest til Watermelon Sugar -sangeren på Instagram.



Det antas at Harry Styles og Olivia Wilde planlegger en tur til Storbritannia sammen

Det antas at Harry Styles og Olivia Wilde planlegger en tur til Storbritannia sammen (Bilde: Instagram)

Filmskaperen delte sin beundring for Harry, som satte seg på baksetet for å la hovedrolleinnehaveren Florence Pugh 'skinne'.



Olivia delte et åpenhjertig skudd av Harry som satt i en veteranbil mens han var på settet, og fosset: Lite kjent faktum: de fleste mannlige skuespillere ønsker ikke å spille biroller i kvinneledede filmer.

Bransjen har fått dem til å tro at det reduserer deres makt (dvs. økonomisk verdi) til å godta disse rollene, noe som er en av grunnene til at det er så vanskelig å få finansiering for filmer med fokus på kvinnelige historier.

Filmskaperen delte nylig sin beundring for Harry i et sprudlende Instagram -innlegg

Filmskaperen delte nylig sin beundring for Harry i et sprudlende Instagram -innlegg (Bilde: oliviawilde/Instagram)

Harry og Olivias forhold 'virker veldig seriøst' ettersom paret tilbringer all sin tid sammen etter å ha vokst tett på settet til Don & Worth Darling

Harry og Olivias forhold 'virker veldig seriøst' ettersom paret tilbringer all sin tid sammen etter å ha vokst tett på settet til Don & Worth Darling (Bilde: Getty Images for Bauer Media)

Ingen spøk, det er skummelt å finne skuespillere som skjønner hvorfor det kan være verdt det å tillate en kvinne å holde søkelyset.

Hun fortsatte: Skriv inn: @harrystyles, vår 'Jack'. Ikke bare gledet han seg over muligheten til å tillate den strålende @florencepugh å stå i sentrum som vår 'Alice', men han tilførte hver scene en nyansert følelse av menneskelighet.

Han trengte ikke å bli med på sirkuset vårt, men han hoppet ombord med ydmykhet og nåde, og blåste oss bort hver dag med sitt talent, varme og evne til å kjøre bakover. #dontworrydarling.

Olivia og Harry sendte rykter om romantikk etter at de ble sett holde hender i et bryllup

Olivia og Harry sendte rykter om romantikk etter at de ble sett holde hender i et bryllup (Bilde: Spotify)

Olivia og Harry sendte rykter om romantikk etter at de ble sett holde hender i hans manager Jeffrey Azoffs bryllup med Glenne Christiaansen i California forrige måned.

Det kom bare måneder etter at Olivia avsluttet ekteskapet med skuespilleren Jason etter syv år.

The NEWSAM har kontaktet Harrys og Olivias representanter for kommentar.

Se Også: