Stacey Solomon bekrefter at ekteskap med Joe Swash vil finne sted i hagen til et nytt hjem

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stacey Solomon har kunngjort at hun skal bli fru Swash i hagen til sitt nye hjem.



Loose Women -stjernen, 31, bekreftet at hun og forloveden Joe Swash vil knytte knuten senere på året på den viltvoksende tomten som sitter bak drømmehuset de nylig kjøpte og flyttet inn i.



Når hun tok til Instagram Stories, for å dele bryllupsoppdateringen med sine fans på søndag, fortalte Stacey at hun er 'så spent' på å kunne være vertskap for seremonien hjemme og avslørte at hun og Joe allerede har diskutert oppsett av den spesielle dagen.



Ved siden av flere bilder av hagen hennes og en kort video, skrev hun: 'Så etter mye tenking, undring, telefonsamtaler og så gal omorganisering var vi så glade for å høre i kveld at vi definitivt kan ha bryllupsseremonien vår hjemme.'

Den sprudlende stjernen skrev så inn et annet bilde: 'Vi har et par minutter klar til å gå rundt i hagen med guttene og tenke på hvor ting kan være.'

Stacey Solomon og Joe Swash

Stacey Solomon og Joe Swash skal gifte seg hjemme



Som bevis på at Stacey har tenkt på ideer om den store dagen, la hun til: 'Vi tenker å gå nedover skogen og gå etter vokaler og deretter en reaksjon i denne gamle låven. Jeg kan ærlig talt ikke vente med å høre ditt råd, du bryllup Storie del hele dette eventyret med dere alle [sic]. '

Kort tid etter at Stacey nylig flyttet inn i sitt nye hus, som heter Pickle Cottage, sammen med Joe og sønnene Zachary, 13, Leighton, åtte og ett år gamle Rex, avslørte hun at hun nå var usikker på bryllupsstedet hun bestilte for sitt store dag.



Ved siden av en video av en vakker trebue på eiendommen til huset hennes, sa hun: 'Jeg kommer aldri til å få massive sommerfugler når jeg går ned her.

Stacey Solomon og Joe Swash

TV -favoritten delte gleden over oppdateringen på Instagram -siden hennes søndag (Bilde: Stacey Solomom/Instagram)

Stacey Solomon og Joe Swash

Stacey og Joe har allerede planlagt oppsettet for dagen som vil finne sted i hagen til deres nye hjem (Bilde: Stacey Solomom/Instagram)

'Liten vei Jeg vil aldri ta deg for gitt, jeg lover.

«Mange av dere sier at vi bør gifte oss her. Jeg skulle ønske at vi allerede bestilte stedet før vi visste om pickle cottage, og jeg er sikker på at vi trenger en spesiell lisens eller noe.

I forrige uke fortalte hun Cat Deeley på ITVs Lorraine hvordan hun nå ønsket å ha seremonien på den nye puten, og at hun og Joe undersøkte alternativer for å få det til.

Hun fortalte: Vi hadde lokalet, og vi visste ikke at vi skulle flytte hit. Vi så huset og tenkte: 'La oss gå for det'.

Nå som vi er her, vil vi faktisk gifte oss i hagen. Vi prøver å se om vi kan gjøre det.

Stacey Solomon

Forrige uke fortalte Stacey at hun og Joe undersøkte alternativer for å flytte bryllupet til sitt nye hjem (Bilde: ITV)

Få alle de siste kjendisnyhetene levert rett i innboksen din

Fra hemmelige feider og sexy skandaler til de største showbiz -overskriftene - vi serverer en daglig sladderdose.

Få innsiden av alle dine favoritt -kjendiser med vårt daglige nyhetsbrev levert rett i innboksen din gratis.

Du kan registrere deg her.

Vi vet ikke om vi kan få lisens og sånt.

Bryllupsplanleggingen stopper litt for øyeblikket. Det er bare kommet på en gang, så mange av disse tingene har vært i planleggingen i årevis ... Jeg føler meg så heldig, privilegert og takknemlig, og jeg tror bare du må ta enhver mulighet når det kommer.

Joe foreslo Stacey på julaften, og siden hun sa ja, har hun delt sine fans med sine bryllupsideer og planer for dagen.