Stephen Tompkinson: 'Jeg skal gifte meg igjen- det er bare å finne tiden!'

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stephen Tompkinson

Stephen sier at han er en romantiker i sinnet(Bilde: Rex)



Stephen Tompkinson er i et reflektert humør. County Durham-fødte skuespiller, best kjent for sine roller i BBC1s Ballykissangel og ITVs Wild At Heart, fyller 50 år i år.



Han ser bra ut, står på en statuesque 6ft 2in, med en slank kroppsbygning, fullt hode med salt og pepperhår og gjennomborende blå øyne. Men å nå denne milepælalderen har fått Stephen til å tenke. Og får panikk.



Skuespilleren har ennå ikke foreslått sin langsiktige kjæreste Elaine Young, 42, som han har lovet å gjøre de siste årene.

'Jeg vet, jeg vet, jeg har ikke gjort det ennå - det skal jeg gjøre!' sier han til The Sunday People's Love Sunday magazine og ser skyldig ut. 'Det er bare å finne tiden. Å fylle 50 er en flott tid for meg å si at jeg vet hvor jeg er.

'Søsteren hennes har nettopp fått en baby, og vi skal være faddere ved dåpen, så kanskje når jeg ikke har fokus på å gifte meg og gi Elaine den oppmerksomheten hun fortjener.'



Stephen og Elaine møttes på en pianobar i Glasgow tilbake i 2007 da han var i drag for en omvisning i teatershowet Charleys tante - men heldigvis hadde han ikke på seg viktoriansk hatt og panser den gangen.

Han sier, 'Elaine var på besøk hos foreldrene og hadde en kveld ute med venninnene. Vi møttes i pianobaren Blue Dog, som også var der Dawn Steele (Stephen's Wild At Heart co-star and love interest) møtte kjæresten sin. '



Men Stephen er ikke ny i forslagsspillet - det blir hans fjerde. Han giftet seg først med radioprodusent Celia Anastasia i 1989, og hadde deretter et høyt profilert engasjement med sin Ballykissangel-medstjerne Dervla Kirwan, før han giftet seg med Nicci Taylor i 2001, som er mor til datteren Daisy, nå 14.

Ballykissangel

Stephen i Ballykissangel (Bilde: BBC)

Men Stephen sier at hans tidligere ekteskapsforsøk ikke har skremt ham, og siden han ble to -sum for 10 år siden, sier han at han er mye roligere - og Elaine har spilt en stor rolle i det.

dag prikken kommer itv

'Livet har lært meg mange leksjoner, og jeg har innsett mye,' innrømmer han. 'Men å gifte oss er noe Elaine og jeg begge vil gjøre, og vi har vært sammen i 10 år nå, så jeg må gjøre det riktige på et tidspunkt.'

Selv om Stephen ikke har vært nede på et kne for å stille spørsmålet ennå, er han en selvinnrømmet romantiker.

'Første gang jeg møtte Elaine for en date, avtalte jeg å møte henne utenfor Royal Court Theatre,' sier han, 'så for en valentinsdag husket jeg hva skuespillet var på og gikk gjennom arkivene deres for å få et bilde, deretter en bilde av stedet vi møttes første gang, og jeg la dem begge i en ramme.

'I år synes jeg også at jeg gjorde det bra. Jeg tok Elaine til Venezia på karnevalet fordi hun aldri har vært før. Det er hyggelig, ikke sant? '

Paret bor sammen i Weybridge, Surrey, og ettersom Elaine for tiden er på sabbat fra jobben som utenrikskontordiplomat, gjør hun alt Stephen's PA -arbeid for ham.

'Elaine tar med Daisy til skolen når hun er hos oss, og jeg tar over så mye jeg kan når jeg er tilbake,' sier han. 'Det fungerer strålende.'

Stefans øyne lyser ved omtale av Daisy, som han hyller som sin 'stolteste prestasjon'.

Stephen Tomkinson Family, 2009

Med partner Elaine og datteren Daisy i 2009 (Bilde: Getty)

'Jeg prøver å være der for henne så mye jeg kan, for det å være en 14 år gammel jente kan være en veldig forvirrende tid. Hun gjør også sine GCSE neste år - jeg var på foreldrekveld og hun har det veldig bra.

Men til tross for hans forsøk på å snakke henne ut av en karriere innen skuespill, ser Daisy allerede ut til å følge i hans fotspor, og vises i skoleproduksjonen av The Pajama Game neste måned.

'Jeg føler meg veldig beskyttende, jeg påpeker alle fallgruvene ved å opptre, prøver å sette henne av - men hun har blitt bitt av feilen,' innrømmer han.

'Hun kom for å se meg 19 ganger i Spamalot. Uansett hvilket show jeg gjør, får Daisy alltid mange venner av rollelisten. Hun er veldig mye av jobben. '

corbyn og sinn fein

Kanskje prøver han å kaste henne fra duften fordi han vet hvor vanskelig det er å sjonglere en skuespillerkarriere med familielivet.

Stephen tilbrakte tre måneder i Leeds i fjor med å filme den fjerde serien av ITVs hitpolitidrama, DCI Banks - en rolle han har spilt siden 2010. Produsentene valgte helt klart den rette personen for delen, fordi Stephen sier at han aldri har hatt noen skrap med loven. .

DCI Banks [Stephen Tompkinson]

Stephen som DCI Banks (Bilde: ITV)

'Jeg har aldri, ærlig talt!' protesterer han. 'Jeg tror det var noe med å ha en pappa som er banksjef og en mor som er lærer, jeg følte meg litt for redd ... jeg kunne ikke dra dem ned.'

Stephen har mye mer å takke foreldrene for for enn å holde ham i kø - de finansierte de to første årene på dramaskolen i London, der medstudenter inkluderte James Nesbitt og Rufus Sewell.

'Jeg følte presset til å gjøre det bra, fordi jeg ikke fikk stipend,' sier han. 'De hadde vært så tillitsfulle, og jeg er fryktelig takknemlig for dem. Mamma døde for 10 år siden, men hun fikk se nok, og jeg klarte å ødelegge dem råttne for alt de hadde gjort for meg. '

Stephen er aldri en som tar noe for gitt, og han vet hvor vanskelig det er å fortsette skuespillerkarrieren.

'Jeg takker alltid mine heldige stjerner for å ha en vellykket karriere,' innrømmer han. 'Det er mye flaks - du kan ha en dårlig dag på en audition, eller noen ganger passer ansiktet ditt fra det øyeblikket du går inn døren. Jeg føler at jeg klør på overflaten, selv om det har vært så mye variasjon, er det så mye igjen.

'Jeg er villig til å prøve alt, bortsett fra reality -tv, som ikke interesserer meg i det hele tatt. Men jo eldre du blir, jo færre deler er tilgjengelige, så jeg liker badger -folk, jeg er ikke så stolt av å tigge i det hele tatt. '

Med en CV like strålende som din, Stephen, tror vi ikke du trenger å bekymre deg for å tigge noen når som helst snart ...

Hvordan tilbringer du søndagen din?

Tidlig alarm eller lat ligge?

Daisy og jeg prøver å komme til en tidlig film som vises på Everyman-kinoen i Walton-on-Thames.

Hjemmelaget stek eller takeaway?

122 engel nummer kjærlighet

Daisy gjør leksene sine, så har vi en nydelig hjemmelaget stek.

TV eller aviser?

Litt av begge deler, men det meste av dagen er det avisene.

Løper ærend eller slapper av?

Jeg prøver å sette meg ned og slappe av, så jeg får gjort alle ærendene på en lørdag.

Forbereder du deg på jobb eller lar det stå til mandag morgen?

Det er ofte en slags tinker i bakhodet, jeg antar at jeg alltid forbereder meg mentalt.

Se Stephen i DCI Banks, ITV, tirsdag, 20.00.

Se Også: