Boots avduker planer for butikker og online leveranser under andre lockdown

Støvler Storbritannia

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvordan Boots vil håndtere ikke-viktige forhandlere som stenger(Bilde: Getty Images)



Boots har lagt frem sine planer for hvordan butikker og bestillinger på nett vil håndtere de siste lockdown -nyhetene.



Fra torsdag vil 'ikke-viktige' forhandlere bli tvunget til å stenge over hele England, mens lockdown allerede har stengt dem i Wales.



Men Boots har forsikret kundene om at den vil forbli åpen hele tiden - med varer inkludert resepter, medisiner, helsevesen og toalettsaker tilgjengelig over hele Storbritannia.

Amazon Prime Day-tilbud 2016

Boots Opticians og Boots Hearingcare -tjenester vil også fortsette å fungere. Skjønnhet og gaver vil være tilgjengelig i England, men det er noen begrensninger på filialer i Wales.

Boots UKs sjefapotek Marc Dovan sa: Som en viktig forhandler vil vi være åpne og kundene vil kunne handle hele butikken.



'Våre kolleger vil være til stede for raskt å hjelpe kundene med å finne det de trenger.'

Baby-, skjønnhets- og julegaveprodukter Resepter, medisiner, helsevesen og toalettsaker vil alle være tilgjengelige (Bilde: støvler)



Han la til: 'Vi vil også fortsette å hjelpe alle lokalsamfunnene med råd fra våre farmasøyter og en rekke apotekstjenester.

'Som alltid er helse og sikkerhet for Boots -kolleger og -kunder av største betydning for oss.'

momo nummer uk whatsapp

Kunder vil også kunne handle alle andre varer, inkludert baby, skjønnhet og gave i England - selv om noen varer for øyeblikket er begrenset i Wales.

Omfattende sikkerhetstiltak gjelder fortsatt, og Boots sa at det fortsatt er fullt forpliktet til å tilby den beste kundeservicen i et trygt miljø.

Boots har måttet begrense salget av noen varer i Wales (Bilde: Universal Images Group via Getty)

engel betydning av 111

Boots skjønnhetsspesialister og skjønnhetsrådgivere vil også hjelpe deg med å støtte kunder og pasienter med andre oppgaver i butikken i løpet av denne tiden, samt tilby skjønnhetsråd.

Boots Opticians og Boots Hearingcare er også åpne, og kundene kan bestille avtaler som normalt (i butikk og online).

Boots sa at det vil være tiltak på plass for å sikre den tryggeste opplevelsen, inkludert passende personlig verneutstyr, sosial distansering og forbedret rengjøring.

Boots har også tredoblet kapasiteten Boots.com Hvis du legger til kunder, kan du få gratis hjemmelevering på bestillinger over £ 30.

Kjeden la til at den vil fortsette å oppdatere tiltak i butikker i tråd med regjeringens retningslinjer for å sikre det tryggeste arbeids- og handlemiljøet for både sine kolleger og kunder.

Du finner detaljer om åpningstider for lokale butikker på nettstedet til Boots.

    Se Også: