Møt The Walter Mitty Hunters Club - vigilantes som avslører falske krigshelter ved å posere som 'pen Jenny'

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gjennom å skanne baren ser mannen i middelalderen etter den eventyrlystne damen han har heftet på nettet med rasende historier fra sine dager som spesialkrefter.



En seig, kamp-arret mann legger fra seg halvliteren og forteller ham: Hei kompis-har du hørt om Walter Mitty Hunters Club ? Du har ikke løyet sant?



På et øyeblikk smuldrer mannens nett av bedrag som han innser at han har blitt målrettet av et hemmelig nettverk av elite-ex-styrker veteraner som har gjort det til sitt oppdrag å avsløre falske krigshelter.



Den ganske sekretæren Jenny viser seg å være en voldsom Scouser og eks -Royal Marine kalt Danny - en mann som ikke skal rotes med - som har en dyp avsky for mennesker som finner på en kreftbakgrunn.

løven av london bro

Jenny har spilt feltet en god stund, og har fanget dusinvis av såkalte Walter Mittys, bare for å presentere seg selv på sin første date som Danny, Dave eller til og med Terry.

NEWSAM Defense Correspondent Chris Hughes intervjuer en talsmann fra Walter Mitty Hunters Club

Bekjempelse av svindel: Chris Hughes snakker med ‘Dave’ (Bilde: Philip Coburn/)



Konfrontasjonen blir skjult filmet og bare en full tilståelse og unnskyldning vil få målet av kroken - ellers blir han hensynsløst ydmyket og hånet på internett.

På litt over fem år har Walter Mitty Hunters Club HQ rumlet mer enn 300 Walters som brukte en falsk militær bakgrunn for å forføre, lure og lyve seg gjennom livet.



Store historier om stormende maskingeværreder, drap av 200 menn i en ildkamp, ​​redning av barn fra krigsherrer og lignende har resultert i rituell ydmykelse og eksponering.

Bare i dag ble det avslørt at den bestemte gruppen hadde avslørt løgnene til Eric Baker, fra Doncaster, som hevdet at han hadde kjempet i slaget ved Goose Green, under Falklandskrigen.

I årevis stilte han som en dekorert eks-fallskjermjegers fargesersjant som sa at han hadde sett venner sprengt og ett skudd i nakken tre ganger under slaget som drepte 18 britiske soldater.

Eric Baker hevdet at han overlevde det blodige slaget ved Goose Green uskadd, men mistet beinet etter å ha stukket tåen hjemme og blitt avslørt som en Walter Mitty -faker

Løgner: Eric Baker hevdet at han hadde kjempet på Goose Green i 1982 (Bilde: SWNS)

Walter Mitty Hunters Club er et skyggefullt nettverk av soldater, sjømenn og flyvere og kvinner, og The NEWSAM har fått det første ansikt til ansikt-intervjuet med et grunnleggermedlem noensinne.

Denne tidligere elitestyrkesoldaten har fått mange Walters.

Oberst Richard Kemp, en tidligere sjef for britiske styrker i Afghanistan, støtter innsatsen.

Han sa: Alle som later som om de har sluttet seg til styrkene, med det ekstreme offeret som innebærer er en skam og må avsløres.

Oberst Richard Kemp

Hjelpende hånd: oberst Richard Kemp

Etter måneder med forhandlinger ble Dave - en gift far - enige om å møtes på et hotell i Sør -England.

Han sier: Vi har avslørt falske SAS-, SBS-, Royal Marines- og fallskjermregiment -tropper.

Selv om de fortsetter å komme, blir vårt nettverk av eks-styrkeretterforskere større.

Vi får folk tilbake til andre verdenskrig for å sjekke Walter Mittys. Mitt budskap til alle som tenker på å late som å være en tidligere tjenestemann eller kvinne, er at vi ser på deg.

Det spiller ingen rolle hvor lang tid det tar, vi vil avsløre det du gjør og gjøre deg flau.

Vi er alle eks-styrker-Blant oss er det eks-fallskjermregiment, eks-Royal Marines, eks- spesialstyrker. Det er et veldig stort nettverk.

ser Champions League-finalen

Les mer:

Gruppen er oppkalt etter den fiktive karakteren i James Thurbers novelle The Secret Life of Walter Mitty, en sjenert karakter med et levende fantasiliv.

Den ble først utgitt i 1942, og ble gjort til en klassisk film i 1947 med Danny Kaye i hovedrollen. For tre år siden ble det laget på nytt med Ben Stiller i tittelrollen.

Virginia Mayo og Danny Kaye i The Secret Life of Walter Mitty, 1947

Movie Mitty: Kaye & Virginia Mayo i 1947 -film (Bilde: Samuel Goldwyn Company)

Imidlertid er det urovekkende mange Walter Mittys i virkeligheten, med noen som vanlige bedragere.

Dave sier: Med den siste krigen i Afghanistan ser vi mange Walters. Det begynte virkelig med Irak.

Så snart allmennheten begynte å støtte våre tjenestemenn og kvinner på grunn av det de gikk gjennom, dukket disse Walters opp.

Det er serverings- og eks-tjenestemenn og kvinners rabatter i butikker nå, som disse menneskene prøver å utnytte.

Mens vi snakker blærer Daves mobil og han hever et øyenbryn og viser meg den siste teksten fra en av Jennys potensielle elskere.

Å kjære, sier han. Han vil se et nakenbilde av meg. Denne er en eks-SAS-krigshelt som drepte mange av fienden. Det er totalt søppel, og han har aldri tjenestegjort i militæret.

Men å være et sentralt medlem av WMHCHQ - ingen av dem er identifisert - er ikke uten risiko. Dave og hans nettverk har avslørt tricksters bak falske militære veldedighetssamlinger med skumle gangsterforbindelser.

Han sier: De var konsentrert i North West, Blackpool -området, og vi har hatt trusler fra kriminelle som hevdet at de ville finne ut hvem vi er og sortere oss. Derfor er vi anonyme.

Walter Mitty Hunter Club -talsmann ved et krigsminnesmerke i Whitehall, London

Hyllest: 'Dave' av London War Memorial (Bilde: Philip Coburn/)

Dave forklarte: Vi har familier og vil ikke at de skal bli skadet, så vi må være ekstremt forsiktige. Vi har kostet disse kriminelle mye penger. '

Han fortsatte: De var pressesolgende, målrettet mot gamle damer og fikk dem til å dele med £ 40 for tombola-lodd. Svært lite går til årsaken de hevder å samle inn for.

Så disse kriminelle har fratatt en skikkelig militær veldedighet som The Royal British Legion, SSAFA og BLESMA penger. Og vi må være anonyme for å være effektive.

'Det er de som vil bruke trakasseringslover mot oss for å stoppe løgnene fra å spyle ut.

Nettverket har til og med hatt henvendelser fra så langt som Australia, New Zealand og USA fra lignende grupper som prøver å undersøke sannheten om noens militære påstander.

I Amerika har mange falske Navy SEAL blitt avslørt av spesialstyrkemannen Don Shipley som bruker et lignende nettverk for å filme og skamme falske kommandoer.

I tillegg til kriminelle, wannabes og menn som tror å finne en spesialstyrkebakgrunn vil gi dem kvinner, er det ensomere og psykisk syke.

Les mer:

Dave forklarer: Det har vært et par gutter som har vært på arrangementer bokstavelig talt dekket av merker, og det er tydeligvis noe galt med dem. Vi lar dem være i fred hvis de tydelig har problemer.

Folk vi forfølger er de som etterlater en menneskelig kostnad. Folk som har fått konene til å tro at de er krigshelter.

gutten uten hjerne

Vi har avslørt menn som giftet seg i full uniform med medaljer over seg som aldri tjenestegjorde i militæret.

'Tenk deg hvordan det er for en kvinne å lære at helten hennes ektemann er en total løgner. Ofte kontakter vi noen for å konfrontere dem, og de sier: & apos; Du finner meg aldri. & Apos; Men det gjør vi. Alle legger igjen et fotavtrykk på internett.

Hvis du manipulerer mennesker, som sårbare kvinner eller prøver å få penger ut av folk ved å late som om du har en militær bakgrunn, finner vi deg.

Stålhjelmer forlatt av argentinske væpnede styrker som overga seg på Goose Green til britiske Falklands Task Force -tropper

Falklands: Stålhjelmer forlatt av argentinske væpnede styrker som overga seg på Goose Green (Bilde: PA)

Dave sier at du enkelt kan se en Walter Mitty ved å lytte til ham snakke om sin militære erfaring eller hvordan han kler seg.

I henhold til hvor de tjenestegjorde og i hvilken arm, vil en ekte veteran snakke på en bestemt måte, ved å bruke uttrykk spesielt for det området.

Royal Marines har for eksempel en spesiell måte å snakke til hverandre på, og noen som prøver å avsløre en Walter kan misbruke et marint uttrykk litt for å fange ham.

En sivil kan falle for disse tingene, men ikke en ekte veteran, og det er det disse menneskene må forstå.

Når de gjør det, vil de slutte å prøve å stjele tapperheten, erfaringene og ofringene til oss som faktisk har tjent.

Verken offiserer eller herrer i galleriet med rogues

Richard Lee

(Bilde: SWNS)

31-åringen ble avslørt av Walter Mitty Hunters Club HQ og NEWSAM etter å ha organisert et utholdenhetsløp som
en tidligere Royal Marine.

Han sluttet etter at det kom frem at han aldri kvalifiserte seg som kommando.

John Pugh

Den 49 år gamle kjærlighetsrotta sa at han var en SAS-helt for å imponere kvinner, men var bare privat i Royal Artillery.

Han ble avslørt i fjor da en kjæreste som hadde datet en annen soldat ble mistenksom og gjorde henvendelser.

Jim McAuley

Facebook -siden hans skrøt av å være i SAS -teamet som stormet den iranske ambassaden i 1980; å være fallskjermjeger på Goose Green og drepe 100 menn. Men han var i Army Catering Corps og ble spikret av nettverket i 2008.

Dave Harper

(Bilde: SWNS)

Denne wannabe hadde hevdet å ha en toppmedalje.

Han ble avslørt i forrige måned etter å ha lagt ut dette latterlig photoshoppede bildet på Facebook. Den ble stjålet fra den virkelige Military Cross -helten, L Cpl Alfie Pope.

Anthony kirke

(Bilde: INS News)

hva betyr 817

Oxford city crier, 62, oppfant sin militærtjeneste, hadde på seg krigsmedaljer han kjøpte på nettet og hevdet å ha tjent som regimentssersjantmajor med Coldstream Guards i Falklandskrigen.

Klubben avslørte ham i fjor.

Mark Izzard

44-åringen forbannet kona Tracy med å tro at han var en SAS-helt, men han var faktisk en lastebilsjåfør.

Hun døde av kreft i 2012, og trodde fortsatt på de ville historiene hans. Klubben oppdaget strengen med falske actionsnaps på nettet i fjor.

Se Også: