Jenson Buttons kjærlighetsliv gjennom årene da han skiller seg med kona etter ett års ekteskap

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jenson Buttons kjærlighetsliv



Jenson Button og kona Jessica Michibata 'har bestemt seg for å gå hver til sitt' etter bare ett års ekteskap, sier en talsperson for Button.



Representanten la til at splittelsen var fullstendig 'minnelig', ettersom det antas at presset på jobbene deres, som holder dem i forskjellige deler av verden, har tatt sin toll.



jp og binky baby

Etter nyheten om at sportsmannen er nylig singel, ser vi tilbake på romantikken hans gjennom årene og kvinnene som heier på ham fra sidelinjen.

Ryktene om Jensons 'playboy' -image var utbredt etter anklagene fra Benetton -sjefen hans, Flavio Briatore, om at den unge sjåføren hadde bukket under for luksusutstyret i en F1 -karriere.

Og kanskje i et forsøk på å riste av seg guttens image, tilbrakte Button store deler av karrieren i langsiktige forhold ... til nå.



Jenson på løpskretsen i Abu Dhabi (Bilde: Clive Mason)

Da hans vellykkede karriere startet (20 år gammel ble han den yngste britiske F1-føreren i historien), var den nå 35-åringen i et langsiktig forhold til skuespillerinnen og sangeren Louise Griffiths.



Paret ble sammen i 2000, før han foreslo kjæresten til Fame Academy på en ferie på luksuriøse Sandy Lane Hotel i Barbados noen år senere.

I følge rapporter fra New magazine den gang arrangerte Button en passende middag på hotellet og ba Louise om å gifte seg med ham.

Jenson Button og Louise Griffiths

Med tidligere flamme Louise Griffiths (Bilde: Getty)

'Det kom som en fullstendig overraskelse for henne, og hun godtok.

Jenson ga henne deretter en forlovelsesring.

De er et veldig sterkt par og veldig glade.

Imidlertid varte romantikken ikke lenge, og det profilerte paret avbrøt bryllupet sitt bare tre måneder før den store dagen.

Louise skal ha gått videre til musikkmogulen Simon Cowell, som ble sagt å være 'slått' med henne.

Sangeren gikk angivelig videre med Simon Cowell (Bilde: Barcroft Media)

benedict cumberbatch dommer rinder

I de første årene festet han like hardt som han kjørte, og fikk et rykte for sin ekstravagante livsstil.

Teamsjefen hans i Benetton, Flavio Briatore, kalte ham en 'lat playboy', mens lagkamerat Jacques Villeneuve kommenterte at Button var bedre egnet for et gutteband enn snittet og kraften til F1.

Det var uten tvil dette kvinnelige omdømmet som gjorde at hans fremtidige kone, Jessica Michibata, opprinnelig var motvillig til å falle for Jensons sjarm da de først møttes i 2008 på en hotellbar i Tokyo.

Jenson Button og Jessica Michibata

Jenson og Jessica slo det ikke med en gang (Bilde: Mark Thompson/Getty Images)

Det viste seg at det ikke var lett å imponere modellen, og hun avviste ham da han spurte henne først.

Åtte måneder senere fløy han henne til Monaco for å se bilsamlingen hans og gnister fløy.

Etter det ble Jessica ved hans side gjennom høyder og nedturer i sitt personlige og profesjonelle liv, men la ikke skjul på at hun ønsket å gifte seg.

Jessica Michibata deltar på veldedighetsarrangementet Amber Fashion

Modellen nølte med sin 'playboy' livsstil (Bilde: Mark Thompson/Getty Images)

I 2009 vant Jenson sitt første Formel 1 -mesterskap noensinne, og Jessica var der for å støtte ham på vei til den minneverdige seieren.

Som ender med den australske Grand Prix, er det et av en rekke karrierehøydepunkter han har hatt noen vellykkede år med supermodellen ved sin side.

I et speil av deres siste separasjon, delte paret seg i 2011 da det antas at arbeidspresset drev dem fra hverandre.

Men de bestemte seg for å gi forholdet en ny prøve bare seks måneder senere.

Jenson Button og Jessica Michibata

Etter en kort splittelse var de tilbake og lykkeligere enn noensinne (Bilde: Mark Thompson/Getty Images)

Tragisk nok døde Jensons far John i en alder av 70 år tidlig i 2014, etter å ha vært et konstant medlem av racerens følge.

Kjæresten hans har støttet ham gjennom de tøffe tider, og en måned etter farens død foreslo han Jessica.

Til tross for at han forpliktet seg til et liv i huslig lykke, så det ut til at Jenson ikke var klar til å gi opp sin prangende racing -livsstil.

Royal ascot resultater 2013

Mens Jessica tilbrakte mesteparten av tiden sin i Tokyo, hvor hun deler en beskjeden leilighet med moren, bodde Jenson hundrevis av miles unna i Monaco i sin 'bachelor' -pute.

Paret giftet seg i en lavmælt seremoni i Maui, Hawwaii, sist jul.

Jenson Button og Jessica Michibata

Paret giftet seg på Hawaii sist jul (Bilde: Mark Thompson/Getty Images)

Han sa i et intervju tidligere i år: Jessie jobber fortsatt mye i Japan. Hun liker jobben sin, hun modellerer, hun hadde et TV -program og har laget en japansk film.

Hun liker å jobbe, noe som er flott, men det betyr åpenbart at vi ikke ser hverandre så ofte.

Og han innrømmet at hans hektiske timeplan betydde at han ikke var i stand til å gi Jessica datoer når de kunne møtes.

Han la til: Jeg reiser så mye med racing at jeg ikke kan si: 'Jeg skal ha en helg utenom Formel 1 og komme til Japan for å se deg,' Det skjer bare ikke sånn med sport.

Jessie ble ofte med ham på løp (Bilde: Mark Thompson)

Hun kommer til halve løpene, men når jeg er på et løp, er jeg ikke den samme personen som når jeg ikke er på et løp, innrømmet han.

Og avslørende avslørte han: Jeg må være egoistisk. Jeg må være fokusert. Jeg er en veldig annen person, og Jessie vet det, og hun forstår det, det samme gjør de fleste av mine venner og familie. Jeg kan være litt snappy over en løpshelg.

Jeg trenger bare at leiligheten min skal være enkel, lett, så jeg kan komme inn, gjøre tingene mine og dra igjen, pakke og pakke om og dra. Det har vært livet mitt i 16 år nå - du blir vant til å reise på sirkus.

Instagram

Paret så ut som alle andre lykkelig ektepar da de ble avbildet på sitt siste fotografi sammen før de kunngjorde at ekteskapet var over etter mindre enn et år.

Men bak Instagram -filteret ser det ut til at forholdet deres var på steinene.

Det antas at snapet ble tatt etter at paret feiret bursdagen hennes, 21. oktober, for syv uker siden i Los Angeles, og Jenson delte snaps på egen hånd om at de så lykkeligere ut enn noensinne.

Se Også: