Topp Amazon Prime Day 2016 -avtaler i Storbritannia da detaljhandelsgiganten tilbyr eksklusiv forhåndsvisning før 12. juli

Amazon Prime Day

Horoskopet Ditt For I Morgen

Amazons 24-timers Amazon Prime Day-salg starter 12. juli



Det er ingen hemmelighet at Amazon har droppet avtaler hver dag frem til Prime Day 2016 - og i dag har det gått et skritt videre, med en eksklusiv sniktitt inn i de 100.000 avtalene forbrukerne kan forvente verden over 12. juli.



Hvilke tilbud kan jeg forvente på Prime Day? Amazon ga et glimt av det sentrale lageret, og tilbød en sniktopp ved forberedelsene til Prime Day.



Bildene viser hundrevis av Gibson elektriske gitarer på et UK Fulfillment Center som er klare for 12. juli, hvor de vil være i salg for mer enn 20% rabatt. Så hvis du planlegger å bestille, må du holde ild i noen dager til.

beste hår rettetang for afro hår

Ifølge nye data fra SimilarWeb Prime Day er den sjette største shoppingdagen i Storbritannia etter Black Friday og Boxing Day.

Shoppere kan forvente å se tilbud på tvers elektronikk, hjem, kjøkken, baby, mote og skjønnhet .



Teknologi kommer til å bli enormt - så legg til bokmerker for alle dingser du er ute etter nå, og fortsett å sjekke om du har de beste besparelsene.

Hva er Amazon Prime Day ?

12. juli lanserer Amazon en 24-timers shopping-ekstravaganza, utelukkende for å betale Prime -abonnenter , og de som for øyeblikket er registrert på sin gratis 30-dagers prøveplan .



I tillegg til teknologi, lover Amazon.co.uk verdensomspennende avtaler på tvers av skoleuniform, mote, hjem, baby, leker og elektriske produkter.

I tiden fram til 12. juli vil detaljhandelen også slippe en serie beste tilbud hver dag - på tvers av hjemmet, livsstil, skjønnhet og teknologi.

Forholdet mellom aidan turner og eleanor tomlinson

Fredag ​​8. juli 2016: Beste nedtellingstilbud i dag

Hver dag frem til Prime Day 2016 lanserer Amazon en rekke tematilbud - og dagens inspirasjon er & Gadgets on the Go & apos ;.

ava vidal datter død

Ta en titt på våre toppvalg nedenfor - vi har gått for daglige tekniske nødvendigheter og tilbehør, ettersom de har de største besparelsene akkurat nå. Du kan se hele Amazon Prime Day -samling her .

1. Garmin Vivofit trådløst treningsbånd og aktivitetsmåler

Hvor mye er det? Nå £ 39, var £ 69.99 - spar 44% rabatt

2. Blu Life Mark UK 4G SIM-fri smarttelefon

Hvor mye er det? Nå £ 89,99, var £ 139,99 - spar 36% rabatt

3. SanDisk Ultra 200 GB microSDXC -minnekort

Hvor mye er det? Var £ 139,99, nå £ 48,99 - spar 65% rabatt

Fire. Lenovo Z50 15,6-tommers HD bærbar PC

Hvor mye er det? Nå £ 279,99, var £ 369 -spar 24% rabatt

5. Bluedio BS-3 bærbare Bluetooth-høyttalere

Hvor mye er det? Nå £ 19,99, var £ 29,99 - spar 33%

Er Prime Day noe bra?

Amazons konkurransedyktige natur betyr at prisene - spesielt på teknologi - ofte er billigere enn rivaler - så uansett om du handler på Prime Day eller andre dager i året - en rask prissammenligning kan aldri skade lommeboken din.

Hvis du er på markedet for en ny TV eller Xbox, er det definitivt verdt å holde ut til Prime week for å se om prisene faller på ønsket vare - et raskt tips er å bokmerke alle elementene du ser opp for, og beholde sjekker tilbake for eventuelle reduksjoner.

Kim Jong Un smiler

I likhet med Black Friday er Prime Day spesielt bra for teknologi - spesielt bærbare datamaskiner og smartklokker, TV -er og videospill - du kan også forvente en god del på Fire TV -pinne (ned fra £ 35 til £ 19 i 2015) , men fjorårets avtaler på Kindle var riktignok ikke gode - vi har sett det ned til £ 59 allerede i år og £ 50 i september 2015.

Men, prøv å ikke impulse kjøpe eller kjøpe av hensyn til en & apos; deal & apos ;. Med julen nå bare seks måneder unna - den travleste tiden på året for salg og produktlanseringer, er det mange flere (og muligens bedre) besparelser som kommer.

Les mer: Toppbarnes leker til jul 2016 ble avslørt - og de fleste er ikke jevne ut ennå

Les mer

Amazon -tilbud og tips
Amazon Prime Tidlige Prime Day -tilbud Når er Amazon Prime Day? Amazon Prime Student

Se Også: