Et stort land blir stadig savnet av verdenskart, og det blir veldig vanskelig

Australia Og New Zealand

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi har alle tilbrakt skoletidene våre i geografiundervisning på et tidspunkt og lært om verdens land og hvor de sitter på kartet.



Men det ser ut til at noen kartografer har glemt en ting eller to underveis, ettersom det er et stort reisemål som stadig blir savnet av kart helt.



Pinlig.



Det er ikke akkurat en skjult perle som bare er kjent for lokalbefolkningen heller - det er et helt land. Faktisk består den av to øyer.

hvor kan vi dra på ferie

Av en ukjent grunn, New Zealand blir stadig utelatt fra verdenskart, og det driver Kiwi -nøtter.

Det er ikke bare et og annet kart med en helhet Reddit -tråd kalt Maps Without NZ dedikert til å avdekke verdenskart og satellittbilder der New Zealand ikke er inkludert i det hele tatt.



Et verdenskart der New Zealand ikke har blitt utelatt

james morgan ishockey

For å være tydelig, sitter New Zealand nederst til høyre i Australia, nord- og sørøyene ganske fremtredende.



Ifølge noen kart er det imidlertid ikke noe land der i det hele tatt; bare mye mer hav.

Som vi sa, vanskelig.

Det er heller ikke slik at New Zealand er nyoppdaget terreng.

New Zealand blir stadig savnet av kart (Bilde: De Agostini Editorial)

siste nytt om libby squire

For det første trodde man at maori -folket først bosatte seg tilbake i 1280 e.Kr., mens europeere ikke oppdaget dets eksistens før i 1642.

Det betyr at vi har hatt over 300 år på oss til å oppdatere kartene våre - og det er ingen unnskyldning for å gjøre den samme feilen fremover.

Foreløpig har det ikke vært noen offisiell forklaring på hva som forårsaker unnlatelsen.

Krenket New Zealand kartindustrien? Har ferierende forestilt seg turene til hotspot hele tiden? Var Ringenes Herre til og med filmet der?

Faktisk slo landets statsminister Jacinda Ardern seg sammen med Flight of the Conchords & apos; Rhys Darby for å prøve å knekke mysteriet i en tunge-i-kinn-video.

Deler klippet videre hennes offisielle Facebook -side , forklarte statsministeren at hun startet en kampanje for å få New Zealand på kartet.

tv-valgpriskamp

Hun skrev i den medfølgende bildeteksten: 'Innrøm det. Du har også lagt merke til fraværet av New Zealand på verdenskart før. Noen kaller det en konspirasjon (jeg ser på deg @RhysDarby) noen kaller det uaktsomt ... uansett er det på tide med en liten kampanje! Hjelp oss #getNZonthemap. '

I det morsomme klippet utforsker Rhys sine egne konspirasjonsteorier inkludert ideer som & apos; 'Australia vil ha våre turister, England vil bli kvitt All Blacks og vinindustrien, de kan ikke slå Pinot eller Sav!'

Uansett årsak, neste gang du sjekker et kart, må du se etter om New Zealand er inkludert (og vi anbefaler å finne et land som ikke ved et uhell utelater land og erstatter dem med hav).

Se Også: