Minnesøndag: Boris Johnson avbildet å legge krans på Cenotaph opp ned

Politikk

Horoskopet Ditt For I Morgen

Boris Johnson ble avbildet og la en valmuekrans opp ned på Cenotaph under dagens National Service of Remembrance i London.



Statsministeren gjorde den tilsynelatende mindre gaffelen da han hyllet ved siden av Jeremy Corbyn og andre partiledere, som stoppet valgkampen for minnesøndag.



Hans håndskrevne melding, festet til toppen av valmuekransen hans, sa: 'Til det udødelige minnet om dem som ga livet for oss alle.'



gok wan som tenåring

Men da han nærmet seg krigsminnesmerket på Whitehall, viste videodekning at han snudde kransen, tilsynelatende ved et uhell, noe som betydde at budskapet hans havnet nederst på kransen og opp ned.

Andre politiske ledere, inkludert innenriks- og utenrikssekretærene, la deretter kransene ved siden av ham med meldingene på toppen, ikke bunnen.

Statsministeren gjorde den tilsynelatende gaffelen da han hyllet ved siden av Jeremy Corbyn (Bilde: Chris Jackson/Getty Images)



Johnson, som statsminister, var den første av politiske ledere som nærmet seg Cenotaph (Bilde: PA)

Kransens posisjon vakte kommentar på sosiale medier. En Twitter -bruker sa at handlingen var 'forvirrende'.



Andre påpekte at Jeremy Corbyn har møtt kritikk i media de foregående årene for lignende mindre uoverensstemmelser som å ha på seg en liten valmue og en 'ujevn' kappe, eller unnlate å bøye hodet dypt nok.

Det var uklart om kransen senere ble snudd riktig vei.

Hver for seg viste BBC -opptakene også at Johnson gikk tydeligvis noen sekunder for tidlig frem, før han gikk tilbake og deretter gikk frem for andre gang.

Da PM gikk tilbake fra Cenotaph, kunne det sees at kransen hans var opp ned

Andre politiske, Commons og Lords ledere la kransene andre veien opp (Bilde: BBC)

Jeremy Corbyn ble kritisert av noen på sosiale medier i går kveld for ikke å delta på festivalen eller minnet i Royal Albert Hall i London.

sheila vogel-coupe

Imidlertid sa medhjelpere at han var på vei tilbake fra å møte mennesker som ble rammet av flom i Sør -Yorkshire, og Shadow utenriksminister Emily Thornberry deltok på hans vegne.

Corbyns melding sa: 'Til minne om alle som har omkommet i krig. La oss strebe etter en verden av fred. '

Leaders of the Lib Dems, SNP, DUP, Commons og Lords deltok også i dagens tjeneste sammen med hertugen av Cambridge, hertugen av Sussex, hertugen av York, jarlen av Wessex, prinsessen Royal og hertugen av Kent.

Johnson's melding da han holdt den før han la den på Cenotaph (Bilde: Samir Hussein/WireImage)

Corbyns melding sa: 'La oss strebe etter en verden av fred' (Bilde: Samir Hussein/WireImage)

En uniformert prins av Wales var den første som plasserte en krans av valmuer ved foten av minnesmerket på vegne av dronningen.

Dronningen, kledd i svart, falte en tåre da hun så på fra en balkong på Foreign and Commonwealth Office, flankert av hertuginnen av Cambridge og hertuginnen av Cornwall.

wolfie adams ekteskap bryte opp

En equery la en krans på vegne av hertugen av Edinburgh som ikke var til stede ved seremonien for andre år på rad etter å ha trukket seg fra kongelige plikter i 2017.

Mer enn 800 væpnede styrkes personell samlet seg på Whitehall for å danne et hul torg rundt Cenotaph.

Da Big Ben slo klokken 11, ble den tradisjonelle to-minutters stillheten observert av høydemenn og mengden av tusenvis av valmuebærere i kø langs Whitehall.

Prins Andrew, prins Harry og prins William på Cenotaph (Bilde: Adam Gray / SWNS)

Mer enn 800 væpnede styrkes personell samlet seg på Whitehall (Bilde: Adam Gray / SWNS)

Starten og slutten på den korte refleksjonsperioden for de som ble drept i tidligere og nåværende konflikter, ble preget av avfyring av en pistol av King's Troop Royal Horse Artillery, plassert på Horse Guards Parade.

I år er det 100 år siden den første to-minutters stillheten ble observert på våpenhvile-dagen 11. november 1919.

For første gang plasserte ambassadøren i Nepal en krans til ære for bidraget Gurkha -regimentene har gitt til Storbritannias militære kampanjer de siste 200 årene.

Fem tidligere statsministre - Sir John Major, Tony Blair, Gordon Brown, David Cameron og Theresa May - samt ordfører i London Sadiq Khan, var også til stede for å vise respekt.

Se Også: