Tony O'Shea vil flagge flagget for mot gamle kompis Martin Adams

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tony O.

Speilmann: Tony O'Shea



Tony O'Shea kommer til å bære sine -farger stolt tirsdag kveld når han tar imot tre ganger BDO-mester Martin Adams på Lakeside.



The NEWSAM støtter Stockport-fødte O'Shea, tre ganger brudepiken på BDO-verdensmesterskapet.



'Wolfie' Adams nyter et nytt liv etter sin foreløpige seier mot kanadiske kvalifiseringen David Cameron i helgen, og O'Shea sier: Jeg vet hva jeg kan forvente av Martin Adams - en blodig tøff kamp!

Han er sannsynligvis fortsatt det største navnet på BDO-dart, en tredoblet verdensmester, en tredoblet Masters-mester, han har vært der og gjort alt.

I løpet av de siste par årene har ting snudd litt til min fordel, når det gjelder rekorden head-to-head. Og jeg er faktisk kaptein i England nå, som var hans gamle jobb.



Sist vi spilte her, i 2012, vant jeg 5-2 på kvartaler. Så jeg håper ting fortsetter på samme forgjeves.

Han har ikke hatt de beste par årene av sitt liv utenom oke, men i spillet hans her om dagen spilte han veldig bra og ser ut til å være tilbake på sitt beste. Jeg vet hva jeg kan forvente.



Han er en legende om dart, og jeg må være på mitt beste for å slå ham.

claire fra storebror
Martin Adams

Rebon: Martin Adams

I mellomtiden har Adams snakket for første gang etter ekteskapsbruddet som sendte karrieren til fritt fall.

Wolfie vant den første av sine tre BDO-kroner med sin ekskone Sharon, låst inne i damene & apos; toaletter fordi hun ikke orket spenningen i 7-6-seieren hans i finalen mot Phill Nixon.

Oppbruddet av ekteskapet sendte imidlertid 57-åringens form nedoverbakke raskt-som kulminerte med et nederlag i første runde i fjor og måtte spille en forhåndskvalifisering for årets turnering.

James Corden og Mathew Horne

Adams sa: Grunnen til at skjemaet mitt ble av, kan oppsummeres i ett ord - skilsmisse.

'Jeg ble ødelagt, helt ødelagt, av det, men jeg er på et bedre sted nå, og skilsmissen er nesten ferdig og støvet, over hele skriket.

Men når en personlig krise kommer, finner du ut hvem vennene dine er.

'Jeg ble hele uken i fjorårets verdensmesterskap, til tross for at jeg ble slått ut i første runde, fordi jeg var omgitt av dem her.

'Jeg er mer eller mindre over den skiten nå - det er bare en ting til som jeg vil legge meg i sengen, og det er å vinne en annen verdenstittel.'

Se Også: