Når er fotball -VM 2022 i 2022? Datoer for neste store internasjonale turnering i Qatar

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Når Euro 2020 kommer til sin konklusjon, vil fansen uten tvil lure på når den neste smaken av internasjonal turneringsfeber kommer.



Heldigvis, på grunn av års forsinkelse til sommerens turnering, er det ikke så lenge å vente på den neste.



Fotball -VM 2022 finner sted i Qatar mellom 21. november og 18. desember 2022 - mindre enn 18 måneder unna.



Det er det første verdensmesterskapet som arrangeres i Midtøsten, og er bare det andre som arrangeres i Asia - det første er VM 2002, som ble arrangert av Sør -Korea og Japan.

himmelsk innleid tigerlilje

Konkurransens format starter med en gruppespill på 32 lag, som etter 2022-turneringen vil bli erstattet med en større gruppespill på 48 lag.

Paul Pogba, N & apos; Golo Kante fra Frankrike feirer med VM -troféet etter UEFA Nations League A gruppekamp mellom Frankrike og Nederland på Stade de France 9. september 2018 i Paris, Frankrike

Premier League -stjernene Paul Pogba og N & apos; Golo Kanté stiller med VM. (Bilde: Getty Images)



De 32 lagene blir slått ned for knockout -etappene, med de to beste lagene fra hver gruppe som kvalifiserer seg til åttendedelsfinalen.

fury vs wilder uk tid

Finalen blir deretter arrangert 18. desember - bare en uke før jul i Storbritannia.



Kvalifiseringen er allerede i gang, og England leder for øyeblikket gruppe I, med tre seire fra like mange kamper. Neste spillrunde for kvalifiseringen begynner i september 2021.

Premier League-sesongen har en pause på en måned for å lette turneringen, som vanligvis arrangeres om sommeren.

Premier League -klubber kan bli bedt om å spille en runde med kamper 12. november, ni dager før turneringen begynner. Sesongen forventes å starte på nytt på Boxing Day, åtte dager etter finalen. På grunn av dette kan sesongen begynne en uke tidligere og slutte en uke senere enn opprinnelig planlagt.

Både Premier League og Championship forventes å bli suspendert så lenge turneringen varer, men League One og League Two fortsetter som normalt.

stor rotte i london

Qatars engasjement i VM kommer som en rekke velstående finansfolk fra Midtøsten har investert i fotballklubber det siste tiåret.

PSG eies for tiden av Qatar Sports Investments, en statlig organisasjon, noe som betyr at klubben faktisk tilhører Emir of Qatar, Tamim bin Hamad Al Thani.

Hvor langt kan England gå ved VM 2022? Si din mening nedenfor .

På samme måte eies Manchester City også av Abu Dhabi United Group, som tilhører Sheikh Mansour fra Abu Dhabi kongefamilien.

kontanter tilbake for kvitteringer

Manchester United, Liverpool og Newcastle har alle vært knyttet til investorer fra Midtøsten de siste årene.

På grunn av rapporter om urettferdig lønn, usikre arbeidsforhold, hundrevis av dødsfall og bestikkelser påstander , VM i 2022 er ekstremt kontroversielt.

En rapport fra The NEWSAM om arbeidsforhold fant at arbeidere ble betalt tilsvarende 82p i timen for byggearbeid.

VM er en enorm kulturell anledning, men også en unik kommersiell begivenhet, og det kan sammenlignes med bare OL i størrelse og seertall. Ifølge FIFA stilte 1,12 milliarder mennesker til finalen 2018 mellom Frankrike og Kroatia.

Nåværende VM -holdere Frankrike vil håpe å være det tredje laget som vinner back -to -back -VM og det første laget som beholder pokalen siden Brasilas lag fra 1962.

Se Også: