Steve Wright slo og misbrukte sin ekskone Diane Cole

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Diane Cole (Bilde: DM)

Diane Cole (Bilde: DM)



Steve Wright beundret Diane Cole med honningsløse ord, blomster og gaver - og gjorde livet hennes til et voldelig helvete.



Allerede før de giftet seg med Diane, nå 53, visste Wright at det var en sinnsykt sjalu brute som ville slå henne ved den minste provokasjonen. Likevel var det hans iskalde kontroll over henne som hun ydmykt underkastet ekteskapsforslaget hans. Det var den verste avgjørelsen i hennes liv.



I går da Wright, 49, sto overfor å bli innelåst for resten av livet for å ha myrdet fem Ipswich -prostituerte, fortalte Diane for første gang hvordan han:

Skrev 'slagg' og 'hore' på døren, kuttet klærne i stykker og angrep henne deretter med en kniv da han trodde hun var sammen med en annen mann.

Gjentatte ganger slo hodet mot en vegg - for å brette laken feil vei.



Slo henne meningsløs, slo og sparket henne da deres fireårige forhold tok slutt.

Piner henne med grusomme sinneleker og lot henne være låst inne i puben deres mens han sov med to elskerinner og kryssede red light -distrikter.



Diane sa: 'Han hadde aldri sagt unnskyld hvis han slo meg. Jeg var helt under hans kontroll. Han sliter meg følelsesmessig.

'Ekteskapet vårt var en katastrofe. Det var som om jeg ikke eksisterte. Men selv om vi levde løgn, gjorde jeg fortsatt alt for ham. Selv da vi gikk fra hverandre, pakket jeg kofferten hans. ' Diane, som mistet begge beina for hjernehinnebetennelse i 1997 og overvant kreft for seks år siden, hadde en mørk forutanelse da hun først hørte at en morder var løs på gatene i Ipswich.

Hun sa: 'Jeg fikk denne kalde, fryktelige følelsen av at han var involvert. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg visste hvor dårlig han var, men jeg trodde ikke han var i stand til noe så ondt. '

Paret møttes på et verdenscruise på QE2 i 1984. Diane jobbet som butikkskappe, mens Wright var servitør i skipets Queen's restaurant.

Han ble snart besatt av henne. Diane sa: 'Overalt hvor jeg gikk, dukket han opp, jeg kunne ikke unnslippe ham. Han tok det som at vi var et par, og jeg gikk bare med på det.

'Han snakket aldri mye. Men han ville gi meg gaver. Etter hvert innså jeg at han tok kontroll over livet mitt. '

Det tok ikke lang tid før hans onde, sjalu rekke kom fram. Diane sa: 'Han stoppet meg med å dra til andre mannskapshytter. Han ville at jeg skulle vente alene i hytta min på ham.

'Han ville alltid spørre meg & apos; Hvor har du vært? & Apos; Hvis han fant ut at jeg ikke var i hytta, ville han vente til jeg kom tilbake og slo meg. Han ville aldri si unnskyld, og det ble aldri snakket om det. '

Selv om Wright ikke likte at Diane gikk på landferie, foreslo han at hun ble med et annet mannskap på en tur i land på Hawaii.

Diane sa: 'Da jeg kom ombord igjen, skrev han på hyttedøren & Slag, hore, håper Jeff var bedre enn meg.

'På hytta fortalte han meg at du likte Hawaii så godt at jeg trodde jeg ville lage deg noen gresskjørt. Han hadde kuttet hele uniformen min i biter. Så gikk han etter meg med bladet, sank til meg og stakk kniven i døren. ' Utrolig nok slo Diane med på å gifte seg med Wright. De forlovet seg i 1985, forlot QE2 året etter og giftet seg i 1987 i Braintree, Essex.

Hun sa: 'Når jeg ser tilbake, er jeg så sint på meg selv for at jeg ikke gjorde noe. Men jeg var under hans kontroll og trodde han ville endre seg når vi gikk av skipet. Om noe ble han verre. '

Av 50 bryllupsgjester ble bare fire invitert av Wright. Diane, fra Hartlepool, Cleveland, sa: 'Jeg gikk gjennom tjenesten fordi vi ønsket å drive en pub sammen.

'Så snart vi avla løfter, sa han ikke til meg. Han danset ikke engang med meg, og senere sa han bare at jeg antar at vi bedre skulle fullføre ekteskapet. Etter at vi fikk vår første pub, sov jeg ikke med ham igjen. ' Den uformelle volden dukket snart opp igjen. En gang bodde paret hos Wrights far og stemor. Diane gikk opp for å lage sengen og la sengetøyene i 'sykehushjørner'.

Hun husket: 'Han sa at arkene ikke er rette. Jeg lo og trodde det var en spøk. Før jeg visste ordet av det, slo han hodet mitt mot veggen. Jeg skrek etter hjelp, men han fortsatte med det. '

I februar 1988 overtok paret fergebåten i Norwichs red light -distrikt. Diane husket: 'Ekteskapet var så forferdelig at jeg kastet meg ut i jobb. Men jeg gjorde fortsatt alt for ham. Han var besatt av enhver form for skitt. ​​'

Wright begynte å gå ut etter stengetid hver kveld og låste Diane inne på puben. Hun oppdaget da at han lå sammen med to elskerinner - og offentliggjorde det offentlig hos en stab som dro før han gikk opp i sengen. Wright stormet inn i rommet. Diane sa: 'Han dro meg med føttene mine fra sengen, rantende og fablet, og sa at han ville komme opp hver halve time for å hente meg. Han var tro mot sitt ord.

'Han kom opp omtrent tre ganger, dro meg av sengen og kastet møblene rundt. Jeg barrikaderte meg selv. Men han kom inn og slo meg så hardt at jeg ble slått ut. '

Det siste sugerøret kom da penger begynte å forsvinne ut av fellesbanken. Wright tilsto deretter at han hadde et barn med sin første kone Angela Wright, som han skilte seg med i 1986.

Paret skilte seg i juli 1988 og ble skilt i 1989. Neste gang Diane hørte navnet hans var dagen han ble arrestert.

DE FEM SEVEN AV RIKTIG: DØTTER, SØSTRE, VENNER

TANIA NICOL

Hun var bare 16 da hun først prøvde heroin og ble raskt avhengig.

Moren hennes Kerry ante ikke at hun jobbet som prostituert.

Tania ble sist sett forlate hjemmet 30. oktober 2006.

Hennes nakne kropp ble funnet i en bekk 8. desember 2006.

ANNETTE NICHOLLS

Kosmetiker Annette hadde vært arbeidsjente i tre år.

Hun ble sist sett i byen Ipswich den dagen Tania lik ble funnet.

Annette ble funnet i skogen fire dager senere.

Hennes nakne kropp ble også lagt ut i korsformet stilling.

PAULA CLENNELL

Hun bodde i hus i nærheten av Wrights hjem for red light district.

Paula sa etter at Tania og Gemma forsvant at hun var 'forsiktig med å sette seg inn i biler'.

Hennes raskt dumpede kropp dukket opp i skogen to dager etter at hun forsvant 10. desember.

GEMMA ADAMS

Middelklasse Gemma jobbet i forsikring etter å ha forlatt skolen.

Men hun eksperimenterte med narkotika og falt i heroinavhengighet.

Hun forsvant 15. november 2006 og hennes nakne kropp ble oppdaget i en bekk 2. desember.

er joey essex går ut med amy

ANNELI ALDERTON

Gravide Anneli fortalte politiet at hun solgte sex for å tjene ekstra penger for å kjøpe julegaver til sønnen.

Ingen meldte henne savnet da hun forsvant 3. desember 2006. Hun ble funnet en uke senere i et korsfestelse i skogen.

& apos; Jeg visste hvor dårlig han var, men jeg trodde ikke han var i stand til noe så ondt & apos;

Se Også: