Erling Haaland bytte overføring til Man Utd -detaljer - fem komponenter i mega -deal

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Erling Haaland har vært et mål for Manchester United en stund nå.



Men dessverre for de røde djevlene, Ole Gunnar Solskjær og co. er ikke nærmere å snappe opp nordmannen nå enn for to sesonger siden.



Det er en rekke årsaker, men den viktigste snublesteinen for Manchester United er det faktum at Haaland ville koste over 100 millioner pund - et stort utlegg, spesielt etter at Red Devils nettopp sprutet ut 73 millioner pund på Jadon Sancho.



Det er på grunn av dette at rykter om en bytteavtale har dukket opp.

Ideen er enkel. Manchester United bytter en førstelagsspiller for Haaland og søter avtalen med litt penger.

Det høres ut som et drømmescenario for Red Devils.



Men selvfølgelig har Dortmund ingen intensjon om å selge talismanen sin, spesielt etter bare å ha skilt selskap med Sancho, og utsiktene til å arve en ugunstig United-spiller setter knapt pulsen.

Tanken er likevel fascinerende, så her er fem komponenter i en potensiell bytte av Haaland til Man United.



Erling Haaland har vært et mål for Manchester United en stund nå

Erling Haaland har vært et mål for Manchester United en stund nå (Bilde: FRIEDEMANN VOGEL / EPA-EFE / Shutterstock)

Spilleren som byttes

Kanskje den største komponenten i alt dette, hvem skal byttes ut mot Haaland?

Spilleren som er nevnt i de siste rapportene er Anthony Martial.

Franskmannen har falt i unåde på Old Trafford den siste sesongen, og med introduksjonen av Sancho kommer han til å gli lenger ned i hakkeordenen i United.

Om Martial vil forlate United til Dortmund gjenstår å se.

var michael jackson homofil

Det nærmeste franskmannen kom på å forlate Man United var tilbake i 2018 da han følte at han ble utstøtt av daværende manager Jose Mourinho.

Martials agent Philippe Lamboley sa den gangen til RMC: 'Etter å ha tenkt på alle mulighetene og innstillingene, vil Anthony forlate Manchester United.

- Anthony er trist over situasjonen i Manchester. Han elsker klubben og fansen, han viste det i tre år. Uten den store støtten fra fansen hadde han allerede bedt om å forlate klubben.

'Alle vil ha sin mening, jeg tror han må ta tilbake kontrollen over karrieren. Tiden har kommet.'

Heldigvis for Martial ble Mourinho sparket kort tid etter Lamboleys kommentarer og Solskjær returnerte ham til førstelagsoppsettet.

Men Martial har funnet ut at han er ute av favør hos United nok en gang.

Erling Haaland's wishes

En annen stor komponent i alt dette er om Haaland faktisk vil forlate Dortmund for Man United.

når er adesanya-kampen

Verden er enig om at nordmannen vil forlate BVB på et tidspunkt i nær fremtid, men om han drar til Old Trafford er noen gjetning om.

Haaland velger alle klubber på planeten, og for tiden er det Chelsea som viser den mest aktive interessen for å prøve å signere spissen.

En ting til fordel for United er at Haaland kjenner godt til Solskjær etter å ha jobbet med ham på Molde.

Haaland har tidligere snakket kjærlig om sin landsmann og påpekte at han hadde stor innflytelse på karrieren som ung spiss.

'Jeg glemte å fortelle deg dette, men før den kampen [mot Viking i 2018] trente Solskjær og jeg litt på avslutning,' sa Haaland til Eurosport i april 2020. 'Ikke bare kryss. Jeg husker at han lærte meg noen enkle regler.

Haaland er en av de mest ettertraktede spillerne på planeten

Haaland er en av de mest ettertraktede spillerne på planeten (Bilde: DeFodi Images via Getty Images)

'Den første var på kontakt. At jeg ikke bruker for mye makt og prøver å ødelegge målet eller keeperen med ballen. Jeg tror at jeg tenkte på å gjøre det, og det var noe nytt han fortalte meg. Jeg trente litt på det, men uten å score. Men jeg hadde det i hvert fall i hodet etter den treningsøkten.

'Det var noe han lærte meg i dagene før den kampen, og han har lært meg mye å være rolig, og også være på tærne og komme til situasjoner der ballen kommer.

'Da har du sjansen til å score. Han fortjener mye av æren for å lære meg det. '

Haaland har også sagt at han elske å leve Solskjærs drøm om å vinne Champions League.

'Han var en spiss, jeg er en spiss, og han har vunnet Champions League, og det er også en drøm for meg,' sa Haaland til ESPN i april 2020. 'Så han har lært meg mange ferdigheter og små ferdigheter bevegelser i esken og slike ting. '

Om Haaland ønsker å oppfylle sin drøm i Man United, gjenstår imidlertid å se.

Ole Gunnar Solskjærs tanker

Solskjær er åpenbart en stor fan av Haaland på samme måte som Dortmund -stjernen har stor respekt for ham.

Man United -sjefen har jevnlig uttalt seg om sin landsmann de siste årene, innrømmet at han er stolt av ham og antydet at han ville elske å styre ham igjen en dag.

'Gutten har hatt en god start på karrieren,' sa Solskjær i desember 2020. 'Det var veldig godt å jobbe med ham, å se potensialet i ham, og noen av meg føler meg stolt over å ha litt innspill til en slik økning.

'Jeg er sikker på at Erling vil score masse mål i Champions League.'

I februar 2021 la Solskjær til: 'Når du har hatt barn og spillere som trener, følger du dem og jeg holder kontakten med Erling.

'Det er flott å se ham bli den spilleren han har blitt og [hvordan] han jobber med å forbedre seg hele tiden. Han er en Dortmund -spiller - vi ønsker ham bare lykke til der og la oss se hva livet vil bringe senere.

'Du vet at jeg ikke kan snakke om Erling fordi han er på Borussia Dortmund, og det er respektløst å snakke for mye om det, bortsett fra at jeg kjenner ham og jeg snakker med ham.

'Hvem var ikke interessert i ham for et år siden? Alle ville si at du ville ta de beste spillerne i verden, og Erling er en toppspiller.

Til tross for alt dette, er Solskjær fortsatt en stor fan av Martial, og hans siste kommentarer til franskmannen tyder på at han er i planene for den nye sesongen.

'Vi har Marcus [Rashford] - 23, vi har Mason [Greenwood] som er en ung gutt. Så vi har en engelsk kjerne der, og da har vi den ekstra opplevelsen med Edinson [Cavani], Anthony, Bruno [Fernandes], Jesse [Lingard] kommer tilbake. Så jeg synes frontlinjen ser veldig bra ut, sa Solskjær etter Uniteds vennlige nederlag mot QPR.

Ikke bare dette, men det er viktig å huske at Solskjær prioriterte å signere Sancho fremfor Haaland.

Mening fra styret i Man United

Solskjær har et stort ord om overganger til Manchester United, men til syvende og sist er det styret som vil signere avtalene.

Og det ser ut til at Red Devils -manageren kan ha vanskelig for å overbevise dem over ham om at det er på tide å selge Martial.

Red Devils -eier Joel Glazer sies å være en stor fan av Martial og har tidligere sammenlignet ham med den brasilianske legenden Pele.

Anthony Martial har blitt knyttet til en avslutning fra Manchester United

Anthony Martial har blitt knyttet til en avslutning fra Manchester United (Bilde: Manchester United via Getty Imag)

Glazer spilte en rolle i å hindre Mourinho i å selge franskmannen i 2018 da daværende United-sjef bestemte seg for at han ønsket å ta inn penger på Martial for å signere Ivan Perisic.

Solskjær kan ha mer hell med å endre tankene til Glazer, spesielt etter at han nettopp har signert en ny kontrakt som holder ham i klubben til minst 2024.

Men på dette tidspunktet i saksbehandlingen er det fortsatt en snublestein.

Dortmunds tanker om alt dette

Og til slutt, en annen stor komponent i alt dette, hva synes Dortmund?

Som nevnt var Bundesliga -gigantene motvillige til å selge Sancho denne måneden og innrømmet selv at de var skuffet over den endelige overføringsavgiften.

Dortmund-administrerende direktør Hans-Joachim Watzke sa: 'Vi er ikke fornøyd med pengene. Vi er triste over at han er borte. På slutten av dagen var det Jadons eksemplariske ønske om å forlate, vi ville foretrukket å beholde ham her.

hva betyr 22 åndelig

«Men han oppførte seg fantastisk og ga alt i fire år. Han fikk oss til å gå betydelig fremover i andre halvdel av sesongen.

Vil du ha en eksklusiv forhåndssesong av klubben din - både i innboksen og gjennom brevkassen din? Gå hit for å finne ut mer og sikre kopien din

De vil derfor være mer bestemt enn de allerede skulle beholde Haaland denne måneden.

Hvorvidt de ville underholde signering av Martial er også en stor faktor ettersom det er lite sannsynlig at franskmannen er på ønskelisten til overføringen.

Dortmund har en av de beste forretningsmodellene i verdensfotball, og hver overføring er gjennomtenkt, undersøkt og utført til perfeksjon.

Ideen om at de plutselig ville forlate dette for å signere Martial på enorme lønninger virker svært usannsynlig, spesielt ettersom han angivelig ble knyttet til BVB tilbake i 2018 ... og ingen overføring materialiserte seg da.

Se Også: