Michael Jackson 'hadde to homofile elskere og ville kle seg som kvinne for seedy hookups'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Michael Jackson hadde var & umatelig & apos; for homofil sex og hadde to mannlige kjærester han regelmessig ville ha kontakt med - til og med å møte en av dem kledd som kvinne, hevdet biografen hans en gang.



Forfatter Ian Halperin, som publiserte den uoffisielle biografien Unmasked: The Final Years of Michael Jackson i 2009, sa at 'praktisk talt alle' i Jacksons krets visste at han var hemmelig homofil.



I løpet av de siste årene hadde sangeren gjentatte ganger nektet for å være homofil - og selv etter hans død slo den voldelige pappa Joe Jackson ytterligere rapporter om at Michael hadde vært i seksuelle forhold til menn.



duncan bannatyne joanne mccue

Michael Jackson hadde seksuelle forhold til minst to menn, hevdet biografen hans (Bilde: Getty)

Men ifølge Halperin hadde Jackson minst to mannlige kjærester - den ene en bygningsarbeider og den andre en Hollywood -servitør

En av dem fortalte forfatteren: 'Den aller første gangen han hadde sex med meg sa han:' The King of Pop 'kommer til å slikke slikkepinnen din. Jeg ler fortsatt når jeg tenker på det. '



I boken dokumenterte Halperin påstander om at Jackson ville snike seg ut av boligen sin for å møte en av kjærestene hans på et grottete hotell, etter å ha kledd seg ut som en kvinne for å unngå å bli gjenkjent.

Hans rapporterte fling med byggherren, som sies å være i begynnelsen av 20 -årene, begynte i 2007 i Las Vegas.



bob geldof og jeanne marine

Jackson ville forkle seg som en kvinne for å møte en av hans mannlige elskere (Bilde: Getty Images)

'Michael forlot huset i forkledning, ofte kledd som kvinne, og møtte kjæresten sin på et motell i Vegas & apos; grungiest dykk, 'Halperin skrev.

hjemmebase 15 fri helg 2016

'Michael var blakk. Han slet med å legge mat på bordet til barna sine. Det var alt han hadde råd til da. '

Han la til: 'En nærtstående til Jackson som bekreftet forholdet til meg, sa at han ikke visste hva som foregikk bak lukkede dører på motellet. Men assistenten sa at Jackson ville kle seg som en kvinne etter midnatt for å møte en arbeider ansatt i byen Las Vegas.

Jackson kom med en seksuell kommentar om en elskers lollipop, hevdet kjæresten (Bilde: Redferns)

paul atkins susie bulk

Den andre mannen hadde angivelig en rykende tre ukers romantikk med Jackson, og besøkte hjemmet hans i Hollywood Hills nesten hver kveld i deres korte, men lidenskapelige forhold.

Siden han døde for 10 år siden denne uken, har Jackson blitt rammet av flere påstander om seksuelle overgrep mot barn, hvorav mange var i Leaving Neverland -dokumentaren som ble utgitt tidligere i år.

James Safechuck og Wade Robson, som møtte Jackson som barn, ble intervjuet på bånd og påsto at kongen av pop hadde preparert, mishandlet og seksuelt overfalt dem ved flere anledninger.

Jacksons eiendom, som drives av familien hans, har sterkt avvist alle påstandene.

Les mer

Michael Jacksons forlater Neverland -dokumentar
Hvordan se Hvem er Wade Robson? Første trailer Sykt & apos; barnebryllup & apos;

Se Også: