Svettehevn: Eks-kona til Dragons Den-stjerne Duncan Bannatyne for å åpne et rivaliserende treningsstudio

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rivaler: Bannatyne og McCue mens de var sammen(Bilde: PA)



Duncan Bannatynes ​​ekskone setter opp sitt eget treningsstudio-mindre enn tre kilometer fra hovedkvarteret til hans treningsimperium på flere millioner pund.



Joanne McCue (47) har angivelig avtalt en avtale om å leie plass på et fotballstadion og planlegger å åpne dørene for kundene senere denne måneden.



Dragons Den -stjerne Duncan (64) skilte seg fra sin eks i forrige måned etter fem års ekteskap og hevdet at splittelsen var så dyr at han måtte si opp 43 ansatte for å betale for det.

Helseklubbmogulen - til en verdi av 85 millioner pund - avslørte tapene i en online utveksling med en mann som ba ham om å kjøpe en butikk.

Han sa: Jeg kan ikke gjøre det, siden jeg ikke har ekstra penger og må si opp personalet på grunn av skilsmissekostnader.



Rapporter i fjor hevdet at eksen hans krevde 1000 pund per dag å leve av, kontanter for deres to barn, hjemmet hennes og parets feriepute i Frankrike.

Nå ser den skotske millionæren, hvis 60 helseklubber i Bannatyne har mer enn 180 000 medlemmer, ut til å kjempe mot det i næringslivet.



Det nye treningssenteret på Darlington FCs gamle stadion ligger i samme område som Bannatynes ​​call center -operasjoner.

Se Også: