Hobbit-helvete: Martin Freemans mangeårige kjærlighet hadde kreftskrem mens han filmet

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bekymring: Martin og Amanda på Hobbit premier i New York(Bilde: Getty)



Hobbit-stjernen Martin Freemans mangeårige kjærlighet møtte en kreftskrekk mens han var borte og filmet den nye storfilmen på New Zealand.



Skuespilleren Amanda Abbington, mamma til hans to små barn, avslører hvordan paret gikk gjennom helvete 11.000 miles fra hverandre etter at hun fant en klump i brystet og ble fortalt at hun trengte øyeblikkelig operasjon.



Martin, som spiller tittelrollen som Bilbo Baggins, ønsket å fly hjem til hennes side.

Men Amanda ba ham tappert om å fortsette å jobbe.

Jeg sa at jeg hadde det bra, men han var desperat bekymret. Det var fryktelig for ham, sier hun.



Jeg fant klumpen etter å ha droppet barna på skolen. Jeg ble sendt til en spesialist bryst enhet. De sa at de trengte å få det ut raskt fordi de ikke visste om det var ondartet.

kim kardashian/strand

Jeg brøt ut i tårer og tenkte: 'Å nei. Jeg kommer til å dø. Jeg vil ikke se barna mine vokse opp ’.



Stjerne i seg selv: Amanda i Mr Selfridge (Bilde: ITV)

Etter at hennes nødssituasjon, Amanda, som kommer til å spille hovedrollen i ITV-dramaet Mr Selfridge på nyåret, stod overfor en kvalmende to ukers ventetid på biopsiresultater.

Jeg var hjemme en dag da det kom en pakke fra Martin, sier Amanda, 38, som møtte ham mens han filmet TV -dramaet Men Only fra 2000. Han sendte meg et vakkert armbånd og en ring med en lapp som sa at han håpet det ville muntre meg opp. Hvor fantastisk er det? Jeg er heldig som er sammen med en så romantisk nå som han var da vi møttes for 12 år siden.

Paret var overlykkelige da klumpen viste seg å være en godartet svulst i melkekjertelen.

Da jeg fikk resultatet brast jeg ut i tårer av ren lettelse, sier Amanda.

Selv om Martin, 41, var borte og filmet The Hobbit i 18 måneder, fløy Amanda ut med Joe på seks og Grace på fire. Hun avslører Sir Ian McKellen til og med barnevakt for dem. Han leste dem The Gruffalo. For et minne å ha Gandalf lese deg en historie før sengetid.

Nå gleder Amanda seg til premieren på rollen som butikksjef med en sexy hemmelighet i Mr Selfridge, historien om den berømte butikkens grunnlegger. Det er spesielt, og jeg kan ikke vente på at alle skal se det, sier hun. Men borte fra jobben teller hun og Martin sine velsignelser.

vodafone svart fredag ​​2017

Det som skjedde har fått meg til å verdsette livet mitt så mye, sier hun. Arbeid er selvfølgelig flott, men familien og helsen din er virkelig alt.

Se Også: