Weir den største! Paralympics superstjerne soler seg i herlighet etter fantastiske fire gullmedaljer

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Triumferende: David og Mason med unionsflagg(Bilde: PA)



Med jubel i ørene delte superstjernen David Weir sitt herlighetsøyeblikk med sin største fan - småbarnssønnen Mason.



33-åringen tok den storøyde ungen-i Union Flag-shorts-på et æresrunde etter å ha vunnet en fantastisk FJERDE gullmedalje.



Davids fantastiske seier i en dramatisk dash på slutten av maraton gjør ham til den mest suksessrike rullestolsløperen gjennom tidene.

Og han var glad for at ett år gamle Mason hadde en tur-han la medaljen rundt halsen også-da han erkjente en henrykt applaus fra mengden.

Etterpå gliste Weirwolf da han innrømmet at han ikke var helt sikker på hvor målstreken var - så fortsatte bare å være på den sikre siden.



Og etter måneder med slitsom trening avslørte han også at han planlegger en gutteferie på Ibiza, etter å ha fått tillatelse fra forlovede Emily Thorne.

daglig speil drømmeteam

En 60-sterk hær av Team Weir-støttespillere, inkludert åtte måneder gravid Emily, 23, hadde jublet ham på mål utenfor Buckingham Palace.



David spøkte umiddelbart etter seieren: Jeg håper hun ikke har født tidlig!

Han la til: Jeg gikk for sprinten på slutten og kunne ikke se målstreken.

Stolt: Emily og Mason

'Det var ikke noe bånd over det, så jeg kunne ikke vite om det var på startstreken, eller litt lenger ned i The Mall. På et tidspunkt tenkte jeg: 'Å nei, jeg har en runde igjen!'

Det var følelsesmessige scener da David, fra Sutton, Sør-London, klemte Emily, hans stolte foreldre Jackie og David Snr, og mangeårig trener Jenny Archer-før lille Mason nesten stjal showet.

Etter sin triumf i den siste hendelsen under Paralympics, takket David publikum for deres fantastiske støtte.

Megan ex on the beach 2015

Han sa: Det var det tøffeste løpet i livet mitt, men mengden holdt meg i gang. De var bare kjempebra. Støyen kriblet i kroppen og de trakk meg gjennom.

Delighted Emily sa: Jeg er så stolt av ham, han fortjener det for alt sitt harde arbeid. Jeg sa at han skulle gå bort som belønning for alt sitt harde arbeid - så lenge han er tilbake i tid for babyen.

Davids mamma Jackie, 61, la til: Han har gjort en ren fei. Du kan ikke be om mer.

Og David Snr, 58, spøkte: Det har vært en fin måte å gå ned i vekt på - jeg er så nervøs at jeg ikke kan spise.

Ære: David og syklist Sarah Storey var flaggbærere ved avslutningsseremonien (Bilde: Getty)

Gullgutten David, som også vant to gullmedaljer i Beijing 2008, ble født med en ryggmargs -tverrsnitt, eller rive, som hindrer ham i å bruke bena.

Hans siste medalje betyr at han var ubeseiret i London Games-tok gull på 800m, 1500m og 5000m samt 26,2-mile maraton.

nigella peanøttsmørkake

Og det var mer for den flaggviftende mengden å juble da Shelly Woods, fra Blackpool, tok sølv i kvinnenes maraton bare minutter senere.

Shelly, 26 - lammet fra livet og ned etter å ha falt fra et tre i 1997 - sa: Jeg kan ikke beskrive hvor bra jeg føler meg akkurat nå.

'Det var et så hardt løp, sannsynligvis det vanskeligste i livet mitt.

Men hun hyllet også David.

Hun sa: Jeg ville at han skulle vinne, og jeg hadde all tro på ham. Han er tidenes største rullestolsløper.

London 2012-formann Lord Coe berømmet den ekstraordinære sportssommeren, som har gjort kjente navn på hjemmelagde helter som David, svømmer Ellie Simmonds og sprinter Jonnie Peacock.

Han sa: Jeg tror ikke folk noen gang vil se sport på samme måte igjen, og jeg tror ikke at de noen gang vil se funksjonshemming på samme måte igjen.

Se galleri

Se Også: