De 30 mest suksessrike fotballklubbene i verden - basert på totalt vunnet trofeer

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Når du tenker på de mest suksessrike klubbene i verden, kjenner du kjente navn.



De som Real Madrid, Juventus, Barcelona, ​​Manchester United, Liverpool og Bayern München er kjent for sin lukrative historie, så vel som de siste suksessene som har kommet med deres dominans på både nasjonalt og europeisk nivå.



Men hvis vi tar hensyn til hele verden og vurderer deres totale antall trofeer som er vunnet, kommer ingen av disse sidene inn i topp fem.



Et diagram, utarbeidet av Goal, listet de 30 mest suksessrike klubbene i verden basert på trofeer som er vunnet gjennom tidene.

Tabellen inneholder noen overraskende navn ... og vi vedder på at du ikke kunne gjette navnet på laget som sitter i nr. 1.

Manchester United er et av de mest suksessrike lagene i historien (Bilde: )



De 30 beste klubbene i verdensfotball basert på trofeer vant

30. Club Atletico Independiente - Argentina - 43 trofeer

29. Fenerbahce - Tyrkia - 43 trofeer



28. Deportivo Saprissa - Costa Rica - 46 trofeer

27. River Plate - Argentina - 48 trofeer

26. CSKA Sofia - Bulgaria - 48 trofeer

25. AC Milan - Italia - 48 trofeer

24. Grasshopper Club Zurich - Sveits - 49 trofeer

23. Zamalek - Egypt - 52 trofeer

22. Deportivo Colo -Colo - Chile - 54 trofeer

de store nasjonale løperne 2014

21. Boca Juniors - Argentina - 56 pokaler

Boca Juniors er på listen på grunn av suksessen i Argentina og Sør -Amerika (Bilde: AFP/Getty Images)

har joe pasquale dødd

20. Club Olimpia - Paraguay - 57 trofeer

19. FCSB - Romania - 58 trofeer

17. Liverpool - England - 60 trofeer

17. Anderlecht - Belgia - 60 trofeer

16. Galatasaray - Tyrkia - 61 trofeer

15. Juventus - Italia - 64 trofeer

De italienske gigantene skryter av imponerende 36 Serie A -titler sammen med 13 Coppa Italias og to UEFA Champions League -trofeer.

Etter ni Serie A -titler på rad, er Juventus ute etter å styrke sin europeiske pokaltall, og etter oppkjøpet av Cristiano Ronaldo i fjor sommer, blir Old Lady raskt et av de sterkeste lagene på kontinentet.

14. Bayern München - Tyskland - 72 trofeer

30-tiden Bundesliga-mester Bayern München fortsetter å dominere Tyskland sesong for sesong.

Spill Footie5 gratis denne helgen, og du kan vinne £ 5000

I samarbeid med thepools.com

Footie5 fra bookmakere thepools.com gir bort £ 5000 hver helg denne sesongen til alle som kan forutsi fem kamper riktig.

Det er gratis å spille, og du kan velge NOEN av de 15.00 lørdagskampene som finner sted i Bundesliga.

Spill footie5 gratis her!

18+, bare Storbritannia. En oppføring per spiller. Full vilkår og betingelser gjelder. Besøk thepools.com for info. begambleaware.org

De rangerer også på fjerdeplass i alle tiders Champions League -seire med fem til navnet sitt, deres siste var i 2012/13.

Til tross for at de var sterke innenlands, har Bayerns suksess i Europa blitt kort de siste årene, siden Bayern hevdet Champions League i 2013, har ikke vært i finalen.

Bayern München fortsetter å legge til sitt resultat med konsekvent ligasuksess (Bilde: REUTERS)

13. Ajax - Nederland - 70 trofeer

Ajax sin Champions League-kampanje 2018/19 fikk dem til å nå semifinalen med en lag som hadde en gjennomsnittsalder på 24 år.

Ungdommene klarte til og med å beseire europeiske giganter som Real Madrid og Juventus på vei dit.

Den rike historien til Ajax har sett klubben vinne Eredivisie 34 ganger i tillegg til å løfte Champions League ved fire anledninger.

tesco valentines måltidstilbud 2019

Til tross for at vi mistet viktige spillere til Champions League -kampanjen 2018/19, som Matthijs Ligt og Frenkie de Jong, antyder troppens ungdom at enda flere pokaler kan være i horisonten i årene som kommer.

12. Manchester United - England - 71 trofeer

Den mest suksessrike klubben i England, Manchester United, har en rik historie med 20 ligatitler, 12 FA -cuper og tre Champions Leagues.

I tillegg til titlene har Uniteds historie vært full av talentfulle spillere som har vært, eller er for tiden, noen av de beste i verden.

Som George Best, Eric Cantona, Ryan Giggs, David Beckham og Cristiano Ronaldo var alle stjerner gjennom klubbens historie.

Dessuten ledet Sir Alex Ferguson klubben til 38 trofeer i løpet av sine 26 år ved roret, og mange ser på ham som en av de største managerne gjennom tidene.

11. Al -Faisaly - Jordan - 74 trofeer

Al-Faisaly ble dannet i Amman i 1932 og er av den mest suksessrike klubben i Jordans historie.

Klubben har vunnet den jordanske Premier League 34 ganger, i tillegg til å ha vunnet den jordanske FA -cupen 20 ganger, og står for det meste av suksessen de har hatt.

10. Porto - Portugal -76 trofeer

Den nest mest dekorerte klubben i Portugal, Porto har vunnet Primeira Liga 29 ganger, Taco de Portugal 17 ganger og Champions League to ganger.

De hadde en minneverdig seier med Jose Mourinho som manager for laget, med blant annet Deco og Ricardo Carvalho, Porto beseiret Monaco.

Porto vant Champions League i 2004 (Bilde: AFP)

9. Olympiacos - Hellas - 76 trofeer

Med base i Athen er Olympiacos det mest suksessrike laget i Hellas, med en imponerende 45 greske Super League og 27 greske cup -titler under navnet sitt.

Deres høyeste mål i UEFA-konkurransen kom i 1998/99, hvor klubben nådde kvartfinalen i Champions League.

Kjente spillere inkluderer den brasilianske legenden Rivaldo, samt den tidligere Arsenal- og Man City-midtbanespilleren, Yaya Toure.

8. Benfica - Portugal - 82 trofeer

Det mest suksessrike laget i Portugal. Benfica har vunnet Primeira Liga rekord 38 ganger, i tillegg til å ha rekorden for flest Taco de Portugal -titler, med 26.

På den europeiske scenen vant Benfica Europacupen to år på rad i 1960/61 og 1961/62.

Benfica har sett en stor mengde europeisk talent passere gjennom laget.

Spillere som Jan Oblak, David Luiz, Bernardo Silva og Angel Di Maria gjorde alle opptredener for Benfica før de brøt ut i de større klubbene i Europa.

7. Real Madrid - Spania - 91 trofeer

Real Madrid er en av de mest dekorerte klubbene i historien og har rekorden for de fleste Champions League -titler - 13.

De har flere rekorder over hele Europa, hvorav de mest bemerkelsesverdige er seierne mot Champions League fra 2016 til 2018.

Santiago Bernabeu har sett spillere som Zinedine Zidane, David Beckham, Iker Casillas og særlig Cristiano Ronaldo, som blir sett på som tidenes beste Real -spiller. Han er også klubbens rekordmålscorer (450 mål på 438 opptredener mellom 2009/10 - 2017/18).

Real Madrid har vunnet en rekke pokaler over hele verden (Bilde: REUTERS)

fjerning av øyeposer uten kirurgi

6. Barcelona - Spania - 91 trofeer

Heftige rivaler i Real Madrid, Barcelona er en klubb som også er stablet med historie og ære - og er uten tvil den største fotballklubben i verden.

Den katalanske klubben har 26 La Liga -titler igjen med sine 30 Cop del Rey -seire og 5 Champions Leagues.

Barcelona har også rekorden for å være den eneste klubben som vant to tribles (den første i 2008/09, den andre i 2014/15).

I likhet med Madrid har Barca sett mange stjernespillere komme gjennom klubben sin, men i motsetning til Real pleide Barca å fokusere på ungdomstalenter, i stedet for å kjøpe de beste spillerne i Europa.

5. Celtic - Skottland - 106 trofeer

Femte på tidenes liste og førstelaget på listen med over 100 trofeer, er Celtic et lag som har dominert skotsk fotball de siste årene - men de er ikke det mest suksessrike laget i landets historie.

Celtic har vunnet overraskende 51 skotske mesterskap, og har vunnet det hvert år de siste ni årene.

De vant også Europacupen i 1966/67.

Celtic har hatt konsekvent suksess gjennom årene (Bilde: Sunday NEWSAM)

4. Atletico Penarol - Uruguay - 108 trofeer

Penarol er det nest mest suksessrike laget i Uruguay.

De har aldri blitt nedrykket fra den øverste divisjonen siden de begynte i ligaen i 1900.

keith chegwin dødsårsak

Klubben har vunnet 50 Primera Division -titler og fem Copa Libertadores.

En bemerkelsesverdig spiss for å komme gjennom klubben er den tidligere Manchester United- og Atletico Madrid -stjernen Diego Forlan, sett på som en av de største uruguayanske spillerne gjennom tidene.

Les mer

NEWSAM Football's beste historier
Registrer deg på daglig NEWSAM Football -e -post Overfør nyheter LIVE: Siste sladder Mourinho tar sikte på 'heldige' Man Utd Messi kommenterer å forlate Barcelona

3. Club Nacional de Football - Uruguay - 114 trofeer

Det mest suksessrike laget i Uruguay, som har spilt Penarol på troféfronten, har Club Nacional vunnet Primera Division 47 ganger og har tre Copa Libertadores -titler, men det er den nasjonale cupkonkurransesuksessen som har dem foran sine rivaler.

Inter Milan -forsvareren Diego Godin tilbrakte de første dagene av karrieren i Nacional og er en av deres mest kjente spillere.

2. Rangers - Skottland - 115 trofeer

Rangers er det mest suksessrike laget i Skottland, og har 54 skotske ligatitler.

I Europa vant de European Cup Winners ’Cup i 1971/72.

Til tross for at de ikke har vunnet den skotske tittelen siden 2010/11, fortsetter Rangers å være det mest dekorerte laget i Skottland og har sju innenlandske diskanter ... men Celtic er varme på halen.

Rangers er det mest suksessrike laget i skotsk historie (Bilde: SCOTTISH DAILY RECORD)

1. Al Ahly - Egypt - 118 trofeer

Den mest dekorerte klubben i verden, hvis trofeetall er det man skal tro, er Egypts Al Ahly.

Al Ahly ble kjent som Century's Club i afrikansk fotball og ble grunnlagt i 1907 og har vært flerårige vinnere siden dag én.

Blant deres store samling av trofeer har de vunnet 41 egyptiske Premier League -titler, 36 egyptiske cuper, 10 egyptiske supercuper, åtte CAF Champions Leagues, seks CAF Super Cups, fire CAF Cup Winners ’Cups og en CAF Confederations Cup.

Det er mange trofeer.

Se Også: