ENGELNUMMER 122

Engelenummer

Horoskopet Ditt For I Morgen


Nummer 122 er en samling av energiene og egenskapene til nummer 1 og to 2’er. Nummer 1 innleder egenskapene til skapelse og ny begynnelse, oppnåelse og inspirasjon, selvledelse og selvsikkerhet, initiativ, instinkt og intuisjon. Nummer 2 representerer balanse og harmoni, dualitet, tro, hengivenhet, innsikt, samarbeid, tilpasningsevne og diplomati. Nummer 2 resonerer også med tro og tillit og din Master nummer 22 , som er Erkeengelen Raphael Sitt signaturnummer. Nummer 22 betegner Byggherren, åpenbare drømmer, gammel visdom, erkjennelse, fremtiden og evolusjon, universell kjærlighet, personlig kraft og karisma, service, filantropi, sunn fornuft og praktisk.
Nummer nummer 122 er en melding fra din engler og erkeengler at du skal holde fokus på dine høyeste forventninger når englene og Universal Energies jobber bak kulissene og hjelper deg med det manifest dine ønsker og behov, mål og ønsker. Stol på at hjemmet og familien din blir godt ivaretatt når du streber mot å nå dine mål.
Nummer nummer 122 er et kraftig tegn på at du skal gå ut av komfortsonen din og ta nye retninger og/eller starte nye prosjekter og satsinger som du har hatt lyst til å gjøre lenge nå. Nummer nummer 122 oppfordrer deg til å slippe frykten og bekymringene dine og fortsette å forfølge våre lidenskaper og hensikt .
Nummer nummer 122 oppfordrer deg til å sikre at alt du legger ut til universet er av positiv og oppløftende art. Din visualiseringer for å forsterke energiene og trekke dem mot deg. Jo mer du fokuserer på det positive, jo raskere manifesteres det i virkeligheten din.
Se også:
Gjentar 1 og 2 ( 12 , 112 , 121 , 122 osv.)
Nummer 12

Se Også: