ENGELNUMMER 121

Engelenummer

Horoskopet Ditt For I Morgen


Nummer 121 består av de doble nummer 1 -vibrasjonene, og energiene til nummer 2. Nummer 1 resonerer med kreativitet og skapelse, Nummer 2 gir den energi av balanse, helbredelse, hengivenhet og nåde. Den bærer vibrasjonene av dualitet, diplomati og tilpasningsevne, partnerskap og relasjoner, følsomhet og uselviskhet. Nummer 2 resonerer også med tro og tillit og det å tjene din manifest inn i din virkelighet. Hold fokus på dine ønsker, positive forventninger og utfall, og det er det du vil motta i retur. Gi din frykt eller tvil engler for transmutasjon og helbredelse.
Nummer nummer 121 er en melding fra englene dine for å sikre at det du legger ut til universet er av positiv natur. Du blir bedt om å holde deg på en positiv vei og å bruke dine naturlige ferdigheter, talenter og evner til det ytterste til fordel for deg selv og andre.
Når nummeret 121 vises, kan det være at englene dine forteller deg at du må se på forskjellige måter å forbedre hjemmet, hagen og omgivelsene på. Gjør noen enkle endringer og oppgraderinger og bruk enkle nummer 4 (1+2+1 = 4) og Nummer 4 .
Se også:
Gjentar 1 og 2 ( 12 , 112 , 121, 122 etc)