Greggs selger nå kar av gris i tepper som en del av den nye festmenyen

Greggs

Horoskopet Ditt For I Morgen

Greggs kjenner oss godt



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Juletiden har nå offisielt begynt - noe som betyr at det er på tide å spise griser i tepper ved enhver mulig anledning.



Og nå gjør Greggs det lettere enn noensinne å unne seg den kjøttfulle snacken, ettersom de nettopp har begynt å selge fulle karer med griser i tepper.

Innbegrepet av julen alt i en gryte, hver porsjon gir deg saftige mini -svinekjøttpølser innpakket i røkt, stripet bacon.

Når du setter deg tilbake 2,25 pund for potten, inneholder hvert kar 325 kalorier, noe som gjør dem til den perfekte vinteren som henter meg.



Bare se på dem

Etter å ha blitt lansert i Greggs -butikker over hele landet i forrige uke (torsdag 7. november), er den eneste ulempen med det imponerende nye menytillegget at det kun er tilgjengelig i utvalgte butikker.



Men det er 600 forskjellige filialer som selger dem - opp fra de 120 i fjor, så du bør kunne få tak i dem et sted.

Opprinnelig oppdaget av Facebook -siden Extreme Couponing and Bargains UK, grisene i tepper er en del av Greggs & apos; ny sesongmeny, som inneholder mange andre festlige favoritter og griser i teppekreasjoner, inkludert en gris i teppe -baguette som vi fikk 9/10 for smak i vår smaks -test for julesandwich i 2019, og selvfølgelig den ikoniske Greggs -festbaken.

I året kommer også tre spennende nye varme drikker: mynte mokka, saltet karamell latte og mint varm sjokolade, som koster mellom 2,20 og 2,75 pund hver.

Det er mange andre nye varer som tilbys også

Les mer

Jul og mat 2019
Costa julemeny M&S julemat Tesco julematprogram ble avduket Morrisons prosecco vinner smakstest

Det er også rikelig med søte godbiter, inkludert julebiff, julekake, trekjeks, kakeskiver, ringboller og kjeks med nyhet.

Og vi syntes den veganske pølserullen var vanskelig å motstå ...

Se Også: