Morrisons tar imot HelloFresh ved å lansere sin egen oppskriftsboks - for mye billigere

Morrisons

Horoskopet Ditt For I Morgen

Morrisons markedsfører den nye modellen til tidspressede kunder og tusenårige



Selv om oppskriftsbokser har eksistert i noen år nå, kunngjorde i dag supermarkedgiganten Morrisons at de kommer inn på spillet.



Morrisons & apos; splitter ny matleveringstjeneste, kalt Spis ferskt, vil følge nøyaktig samme forutsetning som sine rivaler, men til en lavere kostnad.



Som med slike Hei Fresh og Gousto , kunder som abonnerer på Morrisons & apos; nye Eat Fresh -tjenesten får esker med ingredienser og oppskrifter levert på døren, som de deretter kan lage mat på 30 minutter eller mindre. Oppskriftene inkluderer hake fishcakes i asiatisk stil eller aubergine curry.

Oppskriftene endres hele tiden

Faktisk virker det som det eneste som ikke ligner på Eat Fresh og rivaliserende oppskriftsselskap, er prisen, med Morrisons & apos; tjenestekostnad £ 5 mindre enn den billigste konkurrenten.



Mens Morrisons & apos; Spis ferske kostnader £ 25 per eske, Hei Fresh og Gousto vil sette deg tilbake £ 29,99. I mellomtiden, en lignende tjeneste fra Waitrose kalte Cook Well fra Waitrose koster en stonking £ 39 en pop, og den dyreste av dem alle - Oppmerksom kokk - er £ 43.

Det er mye billigere enn alternativene



Alle bokseprisene ovenfor dekker tre måltider for to personer (som kan leveres uansett hvor mange ganger du velger), noe som betyr at Eat Fresh i gjennomsnitt koster 4,16 pund per person per måltid. Vel, det er sikkert billigere enn Deliveroo.

Mens Morrisons & apos; det siste tilbudet tar sikte på å gjøre matlevering mer tilgjengelig - og rimelig - for alle budsjetter, den nye tjenesten blir også sett på som et forsøk på å appellere til fattige tusenårige, og arbeider med en lignende abonnementstjeneste til slike som Birchbox (månedlige skjønnhetsbokser) og Unilever's Dollar Shave Club.

Du får alt du trenger i den

Matt Kelleher, online og digital direktør i Morrisons, sa: Vi gjør oppskriftsbokser rimeligere, slik at flere av våre kunder kan nyte denne enkle måten å spise fersk mat på.

Vi har testet disse på en rekke amatørkokker, og vi vet at disse rettene kan tilberedes på 30 minutter flat.

Morrisons har også bekreftet overfor oss at oppskriftssortimentet vil bli oppdatert jevnlig, slik at det er mange valgmuligheter for måltider midt i uken, og at hver oppskrift vil inkludere lyskryssystemet for enkelt å informere kundene om ernæringsinnholdet i måltidet.

Les mer

Mer om supermarkeder
Tesco lanserer veganske soner i butikkene Cadbury lager sjokoladeorange Twirl M&S juleprogram Saltet karamell Baileys er her

Eat Fresh -oppskriftskassene er laget av resirkulert papp og leveres med spesiell avkjølt og isolert emballasje, slik at ingrediensene holder seg friske i opptil 24 timer utenfor kjøleskapet. Hvis du ikke er i, kan pakkene ligge på et trygt sted like utenfor døren.

Se Også: