RBS -kunder klarer ikke å gjøre PPI -krav da nettstedet krasjer timer før fristen

Ppi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Så mange som 64 millioner PPI-politikk ble solgt i Storbritannia, men ofte ble omslaget feilsolgt(Bilde: PA)



Royal Bank of Scotland -kunder har ikke vært i stand til å sende PPI -klager den siste dagen for å låse et krav.



kanye west vma 2013

Millioner av mennesker har frist til 23:59 på torsdag til å kreve refusjon for feilsolgt forsikring - med 10 milliarder pund ennå til utbetaling til de som er berørt av bankskandalen.



'Dette er den siste sjansen for forbrukere til å tenke på om de hadde PPI og sende inn en klage direkte til leverandører med en gang ... Det er fortsatt tid til å handle hvis du gjør det nå,' har Financial Conduct Authority advaret.

Imidlertid har en flod av klager i de siste timene før midnatt fått noen banker til å krasje under press.

Royal Bank of Scotland har hatt pågående problemer med sine online kravskjema . Siden har vært nede i minst 24 timer.



Da NEWSAM Money kontaktet banken, sa det at siden opplever problemer med jevne mellomrom.

'Vi er klar over at noen kunder kan ha opplevd periodiske problemer med å kontakte oss og få tilgang til PPI -kravskjemaer i dag. Kunder har tilgang til PPI -kravskjemaet direkte her . Telefonlinjene våre er også åpne til midnatt i kveld, og kundene bør ringe 0800 015 0319, sier en talsmann til NEWSAM Money.



david walliams kone lara stone

Alternativt kan kunder sende inn klager via forbrukernettstedet Resolver.co.uk - som har mottatt mer enn en kvart million krav det siste døgnet.

ronnie corbett dødsårsak

Det kommer etter at en rekke kontroversielle kravforvaltningsselskaper sa at de ikke lenger godtok PPI -krav på grunn av bekymringer om at de ikke ville kunne registrere dem hos långiverne før fristen.

Advarselsskilt: RBS -kunder kan ikke gjøre krav online

Santanders forespørselsskjema for PPI har også periodisk vært 'midlertidig utilgjengelig' mens kunder i andre banker rapporterer problemer på nettstedet og venter opptil 90 minutter på telefonen.

Hvis du har problemer med å få tilgang til bankens nettsted, sier forbrukerekspert Martin Lewis at du bør ta skjermbilder for å bevise at du prøvde å gjøre krav før skjæringspunktet. Tidsstempler og datoer vil også støtte saken din.

Hvis du har gjort krav på telefon, kan du be om detaljer som et referansenummer og en kopi av utskriften av samtalen din.

er luke perry død

'Som forutsagt er det en enestående etterspørsel i siste øyeblikk om å gjenvinne PPI. Vi har sett vår egen trafikk til verktøyet vårt øke med over tjue ganger i løpet av de to siste dagene siden vi startet mediekampanjen. Og den enorme etterspørselen får til og med store banksystemer til å knirke og slite, forklarte Martin Lewis.

'Det åpenbare første rådet er å ta tid, være forberedt og ha tålmodighet. Imidlertid er det rett og slett ikke rettferdig eller riktig at folk som har prøvd å sende inn et krav før fristen og har blitt frakoblet av byste bankteknologi, går glipp av.

'Ta et tidsbestemt skjermbilde hvis mulig av en side som ikke fungerer, og hvis ikke minst ta notater av det du gjorde og når du prøvde, for nesten sikkert må regulatoren sørge for at folk som går glipp av fristen på grunn av dårlige bankteknologi vil fortsatt kunne få kravet sitt inn, og vi vil presse på for at det skal gjøre det. '

Se vår guide på hvordan lage et PPI -krav gratis online, her .

Se Også: