David Walliams splittet: Lara Stone 'avsluttet ekteskapet på grunn av tv-cross-dressing'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den britiske lattermannen {DAVID WALLIAMS} og hans modellkone {LARA STONE} skal ha skilt etter nesten fem års ekteskap.(Bilde: IF)



Lara Stone skal ha gått bort fra ekteskapet sitt med Britain's Got Talent -stjernen David Walliams fordi hun ikke likte praten om mannen hennes som leir, har det blitt rapportert.



Modellen og BGT -dommeren har delt seg etter fem års ekteskap, og nå skal en venn ha sagt til The Sun: 'Lara likte ikke konstant å snakke om at han var leir'.



freddie mercury nettoformue

Det er rapportert at vennen har sagt: 'Hun forsto ikke helt humoren i det.'

Det ble hevdet at Calvin Klein-modellen hatet sine påfunn på tvers av dressing på TV, så vel som hans oppfattede & apos; flørting & apos; med god venn og BGT-medstjerne Simon Cowell.

Det er ikke noe som tyder på at David krysser seg i sitt personlige liv.



Tidligere i dag rapporterte vi at David er håpefull om at han fortsatt kan vinne tilbake kona Lara Stone etter kjærlighetssplittelsen.

Matt Lucas som Florence og David Walliams som Emily i Little Britain

Matt Lucas som Florence og David Walliams som Emily i Little Britain (Bilde: BBC)



ashley i storebror

Komikeren ble oppdaget mens han fortsatt hadde på seg giftering, timer etter at det ble rapportert at han og hans modellkone hadde sluttet.

Men kilder i nærheten av paret insisterer på at 43-årige David ønsker å holde siste diskusjon med 31 år gamle Lara i et forsøk på å be om ryggen.

The Britain's Got Talent Judge tok på et modig ansikt da han gikk ut for å filme en skisse for Comic Relief. Paret, som har vært gift i fem år, har ikke offisielt kommentert, men en venn i går bekreftet at de hadde en prøveseparasjon og ikke hadde tilbrakt mye tid sammen i 2015.

Simon Cowell og David Walliams for Red Nose Day

Simon viser frem ansiktsmalingens dyktighet ved å lage David walliams & apos; ansikt morsomt for penger til Red Nose Day.

En kilde sa: Det er bare en prøveseparasjon for øyeblikket og ikke en siste splittelse.

David håper fortsatt at de kan få ting på skinner igjen for ham og sønnen Alfred. Han har fortsatt mye kjærlighet til Lara.

Lara deltok ikke på noen av BGT -auditionene med David rundt om i landet, og har vært borte på modelleringsoppdrag, inkludert å stille med Justin Bieber i januar og tilbringe tid med familien i Holland.

beste budsjett øyekrem uk

Nylig har Lara lagt ut flere meldinger på Instagram -kontoen sin om vennene hennes, inkludert fotografen Michael Angel enn mannen hennes. Supermodellen har kjent Michael i over et år. Hennes siste innlegg til vennen hennes var for to uker siden da hun la et øyeblikksbilde av et par som danset.

Og i helgen lastet hun opp en tegneserie av en jente som lignet seg selv i tårer og sa: Humør.

Lara delte dette triste bildet (Bilde: Instagram)

Walliams twitret sin hær av fans i går om at han ville fortsette med en planlagt omvisning på skolene i dag som en del av World Book Day.

Han sa: #WalliamsWhirlwind helikoptertur på skoler for
@WorldBookDayUK i morgen går som planlagt for ikke å skuffe mine unge fans.

Og følgere var raske med å tilby ham støtte. Den ene skrev: Store klemmer og kjærlighet til dere begge xxx.

Mens en annen la til: David, jeg håper du har det bra. Mye kjærlighet x.

Nyhetene om deres splittelse har ikke kommet som en stor overraskelse ettersom de knapt har blitt sett sammen de siste seks månedene.

euro 2016 utskrivbart veggdiagram

En talsmann for paret nektet å kommentere rettsseparasjonen.

David Walliams og Lara skilles Se galleri

Se Også: