Star Wars spoilers: 'Leaked' Episode VII -historien er 'like god som et nytt håp'

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen



Vær forsiktig, følgende kan inneholde spoilere for Star Wars: The Force Awakens. Les på egen risiko



Inngående plot og karakterdetaljer for den kommende Star Wars-filmen har angivelig blitt lekket og lagt ut på nettet.



En bruker som kaller seg 'Spoiler Man', som hevder å jobbe for Lucasfilm, har lagt ut spoilerne på webforum 4Chan de siste dagene - til tross for at det er hevdet at sikkerheten har blitt dramatisk forsterket i lagene rundt filmproduksjonen.

Spoiler Man's siste innlegg, laget i går kveld, sa at det sannsynligvis var den siste sjansen han måtte legge ut detaljer, ettersom Lucasfilm har gått til 'full skadekontroll'.

'De forhørte praktisk talt et par av oss om mulige lekkasjer,' sa han.



Det første innlegget, som dukket opp søndag 30. november, ga detaljer om en film som var 'dystopisk' og mye mørkere enn til og med The Empire Strikes Back - og er på høyde med kvalitetsmessig et nytt håp.

tesco påskeegg 2014

Det er ennå ikke kjent hvor mange Bothans som døde for å gi oss denne informasjonen, men vi forestiller oss at det er minst to eller tre.



Innstillingen

Star Wars Episode VII

Force Awakens: Star Wars Episode VII

I følge innleggene hans er filmen satt 30-40 år etter slaget ved Endor, sett i Return of the Jedi. Empire og New Republic er låst inne i en utmattelseskrig, sammenlignet med det europeiske teateret under andre verdenskrig.

En ørkenplanet - antagelig Tatooine - dukker opp i filmen, det samme gjør Yavin, planeten som holdt opprørsbasen i Et nytt håp.

Luke Skywalker

Luke Skywalker har blitt en eneboer, lever i eksil og har trent syv Jedi. Han har blitt beskrevet som en Yoda-lignende figur i filmen.

Han dukker først opp i filmens andre akt. Med galaksen i kaos, måtte han sørge for sin sikkerhet slik at en ny generasjon Jedi kunne trent - eller i det minste det er det han sier.

Andre steder har styrken begynt å dukke opp hos flere og flere mennesker - inkludert de ledende karakterene spilt av John Boyega og Daisy Ridley.

Deak

Stjerne krigen

Deak er en defekt stormtrooper

Boyega's karakter er en kraftsensitiv stormtrooper, under kommando av Gwendoline Christie, som spiller en inkvisitor.

Inkvisitorene er en gruppe lyssvær som bruker stormtrooper som leder restene av de keiserlige styrkene. De har som oppgave å jakte på følsomhet for kraft.

Deakfeil fra imperiet i løpet av filmen, og havnet strandet på en ørkenplanet - antagelig Tatooine. Han jaktet som en deserter.

Kira og Max Von Sydows karakter

Star Wars Episode VII

Kira er en kraftfølsom tomboy som bor på Tatooine

Kira (Daisy Ridley) er en ung kraftfølsom jente som bor på Tatooine med karakteren spilt av veteranskuespilleren Max Von Sydow.

Det avslørte senere at hun er datteren til Han og Leia, og angrer at Luke flykter i eksil før han kunne trene henne.

Hun deler en kjærlighet til historien med Sydows karakter, som beholder gjenstander fra de forrige kapitlene i Star Wars -sagaen rundt hjemmet deres, en AT AT -rullator.

hvilket politisk parti er jeg uk

Sydows karakter antas å være noen vi har sett før i en tidligere film - men er nå stort sett cyborg.

Han er ikke Boba Fett, Darth Maul eller Mace Windu - og tilsynelatende er identiteten hans ikke 'jordskjelvende' - men vil ha resonans hos fans av serien.

Han Solo og Chewbacca

Star Wars Episode VII

Han og Chewie er tilbake

På slutten av første akt møter Deak Kira og Sydows karakter, og Han og Chewie tar dem av Tatooine i Millennium Falcon.

Han liker Deak, og Chewie har en robotarm.

prinsesse leste

Leia er nå leder for Den nye republikk

Leia har vært leder for Den nye republikk i 30 år og er gift med Han Solo. De bygger et nytt våpen på en 'skandinavisk-eskende kald og forlatt skogverden'.

Sith

Stjerne krigen

Han bygde det selv, og derfor ser det rart ut

Sith ser ut til å ha forlatt 'regelen om to' - der det alltid er to Sith, en mester og en lærling.

Adam Drivers karakter er en kraftsensitiv hotshot rød-skvadronpilot som faller til den mørke siden. Det antas at han spiller karakteren med hette sett i teasertraileren med den røde søppel & apos; lyssvær, som han konstruerte selv.

mrs hinch rose wonderland
Star Wars Episode VII

Er dette Adam Drivers karakter før han vender seg til den mørke siden?

Andy Serkis & apos; karakteren er en veldig gammel, veldig kraftig romvesen Sith. Han antas å ha trent eller manipulert keiser Palpatine på et tidspunkt for sine egne formål - selv om målene hans er forskjellige fra Palpatines.

I det nye universet er ikke Sith nødvendigvis på linje med imperiet.

Hva annet?

  • Benedict Cumberbatch er ikke med. Heller ikke Watto.
  • Lyssabelkampene er blitt beskrevet som 'praktfulle', 'kraftige slag' og 'original-trilogistilte'
  • Spoiler Man hevder en kampanje med ekte og falske spoilerlekkasjer er planlagt i forkant av filmen - men han er ikke en del av den. Disney og Lucasfilm har til hensikt å bevisst lekke falsk og motstridende informasjon mellom nå og februar
  • Det er en Star Destroyer i åpningen
  • Laget sikter på en lengde på 115-120 minutter
  • Det er kloner i filmen

Spoiler Man spådde riktig datoen for neste trailerutgivelse - nå bekreftet å være 1. mai - og mange av påstandene hans knytter seg til et sett med konseptkunstskisser og malerier som lekket tidligere i forrige uke.

meningsmåling

Hva synes du om de påståtte Star Wars -spoilerne?

0+ STEMMER SÅ LANGT

Jeg elsker degKraften er sterk med denneJeg tror ikke detJeg har en dårlig følelse av detteNei. Det er ikke sant. Det er umulig.

Se Også: