Enkel måte å gjøre et PPI -krav på 10 minutter med banken din eller byggesamfunnet

Ppi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Millioner av mennesker blir advart om å iverksette tiltak mot PPI nå før fristen for feilsolgte lån starter torsdag.



Mer enn £ 10 milliarder forblir ukravede i Storbritannia, penger som forbrukerne ble tvunget til å betale under falske påstander når de tok opp boliglån og andre former for gjeld.



Anslagsvis 64 millioner PPI -politikk ble solgt i Storbritannia - flertallet på 90- og 00 -tallet - ifølge tall fra vakthund Financial Conduct Authority (FCA).



Disse var på lån, boliglån, kredittkort og til og med butikkort som ble solgt feil av store gatebutikker, katalogfirmaer, banker, byggefellesskap og supermarkeder.

I mange tilfeller ble folk fortalt lånene deres ville bare bli akseptert hvis de tegnet betalingsbeskyttelsesforsikring - som i virkeligheten ikke var tilfelle.

Ikke la dem slippe unna med pengene dine



I følge de siste tallene ble 340,4 millioner pund utbetalt i juni 2019 til kunder som klaget over måten de ble solgt PPI på, og beløpet som ble betalt siden januar 2011 til 36 milliarder pund.

katie pris porno idol

Nå er det din siste sjanse til å gjøre krav før skandalen avsluttes for godt 29. august 2019.



Emma Stranack ved Financial Conduct Authority sa: 'Vi har utvidet våre PPI -hjelpelinjer til 20.00 på hverdager og 17.00 på lørdager for å gi ytterligere støtte til forbrukere og vil være tilgjengelig for samtaler på helligdager mandag. Til syvende og sist vil vi ikke at den britiske offentligheten skal gå glipp av sjansen til å bestemme.

'Så hvis du tror du kan ha hatt kreditt med en PPI -policy vedlagt - spesielt på 90- eller 00 -tallet - er det på tide å ta kontakt med leverandøren din. Du må sende inn kravet innen 29. august, ellers kan du ikke kreve penger tilbake for PPI. '

I tillegg til kompensasjon for selve politikken, kan tusenvis av mennesker også ha refusjon i tilfeller der leverandøren oppnådde en høy provisjon ved salget av PPI -en, som ikke ble klarlagt den gangen. Dette er kjent som Plevin -regelen .

I henhold til disse retningslinjene, hvis mer enn 50% av PPI -kostnaden din gikk som provisjon, betaler du ekstra pluss renter.

Hvis du skylder penger, følg sidene med de store bankene og byggeforeningen nedenfor for å gjøre et krav. Hver lenke tar deg til utlånerens PPI -skjema som du må fylle ut innen midnatt torsdag 29. august.

Banken min/låneleverandøren er ikke oppført - hva skal jeg gjøre?

Nettsteder som f.eks Hvilken? , Finne ut av og MoneySavingExpert tilbyr gratis skjemaer for å hjelpe deg med å komme med krav for å unngå kostbare krav til forvaltning av skader - inkludert med lån på butikkbiler og katalogkreditt som kan være vanskelig å finne. Alt du trenger å gjøre er å finne detaljene dine eller den aktuelle långiveren for å komme i gang.

FCA -støtte er også tilgjengelig online eller ved å ringe PPI -hjelpelinjen på 0800 101 8800.

Banker sliter med økning i siste minutt klager

Royal Bank of Scotland's online PPI kravskjema har vært nede i minst 24 timer

Timer før PPI -fristen har Santanders PPI -forespørselsskjema periodisk vært 'midlertidig utilgjengelig' mens kunder i andre banker rapporterer problemer på nettstedet og venter opptil 90 minutter på telefonen.

NEWSAM Money har også vært i kontakt med Royal Bank Of Scotland, pågående problemer med sine online kravskjema .

Hvis du har problemer med å få tilgang til bankens nettsted, sier forbrukerekspert Martin Lewis at forbrukere bør ta screengrabs for å bevise at de prøvde å gjøre krav før avskjæringspunktet. Tidsstempler og datoer vil også støtte saken din.

Hvis du har gjort krav på telefon, kan du be om detaljer som referansenummer og e -postbevis eller en transkripsjon av samtalen din.

'Som forutsagt, er det en enestående etterspørsel i siste øyeblikk om å gjenvinne PPI. Vi har sett vår egen trafikk til verktøyet vårt øke med over tjue ganger de siste to dagene siden vi startet mediekampanjen. Og den enorme etterspørselen får til og med store banksystemer til å knirke og slite, forklarte Martin Lewis.

'Det åpenbare første rådet er å ta tid, være forberedt og ha tålmodighet. Imidlertid er det rett og slett ikke rettferdig eller riktig at folk som har prøvd å sende inn et krav før fristen og har blitt fratatt retten fra byste bankteknologi, går glipp av.

'Ta et tidsbestemt skjermbilde hvis mulig av en side som ikke fungerer, og hvis ikke minst ta notater av hva du gjorde og når du prøvde, for nesten sikkert må regulatoren sørge for at folk som går glipp av fristen på grunn av dårlige bankteknologi vil fortsatt kunne få kravet sitt inn, og vi vil presse på for at det skal gjøre det. '

Se Også: