Skilt ved fødselen? Louis Tomlinson og Matt Terry er det spyttende bildet av hverandre

Matt Terry

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tvillinger: Louis Tomlinson og Matt Terry

Matt Terry og Louis Tomlinson kunne ha blitt skilt ved fødselen, da de tok en selfie på Pride Of Britain Awards mandag(Bilde: mattterry/twitter)



Han er bookmakers favoritt til å vinne X Factor i år, og hvis utseende er noe å gå etter har han absolutt et ansikt for suksess.



Siden han kom på skjermene våre i august på ITV -talentprogrammet, har Matt Terry blitt sammenlignet med One Direction Star Louis Tomlinson. Så da Matt kom inn i hans kjendis -lookalike mandag på Pride Of Britain Awards, var han fast bestemt på å få mest mulig ut av det heldige møtet.



Matt tok en selfie med 1D -stjernen, og viste at de nesten ikke kunne skilles i matchende koksgrå dresser, slanke, svarte slips og og skarpe hvite skjorter.

Tvillinger: Louis Tomlinson og Matt Terry

Kan de være tvillinger? (Bilde: mattterry/twitter)

Med sitt varemerke floppy brunt hår slitt i identiske stiler, med mye produkt for å holde låsene skyhøye, så de begge ut som om de hadde slått inn i hverandre, med Louis som til og med pekte en finger på Matt for å gjøre sammenligningen enda mer tydelig.



Matt la ut bildet på Instagram og skrev: Se hvem jeg støter på !! Louis Tomlinson! etterfulgt av en emoji -knyttneve i luften for å vise sin begeistring.

Innlegget hans samlet raskt opp over 61 000 likes med mange fans som ble slått av sammenligningen og merkevaren til tvillingene.



Seerne har vært raske til å kommentere den uhyggelige likheten mellom Matt og Louis siden førstnevnte wowed i auditionsfasen av showet tilbake i sommer.

Matt Terry ankommer den røde løperen på  2016 Pride of Britain Awards

Dobbel tommel opp når Matt ankommer Pride of Britain Awards (Bilde: )

Louis Walsh (R) og Matt Terry deltar på Pride Of Britain Awards på The Grosvenor House Hotel

Louis Walsh poserer med Matt (Bilde: Getty)

hvem skal i storebror 2017
Matt Terry ALLE

Michelle Keegan wowed i smaragdblå med beau Mark Wright (Bilde: mattterry93/instagram)

Med Matt som deler 24 år gamle Louis ’frekke glis, floppy hår og guttete sjarm, har han vært en favoritt blant tenåringsjenter over hele landet.

Selv musikkmogulen Simon Cowell har kommentert 23-åringens flotte utseende-uansett formen så han et motsatt syn på omgivelsene, i stedet insisterte han på at Matt lignet mer på 32 år gamle Olly Murs.

Absolutt ingen av sammenligningene er en dårlig ting, med både Louis og Ollie som har skåret ut sin plass i musikkbransjen siden de ble vist på talentshowet juggernaut.

Matt Terry på X-Factor

Synger hjertet sitt (Bilde: Syco/Thames/Splash/Dymond)

Matt Terry

Bare slapper av (Bilde: Syco / Thames / Dymond)

Matt Terry

Sikter høyt for å oppnå sin sangdrøm (Bilde: Syco/Thames/Splash/Dymond)

Matt, en tidligere servitør fra Bromley, som nylig slo opp med sin langvarige kjæreste, har sagt at musikk er hans lidenskap og at hans nan er Simon Cowells fan nummer én.

Matt hadde overlevd frakastningen kvelden før han dro til Pride Of Britain -arrangementet på The Grosvenor i London, der en rekke kjendiser hjelper til med å feire Storbritannias usungne helter.

Carol Vorderman var vertskap for den glitrende årlige begivenheten, med gjester inkludert Dame Kelly Holmes, professor Steven Hawkings som mottok en Lifetime Achievement Award som ble overrakt ham av statsminister Theresa May.

Les mer

betydningen av tallet 22
X Factor 2017
Hvem vant X Factor 2017? Hvem var X Factor -finalistene? Hvor er X Factor -vinnerne nå? X Factor 2017 siste nytt

Se Også: