Augusts store Premium Bond -vinnere avslørt - inkludert to nye millionærer - er DU en?

Premium -Obligasjoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Premium -obligasjoner - er du en stor vinner denne måneden?(Bilde: NS&I)



Det er offisielt nå den beste sommeren noensinne for to Premium Bond -innehavere i ytre London, etter at et besøk fra Agent Million bekreftet at de akkurat ble £ 1 million rikere.



Mannen kjøpte sin vinnende obligasjon (nummer: 247YN655471) for litt over tre år siden i juni 2015.



Kvinnen fra ytre London kjøpte sin vinnende Premium Bond (nummer: 193WA458843) i juni 2012.

Men ingen vil forvente en samtale fra Agent Million.

Kvinnen er registrert for å få reinvesterte premiene sine automatisk, mens mannen har registrert seg for å få premiene utbetalt direkte til bankkontoen sin.



Prisen på 100 000 pund har ingen hevdet ennå

På tide å finne ut om du har vunnet (Bilde: NS&I)

Det er nesten 1,5 millioner mennesker som har vunnet premier i tidligere trekninger, verdt over £ 59 millioner, men ikke gjort krav på dem.



Begge Augusts jackpotvinnere har registrert seg for å administrere Premium -obligasjonene sine online eller via telefon, og enten har de bestemt seg for å få premiene sine automatisk reinvestert i trekningen av neste måned eller få dem betalt direkte til bankkontoen sin. Begge disse alternativene vil bidra til å unngå at fremtidige premier blir uavhentede, sier Jill Waters, detaljhandelsdirektør i NS & I.

Og noen av dem er verdt MYE penger.

- Det er én premie i Hereford og Worcester til en verdi av 100 000 pund, sa NS&I i juni.

Denne premien ble trukket ut i trekningen i august 2014 og tilhører en kvinne i regionen med bare 14 pund investert i premiumobligasjoner. Det vinnende obligasjonsnummeret er 5FZ109702. '

Ukrevde Premium Bond -premier

£ 63 millioner

Verdien av premier som ikke er gjort krav på

NS&I

Vi ønsker å sørge for at alle de som vinner premier får oppleve det spesielle øyeblikket, men Premium Bonds -premier kan gå uopprettede som et resultat av å ikke informere NS&I om endringer i kunders personlige forhold, sa Waters.

'Dette kan være endring i kontakt- eller adressedetaljer eller hvis Premium -obligasjoner ble kjøpt som barn og kunden senere har mistet oversikten over dem, så det er viktig å holde oss oppdatert om eventuelle endringer.'

Sjekk premieobligasjonene dine

Har du sjekket om Premium Bond har vunnet denne måneden (Bilde: NS&I)

I trekningen i august 2018 vil totalt 3.098.342 premier til en verdi av £ 88.560.875 bli utbetalt. Det var 75 909 317 331 kvalifiserte obligasjoner for trekningen.

Siden den første trekningen i juni 1957 har ERNIE trukket mer enn 410 millioner vinnende premier, til en verdi av rundt 18,6 milliarder pund.

I tillegg til de to nye millionærene vant fem personer 100 000 pund, ni vant 50 000 pund og 20 vant 25 000 pund.

10-åringen føder

Hvis du tror du kan ha vunnet, sjekk her .

Du kan også sjekke fra telefonen med gratis premiekontrollapp tilgjengelig fra App Store eller Google Play .

Kunder administrerer obligasjonene sine online på nsandi.com og via telefon, og velg å få premier utbetalt direkte til en nominert bankkonto.

Mer enn 1,6 millioner Premium Bonds -kunder har nå registrert seg for dette alternativet. For å finne ut mer, besøk NS&I nettsted .

Det totale beløpet som nå er utbetalt til Premium Bond -innehavere er mer enn £ 17 milliarder - alt dette skattefritt.

Premium -obligasjoner: Vinnerne

Kilde: NS&I - Riktig fra oktober 2018

Du kan ta ut en Premium -obligasjon fra Nasjonale besparelser og investeringer , som tilbyr en rekke sparekontoer.

Du kan spare til en Premium-obligasjon, men i stedet for å motta en rente, er det en rente på 1,4% som finansierer en månedlig skattefri premietrekning.

Men sjansen for at et individuelt obligasjonsnummer vinner en premie er nå 24 500 til 1.

En Premium Bond kan appellere til de som liker fladder, men hvis du er en sakte og stabil sparemaskin, er det mer pålitelige måter å vokse pengene dine på.

Her er vår guide for å øke kontantene dine ved å finne bedre besparelser, enten det er gjennom en tradisjonell ISA eller peer-to-peer-utlån.

Les mer

Hvordan tjene mer på pengene dine
Det beste du kan gjøre med penger Pengene dine er ikke trygge i banken Risikoen og fordelene med appbanker Peer-to-peer forklart

Vi har også tips om hvordan du finner den beste kontant -ISAen, og 3 måter å finne deg bedre sparepriser.

Hvis du ikke har noe imot å satse, men som vil ha litt mer kontroll, kan du finne ISA -aksjer givende - finn ut mer her.

Se Også: