Giant 'gris i teppe' laget til jul, serverer 24 personer og veier mer enn 10 kg

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Food Network)



Det er en av de mest elskede pyntene som følger med julemiddagen.



Bacon pakket pølser eller griser i tepper som de er kjærlig kjent er en kjent fest på spisebord opp og ned i landet kommer 25. desember.



dougie poynter og frankie sandford

De er vanligvis funnet nestling rundt en godt brunet kalkun og hardt kjempet om.

Nå kan fansen glede seg over dem til de er like fete som griser etter at en slakter skapte en gigantisk pølse med en innpakket gigantisk bacon.

Den gigantiske baconinnpakket banger (Bilde: Food Network)



Det er en gris i teppe drøm (Bilde: Food Network)

Inneholder 45 sammenkoblede organiske, glutenfrie svinekjøttpølser, smeltet sammen av to Cumberland-ringer som alle er pakket inn i 70 strimler med stripete pancetta-bacon-rashers, det ser utrolig ut.



pixie geldof ser ut som michael hutchence

Med muligheten til å mate en festlig fest på 24, er det det perfekte midtpunktet for gris i teppe kjærlig familie og venner denne julen.

denise welch eksmann

Grisen i teppe midtpunktet er tilgjengelig for bestilling i en rekke størrelser fra East Londons appetittslakteri frem til 15. desember, fra og med i dag.

Den største versjonen koster £ 140 og serverer 24, men de kan bestilles i mindre størrelser - Feed 6 - £ 40 for 3 kg og Mater 12 - £ 80 for 6 kg.

Tradisjonelle griser i tepper er veldig populære

Det ble bestilt av Food Network da forskningen deres viser at en av fem briter sier at den ydmyke grisen i teppet er den beste delen av julemiddagen, og en av fire sier at julen ville bli ødelagt uten dem.

Nettverkets programmering inkluderer 12 julens kokker, matlaging jul med Matt og Lisa, Giadas feriehåndbok og Denise Van Outens jul.

Se Også: