Jubileum for Luke Perrys død - Riverdale -stjernens siste dager etter å ha fått slag

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den

Det er nøyaktig to år siden Beverly Hills død, 90210 -stjernen Luke Perry, som døde i 2019 etter å ha fått et 'massivt slag' i en alder av 52 år



kanal 4 millioner pund fall

4. mars 2019 mistet Hollywood den elskede skuespilleren Luke Perry etter at han døde av komplikasjoner etter et 'massivt slag' i en alder av 52 år.



Riverdale -stjernen døde på St Joseph's Hospital i Burbank omgitt av familien og nære venner, og to år senere lever arven videre.



Han var mest kjent for sin rolle som bad boy Dylan McKay i Beverly Hills, 90210 mellom 1990 til 1995, og igjen fra 1998 til 2000.

Den yngre generasjonen kan kjenne ham som Archie Andrews kjærlige far Fred i CW -serien Riverdale.

Skuespilleren ble kjørt til sykehuset nesten en uke før hans død etter å ha fått hjerneslaget mens han var hjemme hos ham i Sherman Oaks, California.



Leger bedøvde stjernen i håp om at han ville klare å komme seg etter traumer.

Luke Perry spilte Fred Andrews i CWs Riverdale de siste årene

Luke Perry spilte Fred Andrews i CWs Riverdale de siste årene



På den tiden ble det gitt ut en uttalelse om hans død, der det sto: 'Skuespiller Luke Perry, 52, døde i dag etter å ha fått et massivt slag,

'Han var omgitt av barna Jack og Sophie, forloveden Wendy Madison Bauer, ekskona Rachel & apos; Minnie & apos; Sharp, mor Ann Bennett, stefar Steve Bennett, bror Tom Perry, søster Amy Coder og annen nær familie og venner.

Før hans død ble det rapportert at stjernen hadde skutt scener på lotteriet Warner Brothers.

Fans var glade for å se ham dukke opp i Quentin Tarantinos siste film, Once Upon A Time In Hollywood, som Wayne Maunder - en skuespiller som dukket opp i noen få serier på 1960 -tallet.

Luke Perry

Luke er mest kjent for sin rolle i Beverly Hills, 90210

Den Oscar -vinnende filmen - som hadde hovedrollen i Leonardo DiCaprio, Brad Pitt og Margot Robbie - ble utgitt i juli 2019.

cheltenham løp nyttårsdag

Det ble kunngjort samme uke som hans bortgang at Fox startet om på den opprinnelige Beverly Hills: 90210, men Luke hadde ikke signert ettersom han hadde tidligere forpliktelser med Riverdale.

Imidlertid dukket han opp på showet med bruk av arkivopptak i den første episoden, som var dedikert til den avdøde skuespillerens minne.

Han nevnte i 1994 hvordan galskapen i tenåringsprogrammet fikk ham til å tvile på seg selv.

'All [90210] galskapen fikk meg til å tvile på meg selv som skuespiller,' sa han EW den gangen . 'Jeg gjør ikke lenger, og nå lurer jeg på meg selv som jeg noen gang har gjort.

hva er en død ting

'Jeg føler meg bedre enn jeg noen gang har hatt om hvor jeg skal. Vanviddet som dør bort tvinger folk til å se på det klarere bildet. '

En følelsesmessig hyllest ble gitt til Luke i forrige måned under den siste episoden før det syv år lange tidshoppet i sesong fem av Riverdale.

Episoden startet med en hjerteskjærende hyllest til den avdøde stjernen, hvis karakter døde i sesong fire for å gjenspeile hans bortgang.

Fred dukket opp i en emosjonell flashback -scene for å gi sønnen Archie (spilt av KJ Apa) noen meningsfulle råd.

Luke Perry

Luke 's siste rolle var i Once Upon A Time In Hollywood (Bilde: Getty Images)

CW -showet har hyllet stjernen og karakteren hans de siste to årene.

Andrew Norman politimann

Etter hans død dukket Luke 's 90210 costars Shannon Doherty opp i Riverdale som en karakter som la ned blomster på stedet der Fred ble truffet av en bil.

Luke spilte også hovedrollen i TV -westerns som A Gunfighter 's Pledge, Johnson County War, Angel and the Bad Man, og Goodnight for Justice -filmserien.

Han dukket også opp i Good Intentions, Buffy The Vampire Slayer, The Fifth Element, TV -serien Oz og Jeremiah.

Stjernen hadde blitt en talsmann for kolorektal krefttesting etter at han gjennomgikk en koloskopi i 2015 som viste vekst før kreft.

På grunn av den plutselige skremmen, dannet han et testament som kalte barna sine som de eneste mottakerne.

Luke er far til to barn, 22 år gamle Jack og 18 år gamle Sophie, som han deler med sin ekskone Rachel.

På det tidspunktet han døde, var han forlovet med Wendy Madison Bauer, en terapeut og tidligere deltidsskuespillerinne.

Se Også: