Dette er kjendisene, få dem i jungelen pronto: Full I'm a Celebrity 2012 -serien bekreftet - se bildene

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hele serien med stjerner skal bytte liv i noen dager, og camping i den australske bushen for I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! er bekreftet.



Tidligere Coronation Street -skuespiller Helen Flanagan, Tory MP Nadine Dorries og EastEnders & apos; Charlie Brooks har alle blitt registrert på en liste som bare inneholdt en endring fra navnene som ble rapportert av People's forrige uke å være i korkhatten.



Den tidligere tungvektsbokser David Haye, den sjette Dr Who Colin Baker, Pussycat Dolls -danseren Ashley Roberts, den legendariske dartspilleren Eric Bristow, tegneserien Brian Conley, den tidligere Birds of a Feather -skuespilleren Linda Robson og Made in Chelsea reality -såpekaster Hugo Taylor.



ITV1 -sjefer har lovet at en hel rekke helt nye stygge overraskelser har blitt skapt for å sette de ti kjente typene gjennom gangene før en konge eller dronning i jungelen blir kronet.

ufc 243 britisk tid

I'm a Celebrity 2012 begynner søndag 11. november med en 95 minutters åpningsepisode etter X Factor. Finn ut når det hele klikker av ved å klikke her.

Kom og finn ut litt mer om deltakerne ... men sørg for å sjekke ut de saftige hemmelighetene bak kulissene fra showet også.



Helen Flanagan & quot; s største & quot; hits & amp;

Og de beste I'm a Celebrity -bikinibildene, inkludert Katie Price, Myleene Klass og Nicola McLean finner du her

David Haye

Alder: 32

Fødselsdato: 13. oktober 1980

Fobier: Jeg hater å miste

Mangler noen spesielle anledninger: Bortsett fra trening, nei

Savner de fleste: Gadgets og gutter & apos; leker!

Drømmecamper: Will Smith. Multi talentfull, inspirerende og kunne sparre i treningsstudioet

Forholdsstatus: Gift

Han kan være en tidligere WBA -tungvektsmester, men David Haye innrømmer at det å gå inn i jungelen vil være en av de tøffeste utfordringene han noen gang har stått overfor.

Smilende, 32-åringen, som også er den tidligere forente verdensmesteren i cruiservekt, sier å sove ute i naturen vil ta ham helt ut av komfortsonen-og han gleder seg til å se hvordan han vil klare seg.



'Når du går inn i en boksing, setter du livet ditt på spill,' forklarer den populære bokseren.

'Det er en sport, og hvis du tar et slag dårlig, er det livsendrende. I den forbindelse vil det ikke være vanskeligere å gå i jungelen.

- Men jeg tror det kommer til å bli tøft fordi det er en situasjon jeg ikke er kjent med. Det er utenfor min komfortsone og å være i jungelen vil presentere sine egne utfordringer.

'Det at dette er noe nytt og annerledes er grunnen til at jeg gjør I & apos; a A Celebrity ... Get Me Out Of Here! Jeg elsker utfordringer. '

David sier at han er fast bestemt på å prøve sitt beste i Bushtucker -forsøkene for sine andre campister. Å miste en rettssak er ikke noe han vil underholde.

'Min største fobi er å miste,' avslører han. 'Jeg hater å tape - enten det er en kamp, ​​et argument, hva som helst.

'Selvfølgelig ville det være deilig å til slutt fortsette å vinne programmet, men det som er av største betydning for meg er å vinne utfordringene for leiren min. Jeg vil vinne prøvene for de andre.

- Det blir interessant å se hvordan det er å være en del av et lag. Jeg har aldri vært en lagspiller. Jeg har valgt en sport som alltid har handlet om meg. '

Han ler og innrømmer at han ikke er sikker på hvordan hans andre kjendiser vil ta til noen som er så ensomme. 'Jeg er ikke sikker på hvordan jeg vil leve med, ettersom jeg er veldig ensom i det jeg gjør, og til tider kan det være vanskelig å leve med,' sier han.

'Men jeg tror ikke jeg er den argumenterende typen, og jeg ser absolutt ikke på meg selv som kokken i leiren! Jeg er dårlig på det!

'Men hvis noen av de andre kjendisene ønsker å lære noen få grunnleggende boksetrekk, så kan jeg sikkert lære dem det!'

Mangel på mat kommer til å bli veldig tøft, avslører bokseren.

'Jeg spiser mye og jeg spiser til bestemte tider,' legger han til. 'Min diett er veldig regimentert i hva slags mat jeg spiser og når jeg spiser. Dette blir tøft for meg, og det blir en utfordring. Det gjenstår å se hvor sur jeg blir!

'Jeg vil imidlertid ikke slippe for mye vekt i jungelen. Det er en bekymring fordi det ikke er så mye å gjøre med den faktiske vekten, men hvor mye muskelmasse jeg har. Jeg må beholde muskelvekten min, og jeg skal prøve å trene når jeg kan. '

Utrolig sjarmerende, sier David at han håper seerne hjemme vil kunne se en annen side for ham når han kommer inn i leiren.

- Jeg er veldig åpen på mine pressekonferanser i boksingen, og for noen tror jeg at de ser på meg som arrogant, sier han. 'Folk tror kanskje at det er det jeg virkelig liker, og det vil derfor være hyggelig for folk å se det virkelige meg.'

Og hva tror han at hans andre boksere vil gjøre av beslutningen om å gå på I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! 'Jeg tror mange vil bli overrasket over at jeg gjør dette,' innrømmer han.

- Men jeg har alltid valgt min egen vei, og jeg tar utfordringer som jeg vil gjøre - og ikke hva andre tror er riktig for meg.

'Folk jeg snakket med på forhånd om å gjøre dette, trodde alle at det ville være bra for meg å gjøre. Det kommer til å bli noe helt annet for meg. '

Med potensielle kamper i kø for neste år, sier David at han holder et åpent sinn om dette programmet vil bane vei for mer TV -arbeid.

'Jeg har ingenting på i november, og så betyr dagbokshullet at jeg kunne gjøre dette,' sier han. 'Muligheten for en stor tungvektskamp har blitt snakket om en stund, kanskje det kan skje neste år. Men hvis ikke, vil jeg sannsynligvis ikke konkurrere igjen.

'Jeg har filmet dokumentarer tidligere, så det vil være fascinerende å finne ut hvordan det vil være å leve døgnet rundt, omgitt av kameraer.'

Colin Baker

(Bilde: Nicky Johnston)

Alder: 69

Fødselsdato: 8. juni 1943

Fobier: Høyder, står ved kanten av en klippe i stedet for å hoppe ut av fly. Ikke så glad i edderkopper heller

Savner noen spesiell anledning: Halvparten av øvelsene for min rolle som Nanny Nelly i pantomime på Bournemouth.

Savner de fleste: Familien min

Drømmecamper: Derren Brown. Han kan hypnotisere meg til å tro at jeg spiser biff og chips i stedet for heksekaker!

Forholdsstatus: Gift

En av de mest kjente skuespillerne noensinne som har spilt Dr Who, Colin Baker gleder seg til hans tid i jungelen fordi han håper å gå ned en og en halv stein i vekt.

Smilende, den 69 år gamle stjernen, som var den sjette inkarnasjonen til Dr Who mellom 1984 og 1986, innrømmer at han ville elske å gå tynnere ut av leiren enn da han kom inn. 'Jeg er en ganske stor herre og jeg elsker maten min,' sier han. 'Jeg kunne gi opp alkohol med en dråpe hatt, men mat, herregud, det er ikke engang et kjøleskap jeg kan slå på midt på natten!

Men jeg ser på dette som en mulighet til å gå ned i vekt. Jeg sikter mot minst en og en halv stein, og det ville være fantastisk hvis jeg kan. Jeg håper bare jeg kan holde det av når jeg er ute! '

Det er takket være Colins fire døtre at han gjør I & apos; a A Celebrity ... Get Me Out Of Here!

'Barna mine bestemte meg for at jeg skulle gjøre dette,' sier han og humrer. 'De er fans av showet, og programmet pågår uavbrutt hvert år. De fortalte meg at jeg måtte fortsette, og de er så glade.

'De forteller meg stadig at de ikke kan vente med å se meg spise noe ekkelt. Det er vel ikke noe du forventer å høre fra barna dine?

'Nå er jeg i ferd med å gå i jungelen, jeg vil ikke si at jeg er spent. Det er en blanding av intriger, en følelse av resignert og interessert i å se hvordan jeg kommer til å reagere. Jeg har ikke peiling, siden jeg aldri har gjort noe lignende før. For meg presser dette grensene tilbake. '

Selv om han er glad i å gå i jungelen for familien, innrømmer skuespilleren at han kommer til å savne dem veldig. 'Det er den eneste tingen jeg kommer til å finne vanskelig,' legger han til. 'Jeg tror ikke jeg kommer til å bryte sammen i jungelen, men jeg kommer til å savne min kone og barn mye. Det er jeg som takler det når ting går galt i huset. Selv om jeg er utenfor landet, vil jeg ordne det. Det faktum at jeg ikke kommer til å være kontaktbar er vanskelig. Jeg vet at jeg kommer til å bekymre meg. '

Som det eldste medlemmet håper Colin at han vil kunne bringe litt visdom til leiren. 'Jeg vil være snill mot de som har det tøft,' forklarer han.

'Og jeg vil være streng med mennesker som ikke tar vekt. Jeg er bare bekymret for å være en av de eldste deltakerne i den forstand at jeg vil bekymre meg for å matche energien til de yngre. '

Colin, som har hatt en fremtredende skuespillerkarriere i flere tiår, med hovedrollen i dusinvis av teaterforestillinger, inkludert Privates on Parade og Run for Your Wife, sier at han ville bli sjokkert hvis han var med på I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! førte til mer TV -arbeid.

Han forklarer: 'Jeg er spent på å finne ut hva som skjer. Det vil ikke være rart å gå inn som meg i stedet for som en karakter, fordi jeg fortsatt går på mange Dr Who -stevner som meg selv. Jeg ser fremdeles showet og jeg synes den nye Dr Who, Matt Smith, er strålende.

'Jeg tror ikke jeg ville ha gjort dette hvis jeg var yngre, men i min levetid ville jeg være glad hvis det førte til mer TV.'

Lyst til å understreke at han definitivt ikke har en spillplan, innrømmer Colin at det ville være prikken over i’en hvis seerne stemte ham som deres konge av jungelen. 'Jeg vil gjerne vinne den,' sier han. 'Jeg er litt konkurransedyktig, og hvis jeg gjør noe, vil jeg alltid vinne. Men jeg vil aldri gi meg selv en fordel i forhold til andre. Jeg ville ønske å vinne det rett og slett. Det ville være deilig hvis seerne syntes jeg var ok og en god bobil. '

Brian Conley

Alder: 51

Fødselsdato: 7. august 1961

Fobier: Det var ikke en frossen frykt, men inntil nylig likte jeg ikke rotter.

Savner noen spesielle anledninger: Nei

Savner de fleste: Bortsett fra min kone og familie, mat!

Drømmecamper: Christopher Biggins

Forholdsstatus: Gift

TV -underholder Brian Conley har sørget for at han er fullt forberedt på livet i jungelen - ved å overvinne misnøyen med rotter og la åtte løpe over ham.

Selv om hans misnøye med gnagere aldri har kommet til et punkt der han har vært frosset av frykt, sa 51 år gamle Brian-som først ble berømt på 1980-tallet og ble en av landets mest populære TV-personligheter med hovedrollen i dusinvis av hitserier, inkludert Live from Her Majesty's og The Brian Conley Show - innrømmer at de er det dyret han fryktet å stå mest overfor, og det er grunnen til at han bestemte seg for å dra på en spesiell tur til en rottefarm i Newcastle som så snart han fant ut at han skulle til jungelen.

'Jeg er ganske god når det gjelder fobier, men jeg liker ikke rotter,' forklarer Brian.

'Det er fordi jeg aldri har møtt rotter, og da jeg ble akseptert for å gå på showet, bestemte jeg meg for å besøke en gård som har rotter i Newcastle. Jeg har sett hver serie, og jeg vet at kjendiser tidligere har måttet komme seg inn i plastkister med rotter som kjører over dem. Jeg visste at hvis jeg ønsket å sove, hadde jeg bedre blitt vant til dem!

'På gården ble jeg kjent med åtte rotter, og jeg hadde dem til og med kjørt over meg! Jeg har det helt fint med rotter nå. '

Og hans erfaring fungerte så bra, Brian sier at han nå har fått et bilde av dyret som en skjermsparer på mobiltelefonen. 'Det er et bilde av meg som holder en rotte,' sier han og ler. 'Jeg sier ta på rotter!'

For Brian er å gå i jungelen en mulighet for en gang i livet som han ganske enkelt ikke kan takke nei til. Han forklarer: 'Jeg er 51, og dette er en opplevelse som penger ikke kan kjøpe.

Dette er en tur jeg vil ta til graven min, og jeg kommer aldri til å glemme det. '

Den sjarmerende stjernen gleder seg veldig til å sove under stjernene, og håper at han vil kunne underholde sine medcampere rundt bålet. 'Jeg liker virkelig å få nye venner, og jeg er sikker på at jeg kommer til å kaste litt underholdning inn i salongen!' han sier.

Men Brian innrømmer at han ikke er sikker på hvordan han vil takle om de andre deltakerne som blir med ham på I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! er ikke forberedt på det som ligger foran dem.

Brian forklarer: 'Jeg vil gjerne tro at jeg er en veldig lett person å leve med, men jeg må innrømme at jeg ble opprørt da jeg så på programmet i fjor, og at enkelte mennesker ikke engang visste hva showet handlet om. De var ganske sjokkert over at de ble satt i en mørk hule. Jeg kunne ikke forstå hvorfor de ikke engang hadde sett et klipp av programmet! '

Mangel på mat er det eneste aspektet av livet i jungelen som Brian, som nettopp har spilt Fagin på en sceneturné i Oliver, ikke gleder seg spesielt til. 'Jeg vet at det kommer til å bli vanskeligere enn jeg forestiller meg,' sier han.

'Men jeg håper det faktum at jeg har gått ned i vekt vil hjelpe på en eller annen måte! Jeg vil si at jeg har mistet en stein. Jeg har spilt i Oliver hele året, og vi har holdt åtte forestillinger i uken. Jeg har mistet vekten på alle showene. '

Og hvordan ville han følt seg hvis han ble kronet til jungelens konge? - Selvfølgelig ville det vært deilig å vinne eller komme i den siste gruppen, sier han. 'Men jeg går inn i jungelen fordi det blir en så flott opplevelse. Å gjøre ting som å hoppe ut av et fly er en drøm som går i oppfyllelse. '

Ledsager Brian til Australia blir familien hans. De støtter utrolig godt hans beslutning om å vises på I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! fordi de elsker TV -programmet så høyt. 'Vi ser det alle, og vi er alle fans av programmet,' legger Brian til. - Vi har aldri vært i Australia før, og de er veldig glade. Jeg håper jeg gjør dem stolte. '

Brians opptreden på I'm A Celebrity passet bare inn mellom Oliver -turen og dukket opp i Robinson Crusoe på Birmingham Hippodrome, faktisk har entertaineren aldri vært mer travel. Selvfølgelig kunne jeg ha dratt på et cruise eller hatt en lang strandferie, i stedet bruker jeg min pause i år til å spise heksegryn og sove med gnagere!

Eric Bristow

Alder: 55

Fødselsdato: 25. april 1957

Fobier: Ingen

Mangler noen spesielle anledninger: Et TV -dartmesterskap i Wolverhampton.

Savner det meste: Siden jeg kan røyke i jungelen, ingenting.

Drømmekjendisbil: Muhammad Ali

Forholdsstatus: Singel

Som en av landets mest kjente dartspillere, er Eric Bristow kjent for å holde seg kald under press, men han regner med at det å leve i jungelen vil være langt tøffere enn å opptre i noe verdensmesterskap.

Når han snakker om presset med å sove vilt sammen med sine andre kjendiser, innrømmer den sympatiske 55-åringen, som ble kalt 'Crafty Cockney' for sin dyktighet i spillet på 1980-tallet: Å gå på I'm A Celebrity vil definitivt være mer spent enn å spille i et dartspill. Det er et annet press og alt vil være så annerledes. Det er sikkert noen der inne som også er en spiller. Men når dagen nærmer seg å gå inn i jungelen, blir jeg spent. Det kommer til å bli så gøy, og jeg gleder meg veldig.

Hovedårsaken til å delta i det populære ITV1 -showet, sier Bristow, er det faktum at han liker 'gale' ting. Og ifølge den fem ganger verdensmesteren i BDO, tror barna hans at han er 'gal'.

Ler, forklarer Eric: Jeg ble først bedt om å gjøre I'm A Celebrity for fire år siden, men det kolliderte med verdensmesterskapet i dart, og jeg kunne ikke gjøre det. Siden den gang har barna mine fortalt meg å gjøre det. De tror jeg er gal og gal.

Så da invitasjonen til å delta deltok, bestemte jeg meg for å gå for det.

Alle vennene mine har sendt meg en melding for å se om det er sant at jeg går inn. De vet at jeg er sint, og derfor vil jeg ikke overraske folk. Jeg har gjort alle berg- og dalbaneturer i verden, og de vil alle at jeg skal gå inn. Ingen har prøvd å stoppe meg. Det er mange dartspillere der ute, og jeg vet at de alle vil se på meg.

Han insisterer på at han ikke er redd for noen av forsøkene, og at han heller ikke har noen fobier. Selv å spise en tallerken med testikler i en Bushtucker -prøve vil ikke være problematisk, humrer Eric. Jeg er ikke redd, og jeg er ikke redd for noe heller. Jeg pleier ikke å bli sulten, så jeg tror at mangel på mat vil være greit.

Takknemlig for at han får lov til å røyke i jungelen (han røyker 20-30 sigaretter om dagen), Bristow er positiv på at han ikke får tårer. Hans rolle i jungelen, sier han, vil være å sørge for at alle klarer seg godt.

Jeg har det veldig bra, og jeg er et bra sted, sier han. Dette er en opplevelse penger ikke kan kjøpes, og jeg tror jeg er en lett person å leve med. Jeg liker å ta mikken, men jeg kan også ta vitsene. Jeg vil le med alle.

De har fortalt meg at jeg kan røyke, så jeg kommer til å ha det bra, og derfor vil jeg ikke gå glipp av noe.

Vil han snike et dartbord inn i jungelen? Ingen måte, han brøler av latter, før han legger til: Jeg kommer ikke til å savne dartbordet mitt. Jeg reiser alltid med dartspillene, så det vil være hyggelig å være på ett sted. Jeg kan prøve å bruke pinner eller steiner til å lage et spill. Det store for meg er ikke å kjede meg. Du ser handlinger på TV, og de er en annen person når du møter dem. Jeg håper virkelig vi ikke blir lei.

Forberedt på å kaste seg ut i alt og alt, sier Eric at han gleder seg til å prøve nye eventyr. Hvis jeg må hoppe ut av et fly, så må det gjøres, sier han. Jeg vil kunne se meg i speilet etterpå og kunne si til meg selv at jeg ikke flasket det, og jeg prøvde det.

Bristow er også opptatt av å påpeke at han ikke deltar i programmet for å heve profilen. Eric, som jobbet for Sky Sports, tildelte en MBE i 1989 for sine tjenester til sport - sier at han er veldig fornøyd.

Nei, jeg vil ikke gjøre mer TV, sier han. Jeg ser på dette som min siste sjanse -salong. Det er ingen misforståelser å fjerne. Jeg vil bare se meg tilbake og få meg til å le i årene som kommer.

Mens den godmodige dartspilleren sier at han ikke kommer i veien for et krangel, sier han at han ikke vil nøle med å stikke opp for alle som oppdager at de blir mobbet. Jeg vil ikke tåle at noen blir mobbet eller noen som prøver en kvinne, sier han. Selvfølgelig vil vi alle prøve å få mat, men hvis vi ikke gjør det, spiller det ingen rolle. Folk prøver sitt beste, og det er alt de kan gjøre.

Hugo Taylor

(Bilde: Nicky Johnston)

Alder: 26

Fødselsdato: 1. juni 1986

Fobier: Små mellomrom, undergrunnen og edderkopper

Savner noen spesielle anledninger: Nei

Savner mest: Min familie, venner og kjæreste.

Drømmecamper: Keith Richards ville vært kult. Han ville definitivt underholde meg

Forholdsstatus: Dating

Han er kjent for å bo i et av de dyreste områdene i London, og ettersom Made in Chelsea -stjernen Hugo Taylor bytter sin luksuriøse livsstil for å sove under stjernene i naturen, håper han å bruke muligheten til å vise folk at det er mer for ham enn det som møter øye.

Innrømmer at han følte seg helt 'overveldet' da han ble kontaktet for å delta på I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here !, sier den 26 år gamle underholdnings-PR at han ønsker å fjerne myten om at han bare kjenner folk som bor i Chelsea .

Da jeg gjorde Made in Chelsea, ble du bare kjent med en del av meg, og du så ikke hele meg, forklarer han. Du så meg bare samhandle med min likegruppe, og jeg tror det blir interessant å se meg samhandle med mennesker som ikke er fra livet mitt og ikke fra London. Jeg har venner som ikke er fra Chelsea. Det skal bli hyggelig å vise hvem jeg egentlig er.

Og som for å bevise at han virkelig mener det han sier, insisterer Hugo på at det ikke er hjemmekomfortene han kommer til å savne mest - men familien hans.

Når klokkene tikker for at vi skal gå i jungelen, har jeg lagt meg og elsket den følelsen, legger han til. Men jeg er en ekte hjemmefugl. Jeg elsker livet mitt i London, og jeg kommer til å savne venner, familie og kjæresten min veldig.

De har alle vært veldig støttende, og bekjempelse av hjemlengsel kommer til å bli et stort spørsmål for meg.

Med hjertet på ermet spår han også at han kommer til å få et godt skrik i løpet av tiden han er på I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! Jeg er sikker på at jeg underveis vil bryte sammen, innrømmer Hugo. Alle som går i jungelen kommer til å ha et øyeblikk med ‘Jeg kan ikke gjøre dette, jeg har fått nok’ og få et godt skrik. Du får det ut og fortsetter.

Så hvordan ser Londoneren på sin rolle i jungelen? Han beskriver seg selv som en veldig positiv person som alltid vil være en skulder å gråte på. Moren min hadde en veldig positiv tilnærming, og det smittet av meg, sier han. Jeg er ganske god til å gi råd, og hvis noen kommer til å bli en mobber, vil jeg si noe. På samme måte, hvis noen er humørsyk eller veldig lav, vil jeg prøve å muntre opp personen.

Selv om Hugo ikke har noen planer om å starte et argument, vil han absolutt ikke gå tilbake hvis noen velger en kamp. Jeg ville aldri avvikle noen, men hvis noen har et argument med meg, kommer jeg ikke til å tape, erklærer TV -stjernen.

Trening i jungelen er ikke noe Hugo ser for seg å gjøre, men han tror det vil være interessant å gå på oppdagelse. Jeg ser for meg at det kommer noen kule dyr å se på og føle på ett med naturen, sier han. Jeg kjeder meg ganske lett, og jeg er sikker på at jeg kan underholde meg selv.

Den følelsen av guttdom kommer tilbake til deg. Jeg kan huske at jeg løp rundt i skogen hele dagen da jeg var ung og bygde ting av pinner.

Hugo er forberedt på at oppturer og nedturer ved å bo i en jungel omgitt av TV-kameraer kan ta opp hvert trekk, og tror Hugo at opplevelsen vil bli en livsendrende.

Det er godt å gjøre forskjellige ting, forklarer han. En av motivasjonene mine er at hver dag kan være den samme. Du har et mønster, du reiser deg, går på jobb og kommer deretter hjem. Å gjøre noe så annerledes er fint. Det er veldig hyggelig å ha variasjon i livet ditt, og det er en fin måte å avslutte 2012 og gå inn i 2013 på en annen person.

I en alder av 26 år sier han at han vil bli glad hvis jeg er en kjendis ... Get Me Out Of Here! varsler begynnelsen på en stor karriere innen TV.

Jeg er 26 og starter karrieren min, forklarer han. Jeg vil gjerne gjøre mer TV. Selvfølgelig vet du ikke hva som kommer til å skje, men min andre store lidenskap i livet er History of Art. Jeg vil gjerne lage programmer om kunst og arkitektur og gjøre dem interessante. Jeg vil også skrive mine egne TV -programmer.

Jeg er spent på hva som venter. Det vil bli interessant å ta deg bort fra den første verdenen til Champagne.

Charlie Brooks

(Bilde: Nicky Johnston)

Alder: 31

Fødselsdato: 3. mai 1981

Fobier: Jeg har ingen som sådan, men jeg liker ikke tanken på at rotter eller insekter kryper over hele kroppen min

Savner noen spesielle anledninger: Bryllupet og høna gjør en av mine beste venner

Savner mest: Datteren min, Kiki.

Drømmecamper: Christopher Biggins

Forholdsstatus: Dating

For skuespilleren Charlie Brooks kommer det til å bli hennes tøffeste utfordring å bli skilt fra datteren.

Charlie og Kiki har vært uatskillelige de siste månedene, ettersom de har hatt en mor/datter -biltur gjennom Europa, og leiret ut under stjernene sammen etter at skuespilleren fikk lov til å ta litt tid fra rollen som Janine Butcher i den populære såpen .

Og nå som hun forbereder seg på å gå inn i jungelen, betror 31-åringen at det kommer til å bli vanskelig å ikke være, se eller snakke med datteren hver dag.

Fra et egoistisk synspunkt kommer det til å bli vanskelig, sier Charlie. Jeg kommer til å savne henne mye, men jeg vet at hun er med familien min, og jeg vet at hun vil bli ivaretatt godt.

Charlie forklarer hvorfor hun ønsket å delta, og sier at hun elsker nye eventyr.

Jeg har campet mye og jeg elsker det, sier hun. Jeg har ikke hoppet ut av et fly, men jeg har gjort noen strikkhopp før, og da jeg ble tilbudt dette, bestemte jeg meg for å godta det.

Jeg har overrasket meg selv med å si ja, men nå går jeg. Jeg er veldig spent.

En utrolig lett person, Charlie er fast bestemt på å forbli positiv til utfordringene som ligger foran henne. Stjernen sier: Jeg har egentlig ingen fobier, men tanken på at rotter kryper over meg er ikke veldig hyggelig. Jeg er også redd for å spise forsøk, men jeg prøver bare å være positiv til alt!

Så hva slags rolle vil skuespilleren spille inne i leiren? Charlie tror hun ikke vil støte for mange mennesker. Jeg tror jeg får venner veldig enkelt, og jeg har et aktivt sosialt liv, sier Charlie.

Jeg er ikke argumenterende heller, og jeg tror jeg kommer til å være ganske morsom i leiren. Jeg har min lille jente, og jeg passer på vennene mine også, og så tror jeg at den siden kommer ut. Jeg er ikke en dårlig kokk heller.

Men når det gjelder å være underholder, tror jeg ikke det. Jeg kan ikke se meg selv spille noen skuespill i leiren! Jeg vil bare ha det gøy, og jeg håper det vil være noen mennesker der inne som også vil ha det gøy. Christopher Biggins var flott fordi han var liv og sjel i leiren, og han var så oppløftende.

Om hun gruer seg til noen som kommer inn i jungelen, er Charlie en stor tro på å gi alle en sjanse. Jeg synes ikke du skal dømme noen før du kjenner dem, sier hun. Jeg kommer ikke til å lage oppstyr.

Skuespilleren vil ikke avsløre hvilken luksusartikkel hun skal ta med seg i kjendisleiren, men sminke vil definitivt ikke stå høyt på listen hennes. Herregud, jeg er ikke lei meg for sminke, og det kommer ikke til å bli min luksusartikkel, sier hun og ler. Jeg er sikker på at det vil være en glamourmodell der inne som vil ta med sminke hvis jeg trenger det!

Men selv om hun har spilt Janine så lenge i EastEnders, føles det rart å gå i jungelen som seg selv? Definitivt, svarer Charlie som innrømmer å føle seg nervøs for at folk endelig vil se skuespilleren som seg selv og ikke som hennes såpekarakter. Det kommer til å bli rart å være på tv som meg selv, innrømmer hun. Det kan føles ganske skremmende, men forhåpentligvis vil folk synes det er hyggelig å se meg som meg!

Til tross for nervene hennes over hvordan folk vil reagere på henne, står Charlies familie og venner sterkt bak den populære stjernen.

Charlie, som også har spilt i forskjellige andre dramaer gjennom årene, inkludert Beverley Allitt: Angel of Death and Wired, sier: Min bror fortalte meg at hvis jeg skulle gå på noen slike show, så var dette det mest populære gaten min. Med det mener jeg ikke å spise de fryktelige tingene, men mer den eventyrlige siden av showet og camping i jungelen. Han vet at jeg liker å være utendørs.

Jeg fortalte noen av mine EastEnders -venner at jeg skulle i jungelen, og de var veldig glade også. Jeg mangler faktisk et av bryllupene til min beste venn, så jeg kan gjøre programmet. Jeg vet at hun vil forstå. Datteren min og jeg skal ta oss tid til å utforske Australia, noe jeg gleder meg veldig til.

Jeg har virkelig likt pausen fra EastEnders for å reise, og jeg føler meg heldig som har vært i stand til å gjøre det. Doing I'm A Celebrity ... Få meg ut herfra! kommer til å bli en flott opplevelse.

Helen Flanagan

(Bilde: Nicky Johnston)

Alder: 22

Fødselsdato: 7. august 1990

Fobier: Å hoppe ut av et fly og edderkopper

Savner noen spesielle anledninger: Min søsters 20 -årsdag.

Savner de fleste: Kjæresten min. (Manchester City -spiller Scott Sinclair)

Drømmecamper: Noen som er morsomme og får meg til å le.

Forholdsstatus: Dating

Etter å ha sluttet med Coronation Street-brosteinene i februar for å nyte en velfortjent pause, kan Helen Flanagan ikke vente med å gjøre det grovt i naturen og vise millioner hvor annerledes hun er fra sin såpekarakter i virkeligheten.

Og den vakre stjernen, som spilte Rosie Webster i 12 år i ITV1s beste såpe, ser ut til at hun absolutt vil bringe glamour til leiren mens hun sverger på å pakke tre bikinier i sekken og slå på masse falsk brunfarge.

Folk forventer ikke at jeg skal være i jungelen og en av mine store grunner til å gjøre I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! er jeg liker å ha forskjellige alternativer, sier Helen. Jeg vil ikke ha alle eggene mine i en kurv, og jeg liker å ta ting som det kommer.

Jeg går også alltid med instinktet mitt, og da tilbudet kom gjennom føltes det riktig å gjøre dette.

Det som er så fint med dette showet er at jeg kan gå inn som meg. Det vil ikke være min tøffeste rolle ennå fordi jeg er meg i stedet for noen andre.

Jeg elsket å være i Coronation Street og jeg elsket å spille Rosie, men nå skal jeg i jungelen, jeg kommer til å kaste meg helt ut i det.

Folk sier at du får venner for livet, så jeg er veldig spent på å få noen nye venner i jungelen. Det vil være godt å oppdage ting om meg selv også - mine forskjellige styrker og svakheter.

Smilende fornøyd legger hun til: Jeg dro på shopping i London før jeg fløy ut for å kjøpe noen bikinier til jungelen.

Du kan ta tre sett og så skal jeg gjøre det. Jeg har ikke noe imot at det går tilbake til det grunnleggende fordi jeg vil sørge for at jeg er solbrun, velstelet og har fått vippene mine på!

Hun ler og sier at hun tror Coronation Street-medstjernene hennes vil synes det er morsomt at hun drar i jungelen.

Legger til Helen: Alle på Coronation Street ser på I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! Den er alltid på i Green Room, og jeg vet at alle kommer til å gå 'herregud, Helen er i jungelen'. De vil ikke forvente at jeg skal gjøre forsøkene. De kjenner meg godt. Jeg var på showet fra en veldig ung alder, og de er som en familie for meg. Men det kommer til å bli morsomt, og jeg kan ikke vente.

Ved å innrømme at hun vil skrike på en edderkopp i sitt eget hus, er Helen fast bestemt på å tørke av frykten for skumle kryp og høyder når hun kommer inn i jungelen. Jeg skal takle det når jeg kommer inn der, sier hun. Jeg holdt meg bevisst opptatt før jeg fløy ut til Australia, så jeg skulle ikke tenke så mye på hva som venter.

Jeg er redd for høyder. Jeg har aldri hoppet ut av et fly, og jeg liker ikke engang rom høyt oppe på et hotell. Jeg vil skrike hvis jeg ser en edderkopp hjemme, men vi vil alle være i leiren sammen, og vi vil alle takle det.

Helen beskriver seg selv som en som liker å være en skulder å gråte på, og håper å dele noen jentete, bindende øyeblikk med de kvinnelige kjendisene. Jeg kan være ganske hengiven og jeg liker å gi folk klemmer, sier hun. Jeg er veldig jentete og liker å gjøre skikkelig gale ting. Jeg tror jeg kommer til å klare meg i jungelen fordi jeg er sikker på at vi vil spøke og spille spill. Det kommer til å bli en flott opplevelse, og jeg gleder meg til å utfordre meg selv.

Etter å ha flyttet inn i et nytt hjem sammen med kjæresten, Manchester City -spilleren Scott Sinclair, innrømmer skuespilleren at hun kommer til å savne ham veldig. Hun legger til: Vi har nettopp flyttet inn i et nytt hus, og jeg kommer til å savne ham så mye. Igjen, jeg prøver bare å ikke tenke alt for mye på alt.

Når det gjelder om hun vil gå på en følelsesmessig berg -og -dal -bane eller ikke i løpet av sin tid i naturen, er Helen ikke sikker, men hun håper at hun vil 'vokse som person'. Det kommer til å bli morsomt, og hele familien min er veldig glade for meg, sier den sprudlende skuespilleren. Jeg elsker showet, og det å gjøre noe slikt er en fantastisk mulighet.

Linda Robson

(Bilde: Nicky Johnston)

Alder: 54

Fødselsdato: 13. mars 1958

Fobier: En rettssak som involverer en kiste. Tidligere hadde hun en fobi for rotter til hun ble hypnotisert på This Morning for seks måneder siden.

Savner noen spesielle anledninger: Min manns bursdag

Savner de fleste: Barnebarnet mitt.

Drømmecamper: Boy George

Forholdsstatus: Gift

Å ligge i en kiste med rotter og mus som kryper over henne er en prøve Birds of a Feather -stjernen Linda Robson sier at hun vil nekte å gjøre hvis hun blir plukket på I'm a Celebrity ..... Get Me Out Of Here!

Den sjarmerende og populære skuespilleren, som nettopp har avsluttet en omvisning i TV -programmet som gjorde henne berømt og som er en vanlig gjest på Loose Women, sier at rettssaken minner henne om å gå til en MR -skanning.

Den store tingen min er kisten, innrømmer Linda. Jeg har gjort det klart at hvis jeg får en slik utfordring, får vi ikke mat. Jeg kommer ikke inn i en kiste. Jeg har gjort mange skumle ting gjennom årene, men jeg gjør det ikke. Jeg innser at når jeg er i jungelen kan jeg tenke annerledes.

For seks måneder siden gikk Linda også med på å vises på This Morning for å hjelpe henne med å kurere hennes forferdelige fobi for rotter. Nik og Eva Speakman kom på showet og de hypnotiserte meg, husker hun. Jeg er så redd for rotter og mus. De ga meg litt kognitiv terapi også, og jeg har ikke tenkt på rotter så mye siden den dagen. De tenker ikke så mye på meg, og jeg vet at hvis jeg ser noen rotter i jungelen, må jeg bare tenke på noe morsomt som får meg til å le.

Bortsett fra frykten i jungelen, gruer Linda seg også til å forlate familien sin. Nå som bestemor og mamma til tre barn, vet skuespilleren at det vil være veldig emosjonelt. Hun sier: Jeg elsker å være bestemor så mye, og jeg kommer til å savne dem alle veldig. Normalt er jeg en ganske sterk person, men dette kommer til å bli tøft. Det er vanskeligere fordi ingen kan komme i kontakt med meg.

Savner ektemannens fødselsdag, slik at hun kan oppfylle sine forpliktelser i jungelen, og legger til: Mannen min er stolt av meg, men han er også bekymret for meg. Han vet hvor vanskelig det er i jungelen. Jeg savner bursdagen hans, men vi kommer definitivt til å ha en stor fest når jeg kommer tilbake.

Til tross for bekymringene, følte Linda, som spilte hovedrollen som Tracey i Birds of a Feather mellom 1989 og 1998, at det var på vei jeg er en kjendis ... Get Me Out Of Here! var en mulighet hun ikke kunne takke nei til. De henvendte seg til meg i fjor om å ha vist seg i jungelen, men datteren min hadde nettopp funnet ut at hun var gravid, og jeg ville ikke la henne være igjen, sier hun. Da de spurte meg igjen, følte jeg at det var nå eller aldri. Jeg kjenner folk som har vært i jungelen, som Joe Swash og Jenny Éclair, og ingen har kommet ut og sa at de angret på at de gikk inn. Alle har elsket opplevelsen.

Hun har vært på to campingturer til utlandet to ganger tidligere, men hun har ikke gjort noen spesielle forberedelser i år i forkant av jungelopplevelsen. Jeg vil komme igjennom alt og nyte det, sier hun. Så mye har skjedd i år, og jeg ønsker å kunne tenke på alt som har. I tillegg til at barnebarnet mitt ble født, mistet jeg moren min også i august, så det har vært et tøft år.

Vil hun spille rollen som underholder? Linda er ikke sikker på hva slags bobil hun skal lage, men å lage mat til kjendisene vil ikke være noe hun haster med å gjøre. Smilende sier hun: Jeg kan lage en stekt middag, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre hvis jeg ikke har en oppskrift, og jeg tviler på at de vil ha noen Jamie Oliver -bøker i jungelen!

Linda beskriver seg selv som lett, og insisterer på at hun definitivt ikke vil stå tilbake hvis noen blir mobbet. Når du blir eldre, skjønner du at det er viktig å nappe det i knoppen, sier Linda. Eller hvis noe irriterer meg, skal jeg si det.

Når det gjelder om hun vil gi sine yngre bobiler et løp for pengene sine i bikinispillene, brøler Linda av latter mens hun erklærer: Min luksusartikkel er en sarong. Jeg vil tildekke meg selv. Jeg vil definitivt ikke skamme noen!

Med arbeid i kø gjennom 2013, inkludert en annen Birds of a Feather -tur, sier Linda at jungelopplevelsen er et bemerkelsesverdig år for henne. Jeg har aldri hatt det så travelt, sier hun.

Og going on I'm A Celebrity kommer til å bli både spennende og nervepirrende. Det ene minuttet tenker jeg 'wow for et eventyr' og det neste minuttet tenker jeg 'herregud hva har jeg gjort' ...!

Nadine dorries

(Bilde: Nicky Johnston)

Alder: 55

Fødselsdato: 21. mai 1957

Fobier: rotter og mus

Mangler noen spesielle anledninger: Lokalvalg, et mellomvalg, om president Obama fortsatt vil være på plass eller ikke og Tatler-ballen.

Savner de fleste: Bortsett fra mine tre døtre, hunden min.

Drømmecamper: Sir Winston Churchill

Forholdsstatus: Dating

Den konservative parlamentsmedlemmet i Mid-Bedfordshire, Nadine Dorries, regner med at Westminster har vist seg å være en fantastisk treningsplass for hennes tid som den første tjenestepolitiker noensinne som dukket opp på I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!

Westminster er en jungel, erklærer den 55 år gamle politikeren. Spill, taktikk, strategier. I Westminster oppnår du alt ved å stemme. Dette er det samme. Parallellene er enorme.

Som en av landets mest frittalende kvinnelige parlamentsmedlemmer, sier Nadine, som ble valgt i 2005, at det faktum at hun har måttet lære å overleve i Underhuset, vil bety at hun vil kunne bruke de samme teknikkene som lever i naturen.

Hun innrømmer: Politikk er en veldig vanskelig og vanskelig verden. Ingen skjønner det før de kommer dit, og det krever en viss front, spesielt som kvinne, for å overleve det. Alle har forskjellige teknikker i Westminster. Noen stenger, noen holder seg for seg selv og alle har en annen teknikk. Dette blir en annen. Jeg jobber i en jungel.

Hun sier at hun har vært for opptatt med jobben sin til å lage sin egen spillplan før hun går inn i jungelen. Jeg har ikke engang hatt tid til å se serien, sier hun smilende. Så jeg har definitivt ingen spillplan. Jeg vil bare være meg selv.

Ved å forsvare beslutningen om å sette jobben som politiker på vent og gå glipp av viktige lokalvalg, slik at hun kan få sjansen til å spise testikler i en Bushtucker -rettssak eller overvinne sin egen fobi for rotter og mus, tror Nadine at å gå i jungelen er den perfekte muligheten for å bevise at politikerne er 'normale'.

Jeg er den første politikeren som fortsetter I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! forklarer Nadine.

Mange stemmer ikke, og hvis de kan se at jeg er en vanlig mor som kommer fra en dårlig bakgrunn og som ikke gikk på en fin skole, tror de kanskje at de kan være politiker også. Kanskje de vil stole mer på oss.

Jeg vet at det kommer et tilbakeslag som jeg kommer til å se på dette showet, men jeg vil påpeke at jeg aldri før har tatt en uke unna i parlamentarisk tid, mens mange andre parlamentsmedlemmer har gjort det.

Før hun fløy ut til Australia, fortalte Nadine ikke til noen av sine medpolitikere, men hun regner med at lederen for hennes parti og statsminister David Cameron vil bli 'lettet' over at hun er borte.

Jeg er en torn i siden. Han vil bli lettet.

Som en mor til tre jenter, ser Nadine, som jobbet som sykepleier, en medisinsk representant og opprettet sitt eget selskap før hun til slutt vendte seg til politikk, rollen i leiren som en morsfigur, snarere enn en argumenterende type. Jeg er en søppelkokk, så jeg kommer ikke til å lage mat, sier hun og ler. Jeg er mor til tre unge voksne, og jeg tror den siden av meg vil komme ut.

Jeg vil ikke bevisst starte et argument. Men hvis noen vil ta meg på, vil jeg klare det

Det eneste hun ikke vil tolerere i jungelen, er snobbing. Jeg liker ikke arrogante mennesker som tror de er født til å styre, erklærer hun.

Selv om hun vil synes mangelen på mat er tøff, sier hun at hun kommer til å savne kaffe veldig. Jeg drikker kaffe hele dagen, og selv etter to timer rykker jeg hvis jeg ikke har hatt noen, innrømmer hun.

Det kommer til å bli skikkelig vanskelig. Jeg visste at det ikke ville være mat, men å oppdage at det ikke er te eller kaffe var et sjokk.

Hun er også veldig skuffet over at hun ikke kan finne ut hvem den nye amerikanske presidenten er når valget blir avholdt senere denne måneden (november). Jeg vet at jeg kommer til å rykke for å finne ut hvem som har vunnet, sier hun. Det vil skremme meg at jeg ikke vet om president Obama har vunnet eller ikke.

Når det gjelder hennes fobi for mus, rotter og alt som rusler rundt, sier Nadine at hun er fast bestemt på å prøve sitt beste og ikke ha et sammenbrudd. Jeg var for opptatt før jeg dro til Australia for å grue meg til rettssakene, sier hun. Men jeg skal prøve å ikke bryte sammen. Å ha kameraene rundt hele tiden vil imidlertid være rart, og jeg vet at jeg kommer til å savne døtrene mine veldig. Jeg har aldri vært i kontakt med dem siden dagen de ble født - og min eldste er 27!

Så vil hennes beslutning om å vises på I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! varsler starten på en ny TV -karriere for Nadine? Jeg vet virkelig ikke, sier hun og ler. Jeg kommer ikke til å se på fremtiden. Jeg vil bare se hva som skjer ...

Ashley Roberts

(Bilde: ITV)

Alder: 31

Fødselsdato: 14. september 1981

Fobier: Lukkede rom og gnagere

Savner noen spesielle anledninger: Thanksgiving. Det er en stor ferie, og familien min kommer alltid sammen for det. Jeg er trist at jeg savner det.

Savner de fleste: Hunden min

Drømmecamper: Kimberly Wyatt eller noen av jentene fra Pussycat Dolls.

Forholdsstatus: Singel

Hun er det sexy tidligere medlemmet i Pussycat Dolls, og da Ashley Roberts går inn i jungelen, innrømmer hun at hun ville være over månen hvis hun møtte drømmemannen under stjernene.

Smilende den 31 år gamle sangeren, som sluttet i det amerikanske bandet for to år siden for å satse på en solokarriere, synes de britiske mennene er utrolig sjarmerende.

Jeg elsker aksenten deres, sier hun. Britiske menn er veldig sjarmerende, og hvis mannen i drømmene mine er i jungelen, så la det være! Jeg er 100 prosent singel.

Men sangeren innrømmer at hun er nervøs for å overvinne alle hindringene som vil bli kastet mot henne mens hun er på I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!

Jeg er så nervøs for å komme inn i jungelen og komme meg gjennom noen av utfordringene, sier hun. Og det er der tankene mine er.

Denne opplevelsen kommer til å teste meg på så mange måter. Det kommer til å bli veldig utfordrende for meg, og det kommer til å ta meg ut av komfortsonen.

Innrømmer at hun elsker komforten i hjemmet hennes som sengen og iPhone, legger Ashley til: Selv om jungelen kommer til å teste meg på så mange måter, var jeg så spent da jeg fikk invitasjonen. Det kommer til å bli en så flott opplevelse.

Å sove med fremmede og spise insekter er ikke noe Ashley ser spesielt frem til.

Jeg liker heller ikke lukkede situasjoner, og hvis jeg ser en insekt eller gnager, er min første reaksjon å løpe den andre veien, avslører hun. Hundre prosent jeg elsker sengen min. Jeg elsker produktene mine også. Jeg vet at jeg kommer til å bli fjernet, og jeg vil ikke ha den luksusen i jungelen - og forhåpentligvis vil jeg lære mye om meg selv.

Hun håper hun vil være en lagspiller rundt bålet. Jeg kommer ikke til å bli kokk, siden jeg ikke lager god mat, sier Ashley. Jeg liker å le, og jeg er definitivt ikke den typen som går og starter en kamp.

I tillegg til å stå overfor rettssakene, gruer Ashley seg også til å overleve på ris og bønner. Jeg er veldig tydelig når det gjelder mat, og jeg liker kyllingen og grønnsakene mine, sier hun.

Sult kommer til å bli vanskelig.

Jeg ønsker ikke spesielt å gå inn i jungelen for å gå ned i vekt, siden jeg er komfortabel med måten jeg er på.

Jeg liker å gå på treningsstudioet hjemme og trene.

For å dempe kjedsomheten, planlegger Ashley å gjøre litt yoga. Jeg løper vanligvis mye, og derfor vil jeg sannsynligvis gjøre litt yoga mens jeg er i jungelen, sier hun.

Jeg planlegger å ta sminke som min luksusartikkel hvis det kommer til å føles litt pen i en stygg situasjon. Jeg kommer til å campe, og dette vil få meg til å føle meg litt bedre.

Som et av medlemmene i Pussycat Dolls er Ashley vant til å opptre på scenen foran tusenvis av mennesker. Men hun regner med at det å være i jungelen vil være langt mer nervepirrende. Sier Ashley: Mitt andre hjem er scenen, og dette blir mye vanskeligere.

Men ved å fortsette I'm A Celebrity, håper jeg at jeg kan la alle få vite at jeg fremdeles er der.

Jeg har ikke vært tilbake i Storbritannia siden vi turnerte som band, og det er veldig spennende å gjøre noe for Storbritannia igjen. Jeg er i ferd med å gi ut litt ny musikk og en video.

Hun holder fortsatt jevnlig kontakt med Kimberly Wyatt og Melody Thornton fra Pussycat Dolls. Jeg vet mye om hva som skjer i deres liv, sier hun. Nicole og jeg sender en e -post fra tid til annen, men jeg har ikke snakket så mye med henne som noen av de andre jentene.

Når det gjelder hva familien hennes synes om Ashley som skjer på I'm A Celebrity, innrømmer hun at de ga en blandet reaksjon. Hun avslører: Moren min var veldig av den oppfatningen 'riktig, la oss hjelpe deg med å forberede deg, det vil være flott', mens faren min var som 'ingen måte kommer til å håndtere dette!' De vet at jeg er bestemt på mine måter.

Ikke våger å engang friste skjebnen ved å lure på om hun kunne gå bort og vinne showet, fortsetter Ashley: Selvfølgelig ville seier være prikken over i’en, men jeg vil bare gå inn med et åpent sinn. Jeg håper folk liker meg ...

Se Også: