Premier League-eksperters helg XI som Gary Lineker, Ian Wright og Gary Neville bestemmer

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

De Premier League er tilbake og tilbake med et smell.



Manchester City fortsatte der de slapp da Erling Haaland tok en brakett mot West Ham, mens Manchester United fortsatte der de slapp også... tapte mot Brighton. Liverpool var godt under sitt beste som Marco Silvas nyopprykkede Fulham hjalp seg til et poeng i en fascinerende 2-2 uavgjort på Craven Cottage, mens Spurs, Arsenal og Chelsea tok alle seire for å få dem i gang med vinnerstart.



Bournemouth , tilsynelatende alles nedrykksbanker denne perioden, avviste Aston Villa da Scott Parker fikk en over på tidligere engelske kollega Steven Gerrard, mens det var rikelig med nål mellom lederne på Elland Road, som Leeds slo ulver . Andre steder, Newcastle slo Nottingham Forest ettersom feel-good-faktoren på Tyneside fortsetter å bygge seg mens Leicester kastet bort en tomålsledelse og uavgjort hjemme mot Brentford.



Men hvilke spillere skilte seg ut? Vi prøver noe litt annerledes med vår Premier League Ukens lag denne sesongen... og går med en eksperts XI.

I stedet for å velge 11 fremtredende spillere fra helgen selv, går vi sammen med et team av stjerner som har blitt hyllet av forståsegpåerne hele helgen og lar ordene deres gjøre jobben.

Dermed, uten videre, her er forståsegpåernes XI for åpningshelgen...



Robert Sanchez

  Robert Sanchez kommer inn i laget vårt takket være Garth Crooks' kind words
Robert Sanchez kommer inn i laget vårt takket være Garth Crooks' gode ord ( Bilde: Getty Images)

Selv om Sanchez var skyld i Manchester Uniteds mål i Brightons 2-1-seier på Old Trafford søndag, gjorde han noen anstendige redninger. Han kommer inn i vår første forståsegpåers Ukens lag takket være Garth Crooks satte ham i BBC Sport XI . Ironien!

Crooks fremhevet en redning for å nekte Marcus Rashford, og skrev: 'Reddingen til Sanchez endret spillet. Dette var en historisk seier for Brighton over Man Utd og gjør starten på Erik ten Hags regjeringstid på Old Trafford enda mer problematisk enn den var opprinnelig. '



Fabian Schar

  Fabian Schar scoret fantastisk mot Nottingham Forest
Fabian Schar scoret fantastisk mot Nottingham Forest ( Bilde: PA)

Hvem synes du burde ha blitt til ukens lag til forståsegpåerne? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

når ble ronaldo med i man u

Schar spilte midtstopper for Newcastle på lørdag, men vi har holdt ham som høyreback etter hans fantastiske angrep mot Forest. Forsvarsspilleren løp nedover høyre flanke og slo en absolutt skriker fra distanse for å bryte vranglåsen. Det endte 2-0 til Newcastle.

'Det er en streik!' Glenn Murray fortalte Final Score. 'Schar går inn og jeg trodde han bare skulle mate den tilbake i boksen, men han lar det rive og det er noe helt spesielt. Definitivt en kandidat til dagens mål.'

Jonathan Woodgate fortalte BBC Radio 5 Live: 'For en streik! Øverste hjørne, høyrefot, Henderson ingen sjanse! Det har antent dette stadionet.'

William Saliba

  William Saliba imponerte for Arsenal fredag ​​kveld
William Saliba imponerte for Arsenal fredag ​​kveld ( Bilde: Getty Images)

Arsenals Man of the Match mot Palace var Saliba, som fikk sin konkurransedebut for klubben - hele 37 måneder etter at han flyttet til Emirates. Men det var absolutt verdt å vente på fredag ​​kveld... som Jamie Carragher og Gary Neville argumenterte.

'Utmerket, strålende,' sa Carragher. 'Første omgang handlet om det han måtte. Andre omgang har ikke vært lett, men han har taklet det strålende. Jeg syntes han var veldig god. Han ser ut som en god spiller.

'Jeg tror Arsenal fansen har vært begeistret for denne gutten en stund... han ser virkelig ut. Å bringe ham inn tilfører absolutt noe. Bare hans fysiske størrelse vil helt sikkert hjelpe dem i tøffe bortekamper.'

Neville la til: 'Jeg tror det viktigste for unge spillere er bare å spille. Han har fotball inni seg, jeg ble enormt imponert av ham. Han minnet meg om en ung Rio Ferdinand . Krystallpalass borte er en tøff bortekamp i Premier League. De kommer mot deg. Det er en stor kveld for ham.'

Thiago Silva

  Thiago Silva er fortsatt en midtstopper på 37 år
Thiago Silva er fortsatt en midtstopper på 37 år ( Bilde: Getty Images)

Chelsea fikk en solid start på Premier League-kampanjen ved å slå Everton 1-0 på Goodison Park lørdag kveld. Veteranforsvareren Silva var en klippe bakerst, og lot Duncan Ferguson og Jamie Redknapp bli lyriske om ham på Sky Sports.

'Han var fantastisk, ikke sant,' sa Ferguson. 'Flott spiller, flott karriere, 37, 38 denne måneden. Utrolig.'

sam cooper lily allen

Redknapp la til: 'Utrolig spiller, han har akkurat denne evnen, den er som en magnet, han er så rolig. En av de store forsvarsspillerne jeg tror vi noen gang har sett. Jeg tror han har vunnet 33 store trofeer... en fryd å se på.' Og å fortsatt gjøre det på dette nivået og se så rolig ut i det som er en rasende, bare så trygg.'

Redknapp hevdet også Silva nødvendig for å vinne Champions League å bli sett på som en av tidenes store, og glemmer at Chelsea vant den for 15 måneder siden. Men vi går ikke inn på det...

Lewis Dunk

  Lewis Dunk var suveren mot Manchester United
Lewis Dunk var suveren mot Manchester United ( Bilde: REUTERS)

Unnskyld Brighton fans for å holde Dunk som venstreback, men vi måtte presse ham inn for hans fantastiske opptreden mot Man Utd. Seagulls-skipperen inspirerte laget sitt til en berømt borteseier, og kastet seg minneverdig foran en Lisandro Martinez-innsats.

'Dunk gjør det han er best og setter kroppen på spill,' sa Dion Dublin på BBC Radio 5 Live. Den tidligere Man Utd-spissen sa også at Dunk «sørget for at alt bak er fint og solid». En skikkelig kapteinsoppvisning fra den engelske landslagsspilleren.

Dejan Kulusevski

  Dejan Kulusevski har blitt en av Tottenham's best players
Dejan Kulusevski har blitt en av Tottenhams beste spillere ( Bilde: Actionbilder via Reuters)

Til høyre på midtbanen vår er Kulusevski, som scoret et nydelig venstrebeint angrep i Tottenhams 4-1 hjemmeseier mot Southampton på lørdag. Han har skrevet under for Spurs, og funnet nettet seks ganger siden han kom til klubben på lån i januar.

'Bortsett fra å gå under 1-0, en støt på veien, har Spurs vært suverene,' sa Glenn Murray til Final Score. 'De har scoret fire mål med litt frittflytende fotball.

'Kulusevski har vært den fremtredende spilleren og [Harry] Kane og Son [Heung-min] ikke på resultatlisten, hvem forventet det? Jeg er sikker på at noen FPL-fans der ute vil bli veldig skuffet. Virkelig bra av [Antonio] Conte og en flott ettermiddag for Tottenham .'

Youri Tielemans

  Youri Tielemans fikk ros for oppvisningen mot Brentford
Youri Tielemans fikk ros for oppvisningen mot Brentford ( Bilde: Actionbilder via Reuters)

Leicester kastet bort en tomålsledelse på søndag i deres 2-2 hjemmekamp mot Brentford, men Tielemans kan være fornøyd med hans bidrag. Han traff stolpen med et stygt angrep og minnet Arsenal på at han bare har 11 måneder igjen av kontrakten.

'Youri Tielemans dukker bare opp på den høyre siden av midtbanen, og hver gang han mottar ballen prøver han å levere,' sa tidligere Tottenham-forsvarer Stephen Kelly til BBC Radio 5 Live. 'Han er den som finner plass og spiller pasninger.'

Phil Foden

  Phil Foden presterte solid mot West Ham
Phil Foden ga en solid prestasjon mot West Ham ( Bilde: AFP via Getty Images)

Kevin De Bruyne kunne ha fått nikk for sin vakre assist mot West Ham , spiller en herlig gjennomspill i føttene til Erling Haaland for det andre målet. Likevel var det Foden som fanget Clinton Morrisons oppmerksomhet i Man Citys 2-0 borteseier.

'Foden har vært en fryd å se på, han er en av de beste fotballspillerne som finnes,' sa Morrison på BBC Radio 5 Live. 'Jeg elsker å se ham spille og han kommer bare til å bli bedre. Han har fantastiske evner.'

kneprotese kostnad nhs

Pascal Gross

  Pascal Gross skjemmet bort Erik ten Hag's welcome party
Pascal Gross ødela Erik ten Hags velkomstfest ( Bilde: REUTERS)

Den tyske kantspilleren scoret begge Brightons mål i seieren mot Man Utd, og sikret plassen i laget vårt. Et spesielt rop til Danny Welbeck, som gjorde Martinez sin Premier League-debut til et helvete og minnet sine tidligere arbeidsgivere om hans evner.

'Vel hvis du noen gang ønsker å se et mål for å oppsummere arbeidet til Graham Potter og dette Brighton-teamet, så er det dette,' sa Carragher i kommentarfeltet etter Gross' andre streik. 'Helt fantastisk. Det starter med en rygghealing i deres eget cornerflagg.

hvorfor har bilforsikringen gått opp

'[Moises] Caicedo løper akkurat fra [Christian] Eriksen på midtbanen - se på rommet igjen mellom midtbanen og firebacken - men de spiller alltid riktig pasning, riktig vekt [av pasning]. Det kommer til Solly March og han får bare bort skuddet sitt.

'Reaksjonen fra Fred var ikke-eksisterende, det er det virkelig. Han [March] bare legger den inn i et område... og Gross igjen! Han befinner seg på den ene siden av banen og legger den inn i et tomt nett - denne gangen på den andre siden - og det oppsummerer dette oppsettet i denne første omgangen. Man Utd vet ikke hvor disse spillerne dukker opp og hva som skjer.'

Aleksandar Mitrovic

  Aleksandar Mitrovic bekreftet sin Premier League-stamtavle mot Liverpool
Aleksandar Mitrovic bekreftet sin Premier League-stamtavle mot Liverpool ( Bilde: Getty Images)

Det forventes mye av Mitrovic etter at han scoret 43 Championship-mål forrige sesong Brann Fulham til Premier League. Det er rettferdig å si at han ikke kommer til å score så mange denne terminen, men braket hans i 2-2-kampen mot Liverpool på lørdag var ingen dårlig start.

'Det var ikke bare hans fremspill, han var tilbake og hjalp forsvarere og alt,' sa Ian Wright på Match of the Day. 'Vi vet at han kan gjøre det, han har fått 46 mål på 74 kamper på internasjonalt nivå. Når du spiller etter hans sterke sider, vil han skape problemer for deg.'

Erling Haaland

  Erling Haaland satte inn et brak mot West Ham
Erling Haaland satte inn et brak mot West Ham ( Bilde: AFP via Getty Images)

Nordmannen fikk begge Man City-målene i seieren mot West Ham, og annonserte seg godt til Premier League. Faren hans Alf-Inge satt i borteenden for å se sønnen få tvilerne til å stille. Et herlig øyeblikk for familien Haaland!

'Han er ustoppelig,' twitret Gary Lineker. 'En skikkelig spiss hvis målscoringstall vil være enorm. Et virkelig fantastisk talent.'

Michael Owen la til: 'Denne fyren er en absolutt målscoringsmaskin. Hvis dette er tegnet på ting som kommer, må hvert forsvar i Premier League være bekymret.'

Mens Piers Morgan tvitret: «Haaland er utrolig».

Se Også: