Knebytteoperasjoner kostet NHS over £ 585MILLION i fjor ifølge tall

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nøkkelhullsoperasjon

Burden: Antall prosedyrer øker med sju prosent i året(Bilde: BPM)



Kneutskiftingsoperasjoner på pasienter som lider av lamsluttende knesmerter, kostet NHS anslagsvis 585 millioner pund i fjor, ifølge tall.



Omtrent 90 000 kneoperasjoner fant sted på NHS -klinikker og sykehus i fjor til en gjennomsnittlig kostnad på over £ 6.500 hver.



Antall kneoperasjoner som utføres øker med mer enn sju prosent i året.

Knesmerter blir et større problem blant yngre mennesker, mens Storbritannias aldrende befolkning også øker etterspørselen etter kirurgi på underekstremiteter.

Behandling for kneleddgikt utgjør en million fastmøter hvert år. Tre av fem voksne i alderen 35 til 60 år opplever nå problemer med kneet og mer enn halvparten hadde hatt smerter i kneet de seks foregående årene.



hvor er jason orange

Offisiell statistikk viser at 30 millioner arbeidsdager går tapt for muskel- og skjelettproblemer hvert år, og en av fem involverer underekstremitetene.

beste ansiktshårfjerning uk
Sykehus betalte opptil 3200 pund for leger for å dekke vakter på ulykke og akuttmottak over jul og nyttår, antyder nye tall

Sykehus: Kneoperasjoner koster NHS hundrevis av millioner pund (Bilde: Getty)



Hvis bare en av ti personer som trengte kneoperasjoner valgte alternativ behandling, kan anslagsvis 45 millioner pund bli spart hvert år, ifølge undersøkelser fra eksperter bak AposTherapy, et knebehandlingsprogram.

Den har utviklet et par skreddersydde biomekaniske sko som bruker belger i sålene for å hjelpe til med å balansere kroppen når du går.

Frem til nå var behandling med trenerne begrenset til et lite antall spesialiserte klinikker, men i år blir tilgjengeligheten rullet ut på landsbasis.

AposTherapy ble utviklet i Israel, og en pilotforsøk i Storbritannia blant 1300 pasienter viste at ni av ti pasienter så en reduksjon i smerte og forbedret mobilitet.

I en kommentar til behandlingen sa ortopedisk kirurg professor Oliver Pearce: Dette representerer et nytt verktøy i esken for de pasientene som ennå ikke trenger et knærstatning.

En pasient blir ført til operasjonssalen

Kneproblemer: Operasjonen koster NHS 585 millioner pund (Bilde: Getty)

m&s meatzza

Ifølge forskning har folk med kneproblemer slitt med smerter i gjennomsnitt 3,2 år, til tross for den negative innvirkningen på livet deres.

En av fem av knesmerter sa at de synes det var vanskelig å gå opp og ned trapper eller stå i lange perioder.

En av ti med smerter i kneet syntes det var vanskelig å bruke offentlig transport eller gå inn og ut av bilen, og to av tre sa at smerter i kneet forstyrret søvnen.

Fysioterapeut Paul Hobrough, medlem av et ekspertpanel kalt Talking Knees, sa: Dagene med å tro at slitasjegikt er et enkelt slitasjeproblem, er for lengst borte.

Men dette skiftet gjenspeiles ikke i måten vi behandler problemer som vedvarende knesmerter. Alle bevis tyder på at biomekaniske tilnærminger, for eksempel AposTherapy, kan gjøre en reell forskjell for noen pasienter.

meningsmåling

Har du noen gang besøkt et sykehus på grunn av smerter i kneet?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Se Også: