Christina Ricci 'kledd som Morticia Addams' sender internett til en total sammenbrudd

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Christina Ricci har sendt internett til en tilstand av Addams familierelatert oppstemthet med et bilde som viser henne som Morticia.



Skuespilleren - som var utrolig skummel som onsdag i 1991- og 1993 -filmene - ville imidlertid også bli sjokkert over fotografiet.



Jepp, dessverre er bildet som viser henne voksen som Addams -familiens ondskapsfulle matriark kommet fra noen Photoshop -trollmannskap - selv om det ikke gjør det mindre fantastisk.



verne troyer sex tape

I følge Yahoo! Filmer, bildet ble redigert fra et salgsfremmende bilde av Anjelica Huston i den ikoniske oppstarten fra en av 1990-filmene The Addams Family eller Addams Family Values.

hvorfor har heston forlatt leger

Selvfølgelig spilte Ricci datteren onsdag i de samme storfilmene, og internett har blitt forelsket i bildet - enten det er ekte eller ikke.

En fan skrev: Christina Ricci som Morticia Addams. For en tid å være i live. '



En annen la til: 'Jeg skjønte aldri at jeg trengte et bilde av Christina Ricci som Morticia Addams så dårlig i mitt liv før nå. (sic) '

I mellomtiden ser det ut til at bildet har gitt noen fans ideer for en omstart av den populære serien.



hva betyr 733

En håpefull Twitter -bruker foreslo: 'Jeg hadde sett ti filmer basert på Addams onsdag hvis de brukte Christina Ricci igjen. SE OG BILDE. '

Se Også: