Legers spoilers: Dr Heston og Ruhma's Leatherbridge kjærlighetsaffære er inne for en humpete tur, sier Owen Brenman

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Legens skuespiller Owen Brenman har ertet Dr Heston Carter siste historie med Ruhma Hanif, snakket oss gjennom en vanlig dag på settet og avslørt at han ikke er helt sikker på hva han skulle få karakteren sin til jul.



når er black friday uk 2020

Mens vi gjør oss klar til en annen spennende høytid i Leatherbridge, ble NEWSAM Online invitert til The Mill Heath Center for å sjekke de siste sladderne i historien, spoilere og rollebesetningens beste øyeblikk i året.



Med en uke igjen til den store dagen, velkommen til Julesåpeuke .



Vi foretrakk at mamma skulle se bedre ut

I løpet av de siste ukene har seerne sett Dr Heston og Ruhma, spilt av Bharti Patel, komme nærmere og nærmere, men det ser ut til at julen ikke blir den beste tiden for de nyopprettede Leatherbridge -elskerne.

Brenman pirket den neste uken med en festlig episode og sa til NEWSAM Online: 'Vi har så mye å gjøre, og vi filmer så langt fremover, så når jeg har gjort noe, pleier jeg å slette det, slik at jeg kan gå videre til neste ting.'



Hyggelig matlaging Dr Heston, vi er imponert (Bilde: BBC)

The Doctors -stjernen, som har vært i såpen siden oktober 2008, la til: '... tilsynelatende kommer julen min til å bli litt elendig fordi min nye kjæreste kommer til å bli hos meg, men i siste øyeblikk gjør hun det ikke ; t.



'Så Heston får ikke den glade julen han ønsket seg.

'Jeg tror jeg er lykkelig utover det, men det er litt eksklusivt der, han får ikke helt den glade julen han planlegger.'

Dr Heston Carter møter familien

dave lee travis kone

Etter å ha bekreftet at karakteren hans er 'ganske alvorlig, men også lett til tider', brøt skuespilleren hvordan livet er på settet.

'Det er ikke en vanlig dag, det er tingen. Noen ganger kan du ha en dag hvor du gjør 15 scener og du tenker 'hvordan skal jeg klare dette? Hvordan skal jeg huske replikkene mine? ’Og du vil ha en av to scener når du ikke er for opptatt - så det er derfor jeg gjør dette.

'Det er ingen vanlig dag. Du kan jobbe en 12 -timers dag ganske enkelt. '

Sikkert at de er ment å være sammen? (Bilde: BBC)

Brenman sa da til NEWSAM Online at han ikke var helt sikker på hva karakteren hans ville like fra jul.

Han sa: 'Det er et veldig godt spørsmål, og jeg aner ikke. Jeg antar at hans ultimate julegave ville være et lykkelig forhold til noen som ønsker å leve med ham og bli hos ham.

'Han er veldig interessert i mat og vin - jeg er ikke en spesiell vinekspert, så jeg kunne ikke fortelle deg at det var det.

'Han liker god mat og godt selskap. Han er en ganske sjenerøs person som liker å gi så mye som han får. '

Dr Heston

Og til slutt, hva er Owens håp for Dr Heston og fremtiden.

betydningen av 555 engeltall

'Jeg håper han ikke dør,' ler han. 'Mitt håp er at forfatterne forblir interessert i karakteren fordi det er slik han overlever.

'Hvis de er interessert i karakteren, vil de komme med nye og interessante historier. Så det er mitt håp. '

Leger Se galleri

* Legene sender kl. 13.45 på BBC One på hverdager.

* I forkant av jul og nyttår kan du følge med på NEWSAM Online for mer innhold fra Christmas Soap Week. Vi snakker med flere Leger -medlemmer, avslører noen sjokkerende festlige historier og får også siste sladder fra EastEnders Emmerdale, Coronation Street, Hollyoaks og mer

Se Også: