Gratis øyetester på Boots for alle - så lenge du gjør det før august

Støvler Storbritannia

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kupongen utløper 31. juli



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Så viktige som de er, blir vi noen ganger satt ut av kostnaden når det gjelder viktige helsekontroller som øyetester og tannlegen.



wickham hestemesse 2014

Men hvis du skal besøke optikerne, kan du nå få det gratis, ettersom Boots nettopp har lansert en gratis øyetestkupong på nettstedet.

Verdien £ 25, og kupongen kan brukes av absolutt alle for å få en gratis øyetest - og du trenger ikke å kjøpe en eneste ting.

Alt du trenger å gjøre er å bestille time hos Boots optikere før 31. juli 2019, og presentere kupongen ved ankomst (som du kan Last ned her eller via Boots nettsted ).



For å bestille en øyetest kan du enten ringe 0345 125 3752, besøk dine nærmeste Boots Opticians eller bestille time online.

Boots øyetester koster vanligvis £ 25 (Bilde: Getty)



Du må imidlertid bruke kupongen før begynnelsen av august, da den utløper 31. juli, så sørg for at du bestiller din før heller enn senere for å få en plass før freebien går tom.

google home mini-tilbud uk

Selv om du ikke trenger å kjøpe noe for å få rabatten eller se reseptet ditt, hvis du velger å hente noen glass mens du er der, er det også en rabattkupong på 20 pund for når du bruker over 20 pund på reseptbelagte briller eller solbriller.

Rimelige jegere delte også tipsene sine om bruk av kupongen

Opprinnelig oppdaget på avtaler forum Hot UK -tilbud, mange kommentatorer deler også sin erfaring med merket for alle som aldri har brukt dem før.

En bruker med navnet unclejim sa 'Brukte dette to ganger nå. De gir deg resept uansett, men høytrykkssalget de tar i bruk under testen er veldig irriterende, og det endrer veldig hyggelige holdninger til det verre når de innser at du ikke kommer til å kjøpe noe. Fortsatt ledig, bare hold deg til det selv. '

riktig måte å bære en valmue

I mellomtiden tilbød pingvinen sitt eget lune pengesparende tips for hvordan man får en gratis øyetest, og sa: 'Bare gå inn i støvlene og be om en avtale. Aldri betalt ennå. Fortell dem at du skal nippe til spesifikasjonene i stedet, og de legger en kupong fra kassa.

Les mer

Insider shopping hemmeligheter
TK Maxx Waitrose Aldi Tesco

Se Også: