Beste Google Home -tilbud for mai 2021 - billigste Nest smart home -høyttalere

Google

Horoskopet Ditt For I Morgen

Google Nest Hub Max

Finn de billigste stedene for å kjøpe alle Googles smarthjem



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Smarthjemene er nå en bærebjelke i mange av våre hjem, og Googles Nest Smart Home -serie er noen av de mest populære enhetene kjøperne velger å investere i.



parkering på fortau uk

Mange av enhetene fungerer ikke bare som flotte lydhøyttalere for å lytte til musikk, lydbøker og podcaster, de er også flotte multifunksjonelle verktøy som kan koble seg til en mengde andre smarte hjemmeapparater i hjemmet ditt også.

Det er også den ekstra bonusen med at de også er integrert med Google Assistant, noe som betyr at du kan betjene ved hjelp av talekommandoer.

Utvalget har til og med smarte høyttalere med videoskjermer, noe som åpner for enda flere bruksområder i hjemmet.



Prisene varierer fra £ 49,99 for Nest Mini 2. generasjons modell (selv om AO.com selger den for øyeblikket for £ 33 ) opptil £ 219,99 for Nest Hub Max , så det er virkelig noe for ethvert budsjett og behov.

Det er alltid verdt å sjekke ut mengden av pakktilbud som ofte er tilgjengelige fra store forhandlere som Currys , John Lewis og Argus før du tar steget da de ofte gir bedre valuta for pengene.



Hvis du er interessert i å hente andre gratis gadgets for å gå sammen med høyttaleren din, kan du bla gjennom disse toppene Google-hjemmekompatible enheter .

Nedenfor har vi avrundet de billigste stedene å kjøpe alle smarthjemene under Google -paraplyen.

Beste Google Nest smarthusavtaler for mai 2021

1. Nest Mini (2nd Gen)

Det er ingen overraskelse at smarte høyttalere har blitt så populære

Det er ingen overraskelse at smarte høyttalere har blitt så populære (Bilde: AO.com)

Andre generasjon av Googles mest populære smarthøyttaler kommer med enda bedre lydkvalitet, dobbel bass og bedre talegjenkjenning.

Den kommer i fire stilige farger - kritt, trekull, korall og himmelblå - slik at du kan velge en som passer best til din hjemmedekorasjon.

Ytterstoffet er også laget av et slitesterkt materiale laget av resirkulerte plastflasker.

Spesifikasjoner: Diameter: 98 mm, høyde: 42 mm (1,65 '), innebygd Chromecast og Chromecast Audio, Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling, Google Assistant og Micro USB-port.

nigella peanøttsmør sjokoladekake

2. Google Home Max

Google Home Max

Lyden er utrolig - men den kommer til en bratt pris

Dette er Googles største smarthøyttaler, og den kommer i to farger - kritt og kull.

Selv om det vil sette deg tilbake noen hundre pund, får du mye for pengene, inkludert førsteklasses lyd i et kompakt lydsystem, komplett med Googles vakre minimalistiske design.

Høyttaleren kan automatisk justere equalizer -innstillingene for å sikre optimal lyd for romoppsettet takket være de interne mikrofonene.

Dessverre har modellen blitt avviklet, men det er begrenset lager tilgjengelig fra noen store forhandlere hvis du vil ta en før det er for sent.

Spesifikasjoner: Diameter: 336,6 mm bred, høyde: 190 mm, dybde: 154,4 mm, smart lyd, 3,5 mm AUX-port, strømforsyning, innebygd Google Assistant.

3. Nest Audio

Google-Nest-Audio

Google Nest Audio

Google har utpekt sin nyeste Nest Audio -enhet som sin & apos; største og best lydende høyttaler & apos; ennå, med all funksjonaliteten til de klassiske Google Home -høyttalerne som har kommet før.

Den stilige enheten, som kommer i fem myke pastellfarger, tilbyr skarp lyd og kraftig bass for å fylle ethvert rom i hjemmet ditt takket være woofer, diskant og tuningprogramvare.

Høyttaleren vil også tilpasse seg det du lytter til, så hvis musikken eller lydbøkene er klare og skarpe.

Du kan til og med koble to av Nest Audio -enhetene for mer effektfull lyd i hjemmet ditt også. Eller koble til de andre kompatible smarthjemene dine via Google Home -appen.

Spesifikasjoner: Høyde: 78 mm, bredde: 124 mm, dybde: 175 mm, Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling, strømforsyning, innebygd Google Assistant.

Fire. Nest Hub

Google har kunngjort en ny smart høyttaler med innebygd skjerm

Den første Google -enheten med skjerm (Bilde: MySmartPrice)

Nest Hub er Amazon Echo Show sin viktigste rival.

Med Nest Hub -enheten får du full YouTube -støtte (ideell for å se musikkvideo, trailere, matlagingsvideoer).

åndelig betydning av 420

I likhet med Googles andre enheter kan den også koble seg til alle dine andre smarte hjemmenheter, slik at du kan kontrollere Nest- eller lyspærene fra Hub-skjermen som er lett å bruke.

Den eneste virkelige ulempen er at den ikke har kamera for videosamtaler.

Spesifikasjoner: LCD 7 'berøringsskjerm, høyde: 11,8 cm, bredde: 17,8 cm, dybde: 6,73 cm, Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling, Ambient EQ-lys og fargesensor, strømforsyning.

5. Google Nest Hub (2. generasjon)

Det kan se veldig likt forgjengeren ut, men Google Nest Hub (2. generasjon) har noen verdifulle oppgraderinger å ikke ta.

Den nye og forbedrede enheten har en ny Sleep Sensing som sporer søvnmønstrene dine, mens Quick Gestures -funksjonen betyr at du kan kontrollere mange Nest Hub -funksjoner ved å vinke med hendene. Motion Sense oppdager til og med bevegelsen uten kamera.

nana fra kongefamilien

Det har ikke et frontkamera, så du vil ha ekstra personvern, men det har en 7-tommers berøringsskjerm som er perfekt for å se på videoer eller TV-programmer på Netflix.

Den kommer også i fire stilige farger - kritt, trekull, sand og tåke.

Spesifikasjoner: Høyde: 120,4 mm, Bredde: 177,4 mm, Dybde: 69,5 mm, 7-tommers berøringsskjerm, Soli-sensor for Motion Sense, Ambient EQ-lyssensor, Temperatursensor, Chromecast innebygd, Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling.

6. Nest Hub Max

Denne multi-tasking-enheten er en nødvendighet for ethvert hjem

Denne multi-tasking-enheten er en nødvendighet for ethvert hjem

10-tommers skjerm på Nest Hub Max er ideell for å se på videoer, ringe og et enkelt sted å kontrollere alle andre smarthjem-enheter fra.

Den har et innebygd 6,5 megapiksel kamera, slik at du kan foreta videosamtaler, og du kan også enkelt bruke håndfrie talekommandoer med Google Assistant mens du gjør flere oppgaver.

De innebygde stereohøyttalerne kommer med en 3-tommers woofer, slik at du får glede av lyd av topp kvalitet, og den kommer også med Chromecast innebygd.

Spesifikasjoner: Høyde: 182,6 mm, bredde: 250 mm, dybde: 101,2 mm, Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling, Ambient EQ lys- og fargesensor, Google Assistant og Chromecast innebygd, Google Duo og Google Meet videosamtaler.

Hvis du planlegger å gi huset ditt en total overhaling av smarte hjem, kan investeringer i et smart belysningssett være den perfekte løsningen.

De kan hjelpe deg med å spare penger på regninger, slik at du kan slå av lyset uansett hvor du er. Du kan også få perfekt belysning for enhver anledning uten å bevege muskler.

Hvis du er på utkikk etter flere måter å gjøre livet ditt enklere og mindre stressende på, kan du sjekke ut de beste humørfremmende gadgetene som hjelper deg med å slappe av hjemme.

Se Også: