£ 1 kaffekjede easyCaffe til rivaliserende Starbucks og Costa Coffee med 200 flere åpninger

Easyjet

Horoskopet Ditt For I Morgen

easyJets kaffe på £ 1 kan komme til en by i nærheten av deg(Bilde: easyCoffee)



Budget kaffekjeden easyCoffee er klar for en enorm ekspansjon - med planer om å åpne ytterligere 200 £ 1 kaffebarer rundt om i Storbritannia, inkludert i London.



Kafékjeden, grunnlagt av easyJet-tycoon Sir Stelios Haji-Ioannou, ble først lansert i Storbritannia tidlig i år-med to steder i London og en i Southend-on-Sea i Essex.



Etter stor interesse fra franchiseinvestorer, er den kjede som eies av flyselskapet imidlertid for en utvidelse i Storbritannia med over 200 flere filialer - inkludert i Croydon - da den treffer tilbake på high street -lederne Costa Coffee, Pret A Manger og Starbucks.

En kopp kaffe selger for øyeblikket for £ 1 i easyCoffee -butikker, mindre enn halvparten av prisen på Cafe Nero (Bilde: easyCoffee)

easyCoffee opererer i partnerskap med easyGroup og forretningsmannen Nathan Lowry, som har lisensiert det enkle merket fra Sir Stelios.



Han sa at easyCoffee har planer om å åpne et titalls flere eide nettsteder i løpet av de neste seks månedene, inkludert steder i Croydon og Wembley i London og High Wycombe i Buckinghamshire.

Imidlertid vil de nøyaktige plasseringene til de 200 nye butikkene ikke bli bekreftet før på nyåret når franchiseavtaler er signert, men firmaet legger til at de vil bli spredt rundt i store byer i Storbritannia, med vanlige hovedgater.



easyCoffee har for tiden to butikker i London sentrum - men dette kan være i ferd med å endre seg (Bilde: easyCoffee)

Lowry sa: Gapet i markedet er i prising. Kaffen er god. Vi bruker de samme maskinene som alle de store gutta bruker, alle våre ansatte er høyt trente opp til baristanivå.

Vi føler virkelig at folk betaler for mye for kaffen i Storbritannia, la han til.

Branding-direktør Nick Patterson-Jones la til at kundene vil kunne ta varme drikker når du er på farten for bare 1 pund per kopp fordi selskapet ønsker å fortsette å gi valuta for pengene.

Sir Stelios, som har eid easyJet i over 21 år, eier også en rekke enkle hoteller og treningssentre, og i februar prøvde han ut en rimelig dagligvarebutikk. Les vår dom over easyJet 25p supermarked her.

Den raske utvidelsen av easyCoffee kommer bare dager etter easyJet avslørte planer om å redusere prisene, til tross for et 28% dykk i fortjeneste.

Budsjettflyselskapet forventer å tørke mellom £ 245million og £ 275m av £ 1.1billion-pluss årlige drivstoffregning i løpet av det neste året.

Det er satt til å gi besparelsene videre ved å redusere billettprisene med opptil 9%.

EasyJet -sjef Carolyn McCall sa at det ville bety fjerde året med fallende priser, og la til: Prisene vil fortsette å gå ned. Halvparten er under £ 50.

meningsmåling

Vil du kjøpe £ 1 kaffe fra easyCoffee?

500+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Se Også: