Stormzy 'faller for Victoria's Secret -modellen' etter å ha møtt på konsert i Sverige

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Grime -stjernen Stormzy skal ha møtt den fantastiske modellen Yasmine Aisha Khalifa Holmgren backstage på en konsert i Stockholm og skal ha flydd tilbake til Sverige for å være sammen med henne(Bilde: GETTY)



Stormzy har angivelig falt for en fantastisk Victoria's Secret -modell etter å ha møtt henne på en konsert i Sverige.



Skittstjernen, 26, antas å ha blitt 'bowled over' av Yasmine Aisha Khalifa Holmgren etter at de møttes på en konsert i Stockholm i februar.



I følge Solen , han måtte dra til et show i Tyskland dagen etter, men fløy senere tilbake til Sverige for å tilbringe tid med Yasmine, 23.

Avisen rapporterer at de tilbrakte to dager på et hotellrom i Stockholm, og den elskede stjernen vil nå ta med seg den vakre på tur.

Han er for tiden midt i Heavy er Head -verdensturnéen, som inkluderer datoer i Australia, New Zealand, Afrika og USA.



(Bilde: AFP via Getty Images)

En kilde sa til publikasjonen: 'Så snart han møtte Yasmine bak scenen, visste han at han ønsket å tilbringe kvalitetstid med henne.



Han har vært desperat etter å holde det innpakket i håp om at de kan knytte et varig forhold. '

Stormzy antas å ha fløyet ut til Sverige denne uken etter å ha deltatt på Brookyn Beckhams 21 -årsdag, og det sies at Yasmine planlegger å dra til USA for å møte ham i mai.

Yasmine Aisha Khalifa Holmgren skal ha møtt stjernen bak scenen på en konsert i Stockholm forrige måned (Bilde: Instagram)

Rapporter tyder på at Stormzy fløy tilbake til Sverige for å tilbringe tid med henne (Bilde: Instagram)

NEWSAM Online har kontaktet Stormzy 's representanter for kommentar.

Tidligere denne uken spilte Stormzy angivelig en privat konsert for Beckhams i hagen til familiens herskapshus i Cotswolds, som ryktes å ha kostet astronomiske 100 000 pund.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Det var en del av Brooklyn's overdådige 21 -årsdag.

Han fikk selskap av kjæresten hans, den amerikanske modellen Nicola Peltz, Gordon og Tana Ramsays datter Holly og fotografen Justin Campbell.

Festens gjesteliste inkluderte angivelig Elton John, Cara Delevingne, Niall Horan og Guy og Rocco Ritchie.

Se Også: