Dancing On Ice axed: 10 morsomste videomomenter da hitshowet henger opp skøyter

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jayne Torvill og Christopher Dean opptrer på Dancing on Ice

Lagre den siste dansen: Skøyteduoen sier farvel til familiens TV -program(Bilde: Rex)



Etter at seriene faller i seertall, vinker skøytesupremosene Torvill og Dean farvel til sitt en gang hit TV -program.



Paret fortalte ITV's Daybreak at showet hadde kommet til sin 'naturlige slutt' etter å ha kunngjort at de ville filme sin siste serie i 2014.



Imidlertid er det ikke de som skal bli beseiret Christopher Dean og Jayne Torvill som er fast bestemt på at showet som så Jason Gardner stjele Simon Cowells & quot; Mr Nasty & quot; tittel, vil gå på topp.

OK, så vi får dette ikke til å være det verste i TV -nyheter, men vi samler at til tross for fallende rangeringer, 9 millioner seere som så på skøyteshowet som så over 10 kjendiser per serie prøve lykken eller snarere skamme seg da de prøvde å imponere kjendisdommere inkludert Emma Bunton, Jason Gardiner, Ashley Roberts, Karen Barber og Robin Cousins ​​med sine skøyteevner.

Jayne Torvill og Christopher Dean

Jayne Torvill og Christopher Dean (Bilde: Phil Harris / )



'Vi kommer ikke til å henge opp skøytene, men vi skal bremse dem. Jeg tror også fordi det har vært 30 år, vil det også være vår siste Bolero. '

Før du begynner å hulke ukontrollert ok, kanskje ikke, har vi valgt noen av våre beste biter fra ITV -realityprogrammet:



1. Stakkars Sinnitta! Det er litt uheldig å bli stemt ut av showet den første uken tilbake i 2010, men det var akkurat det som skjedde med 80 -tallets sanger. Imidlertid ikke før du etterlater et varig inntrykk. Den høyre jenta til Simon Cowell klarte å dele buksene til dansepartneren Andrei Lipanov med bladet på skøytene.

Sinitta ble tydelig rystet av skøytepausen Sinitta bekjempet tårer da hun ble stemt av showet og sa til programleder Philip Schofield og Holly Willoughby: 'Jeg hadde så store forhåpninger om dette. Jeg begynte å elske det. Jeg kan knapt snakke. '

2. Ingen kan glemme øyeblikket Todd Carty (aka Mark Fowler init), skøytet off set under sin første forestilling i 2009. Dette øyeblikket ble beskrevet av Schoffie (som jeg liker å kalle ham) som hans 'favorittøyeblikk noensinne på Dancing On Ice' og beskrev Todds bevegelse som: 'Off the ice like a bolting cart horse'.

I ekte kjendisstil sa Todd: 'Ohh, jeg elsket det'. Strålende. Vel, vi lo i hvert fall med deg og ikke av deg.

I et øyeblikk med uplanlagt komediegull forsvinner Todd som går på skøyter med partneren sin inn i vingene mens han mister kontrollen over skøytene, selv om Todds trekk ble skrevet inn i forestillingen, skulle 45-åringen fortsette sett ... doh!

Mr Nasty Gardiner kommenterte at han var bekymret for at Todd skulle forlate showet i en kroppspose og at han håpet at såpestjernen ble betalt mye penger for å kompensere ham. Meow Jason ...

3. Når vi snakker om Gardiner, har den dommeren sagt noen vanvittige ting gjennom årene, men denne kommentaren må være blant de tre beste: 'Du ser ut som avføring som ikke vil skylle, som går rundt og rundt, men som ikke går hvor som helst.'

Utbruddet som ble rettet mot Sharron Davies i 2011, ble ikke mottatt lett og ble fulgt av et stort antall klager fra seerne.

Mediawatch Group -direktør Vivienne Pattinson sa den gangen: 'Det er mobbing. Dette skal være et underholdningsshow, og det er enda mer støtende på et underholdningsshow før vannskillet som blir sett av familier. '

Det fortalte Jason ... ikke at vi tror han var litt bekymret for reaksjonen ... som i det hele tatt.

Fire. David Seaman beviste at han burde ha holdt føttene godt på fotballbanen, da han deltok på skøyteshowet.

Tydeligvis bedre til å fange en fotball enn folk, 'Mr safe hands' viste at han hadde mistet sin gylne berøring i 2006, etter at han droppet partneren Pam O & apos; Connor under en generalprøve.

Stakkars Pam trengte sting for å få et hakk i haken og hadde først kommet tilbake til aksjon forrige uke etter at han falt på henne.

Herregud David! For en palava du har laget av det!

5. Den tidligere Brookside -stjernen ble oppdaget med blod som strømmet fra hennes blonde låser, ok - ok, hennes blonde forlengelse låste seg da hun forlot showet for å gå til sykehuset i 2012.

Raskt for å berolige fansen sin via Twitter sa Jennifer den gangen: 'Dette er en melding til alle som har vært i kontakt for å se om jeg er ok. Jeg har det helt fint, og jeg har blitt limt sammen. '

Jennifer skadet seg selv etter at hun øvde på et 'farlig spark'. Dansepartner Daniel Whiston sa: 'Jennifer er så fleksibel ... hun sparket et skorpion og slo hælen på bladet hennes bak i hodet. Hele håret hennes ble nettopp lest fordi det tydeligvis hjerter som pumper og mye blod kommer ut. Men hun er i gode hender nå. '

Vel, det er veldig bra at hun er i gode hender nå, men hvor var du da hun skar hodet opp? eh? Hu h?

6. Ok, så det kommer aldri til å være lett å være den første personen til å forlate et show, men jeg mener at du bare må ta det i ro og mak du ikke har?

tony belew nettoformue

Det er ikke noe verre enn en vond taper, og Pammy var sår taper personifisert tidligere i år.

Kjent for sin mektige fine skikkelse i Baywatch, skyldte Pam brystene hennes for hennes plutselige avgang.

Pammy sa den gangen: 'Jeg føler så synd for Matt Evers (hennes uheldige dansepartner - ikke). Jeg snublet, brystene falt ut. Det er vanlig i livet mitt. Garderobeassistenten krysset ikke kronbladene over hvordan hun skulle ha gjort. Kanskje det var en konspirasjonsteori! Tuller!'

Sikkert Pam, med bazookaer som dine og dette vanlige problemet du står overfor, ville du sørge for at du var bedre sikker?

Det er enkelt, bare bruk en BH -init!

7. Jason slår igjen, og denne gangen er det en underdrivelse å si at han er uten PC. Mannen som ble kalt 'stygg' av en rekke TV -fans fortalte X Factor -vinner Shayne Ward tidligere i år: Det startet bra for meg, og jeg trodde du var i god skritt, men det endte liksom med å leve & apos; la vida låst syndrom fordi du kastet alt. '

Denne kommentaren var i så dårlig smak - at Jason, som refererer til noen med en tilstand som lar mennesker lammet til side fra musklene i øynene, måtte be om unnskyldning for sine forferdelige kommentarer.

Jepp, det er det - du har gått ned i selv våre vurderinger Jason.

Sjekk ut våre favoritt Icy bits

8. Vi lurte alle på hvem i all verden Sebastian Foucan var da han dukket opp i 2012. Selv etter å ha lært at han var friløper - var publikum fortsatt mystifisert. Men det ble verre da sportsmannen brøt sammen i tårer etter å ha blitt stemt av showet etter å ha tapt i Dancing On Ice skate off.

Det følelsesmessige vraket (sette linje gjennom) Jeg mener emosjonell friløper sa: Det var et mareritt. Jeg føler at jeg glemte alt, det ble svart. Du ser ikke noen i øynene engang fordi du vet at det er så mange mennesker med forventning og kjærlighet. '

'Det var ganske smertefullt. Mine døtre gråt, de så på TV. '

9. For en vei å gå! Gareth Thomas måtte forlate den siste serien av serien etter å ha slitt med reisesyke.

Den tidligere Rugby-spilleren kunne ikke slutte å kaste opp etter hver forestilling, noe som ga showprodusentene ikke noe annet alternativ enn å utelukke ham fra showet.

Selv om sportsmannen snart var tilbake til sin normale helse da han dro, var det en ganske annen historie på lufta.

Etter hans første opptreden kunne Gareth sees svaiende og kunne knapt snakke da Philip spurte ham om han var ok, før han ble bedt om atleten å forlate scenen.

Eek!

10. La oss se på at Lauren Goodger sannsynligvis går tom for måter å holde seg interessant selv nå, så vi synes ikke det er vanskelig å tro at den desperate (sette linjen gjennom) reality -tv -stjernen slet med nerver på Dancing On Ice.

Siden hun forlot TOWIE bortsett fra å hele tiden diskutere mangel på tillit og snakke om, oh mangel på tillit og intervjuer om mangel på tillit - så du får bildet, gjorde Lauren lite annet.

OK, så hun startet en virksomhet - men vi mener bortsett fra at Dancing On Ice burde vært en god springbrett for Mark Wrights eks.

Men vi tviler på at Lauren hadde med i et lite nummer - Jason Gardiner, som stemplet Lauren som en hvalross på is. Hyggelig!

Sjekk ut våre favoritt isete øyeblikk nedenfor:

Dancing On Ice med 10 verste øyeblikk Se galleri

Se Også: