Eva Speakman åpner for første gang om sin 'smertefulle' kamp med 'kontrollerende' spiseforstyrrelse

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Eva Speakman har for første gang snakket om hennes & apos; smertefulle & apos; kamp med anoreksi.



Sammen med ektemannen Nik, snakket This Morning’s Eva Speakman for første gang om hennes personlige kamp med anoreksi for å øke bevisstheten som en del av Eating Disorders Week.



når er khabib vs poirier

Eva snakket om sykdommen sin, og var veldig åpen for vertene Phillip Schofield og Holly Willoughby og forklarte hva som utløste tilstanden hennes.



Nik og Eva Speakman hjemme

Nik og Eva er kjente navn (Bilde: ITV)

Denne morgenen

Denne morgenpresentatoren avslører alt (Bilde: ITV)

Eva sa: 'Dette er første gang jeg har snakket om det, så ja, da jeg var yngre, før jeg møtte Nik, var jeg i et forhold og jeg ble lurt og i stedet for å innse at det var fyren som jukset på meg tok han feil, jeg så godt på hvorfor det skjedde med meg, det må være meg, det må være min feil.



'Derfor prøvde jeg å forandre meg, jeg følte at å være slankere ville gjøre meg mer attraktiv, og det var også en følelse av kontroll, og på klinikken hører vi dette ofte, når du er i en situasjon der du føler at du ikke har makt og ingen kontroll, da er det veldig bemyndigende å ta kontroll over spisingen din. Det får deg til å føle at du gjør noe, du oppnår noe, men dessverre skjønner du ikke at det er en skade for helsen din.

2:22 betydning
Denne morgenen

Eva sier at hun mistet all kontroll & apos; (Bilde: ITV)



Nik og Eva Speakman

Nik og Eva Speakman (Bilde: ITV)

Om hvordan hun slo lidelsen, sa Eva: For meg uten å innse det, endret kilden seg, så det var et forhold der jeg følte meg veldig dårlig om meg selv og det som forandret seg for meg var at forholdet tok slutt og plutselig innså jeg at faktisk det forholdet forårsaket meg enorm smerte, og i stedet for å føle meg dårlig om meg selv begynte jeg å bygge videre på hvem jeg var, hva jeg har oppnådd.

'Akkurat det vi gjør på klinikken - det er to elementer for å hjelpe noen: det er å finne kilden til troen og endre det og deretter bygge tillit og selvfølelse.

Eva snakket om sykdommen hennes på det verste, og sa: Ja, jeg var veldig [dårlig]. Jeg mener tydeligvis at jeg gjemte det, men jeg ville legge meg ned og sørge for at jeg kunne se hoftebeina mine, men så ville jeg gjemme det med baggy klær og hoppere.

cheryl cole og tre

Denne uken er National Eating Disorders Awareness week - en tilstand som rammer mer enn 725 000 mennesker i Storbritannia.

For å se intervjuet i sin helhet, besøk This Morning & apos; s nettsted .

Se Også: