Katie Hopkins bryter stillheten om Peaches Geldofs tragiske død: '' Hun ville ikke ønske en tweet fra meg ''

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Peaches og Katie on This Morning i fjor



Katie Hopkins har brutt sin taushet etter Peaches Geldofs tragiske død på mandag og sa: 'Peaches ville ikke ha en tweet fra meg'.



Den tidligere lærlingekonkurrenten begynte på en Twitter -feide med den avdøde tobarnsmoren, og Katie brukte avisspalten til å angripe den unge mammaen i november i fjor.



Det kulminerte med et oppgjør foran This Morning er vertskap for Holly Willoughby, Phillip Schofield og nasjonen .

Etter Peaches død på mandag, forventet mange at den produktive diskanten Katie ville vise honnør til Peaches på det sosiale nettverket tirsdag morgen - og kritiserte henne da hun ikke gjorde det.

Nå har Katie svart på den kritikken og sagt at hun ikke ønsket å være en annen kjendis for å 'kryptere Twitter -kontoen sin' for å overgå noen andre i 'deres offentlige utstilling av nød'.



Hun skriver i spalten for The Sun og sier: 'Peaches ville ikke ha en tweet fra meg. Hun ønsket det ikke velkommen i livet. Hun trengte det absolutt ikke i døden. Hun var tøff nok til ikke å søke godkjenning fra noen. Jeg beundrer den egenskapen hos andre. '

Hun legger til: 'Når forferdelige ting skjer, er jobben vår ikke å skape oppstyr, men å overlate folk til deres sorg.



'Nå må Sir Bob, mannen hennes og barna stå i fred for å holde fast i alt som holder dem flytende.'

Katie fortsetter: 'Å vokse opp uten mamma førte til hjertesorg i Peaches & apos; liv. Hennes død truer med å gjøre det samme for guttene hennes. Historien har gjort en forferdelig ting og gjentatt seg selv. '

'Peaches trengte ikke tweets fra kjendiser eller fremmede - hun trengte bare en mors kjærlighet.'

Peaches Geldof & Katie Hopkins debatt Vedlegg Foreldre

Katie sier at Peaches ikke hadde ønsket at hun skulle twitre

Tragic Peaches, 25, ble funnet død i sitt hjem i Wrotham, Kent, mandag, og politiet har sagt at hennes død blir behandlet som en 'ikke-mistenkelig, uforklarlig plutselig død'.

En obduksjon som ble utført på Darent Valley Hospital i Dartford viste seg å være avgjørende, noe som førte til ytterligere undersøkelser for å prøve å fastslå hennes dødsårsak.

En talsmann for dødsmedisineren i Nord -West Kent, Roger Hatch, sa: 'Vi kan bekrefte at liket har blitt løslatt til familien for begravelsesordninger.'

Enhver etterforskning forventes ikke å bli åpnet og utsatt av likemannen før resultatene av toksikologiske tester er kjent.

Peaches Geldof 1989-2014 Se galleri

Se Også: