Universelle kredittbetalingsdatoer over påskedagene 2019 avslørt

Universell Kreditt

Horoskopet Ditt For I Morgen

Datoer beveger seg



Den doble påskeferien betyr at folk som forventer en universell kredittbetaling i løpet av de neste dagene, kan komme på en overraskelse.



Og det er ikke den eneste ytelsesutbetalingen som påvirkes av langfredag ​​og påskedag - med statspensjon, ESA, inntektsstøtte, omsorgspenger og andre som også ser betalingsdatoen flytte.



Universal Credit kommer som en enkelt betaling som vanligvis betales månedlig, direkte til en konto i ditt navn - for eksempel en bank, et byggefellesskap eller en kredittforeningskonto.

Men datoen varierer fra person til person, basert på når vurderingsperioden din slutter og når du får lønn fra jobben din for personer som krever ytelser i arbeid.

DWP sa til NEWSAM Money at hvis dine normale betalingsdatoer er satt til å falle på en av helligdagene, endrer de seg slik:



  • Forfall: Fredag ​​19. april 2019 - Betalt: Torsdag 18. april
  • Forfall: mandag 22. april 2019 - Betalt: Torsdag 18. april

Hva med statspensjonen, ESA, inntektsstøtte, omsorgspenger og andre goder i påsken?

Hva annet endrer seg

Som med Universal Credit - hvis du betaler enten påskedag (19. april) eller 2. påskedag (22. april), kommer pengene i stedet på torsdag.



Det gjelder dagpenger, statspensjon, omsorgspenger, uføretrygd, arbeids- og støttepenger, arbeidssøkertillegg, pensjonskreditt og personlige uavhengighetsbetalinger.

  • Forfall: Fredag ​​19. april 2019 - Betalt: Torsdag 18. april
  • Forfall: mandag 22. april 2019 - Betalt: Torsdag 18. april

Les mer

Virkeligheten til Universal Credit
Cleaner fungerer fortsatt etter hjerteinfarkt Tusenvis å tape på husleie Gravid og lever på 1p i måneden Hvordan kunne vi overleve i frisk luft?

Se Også: