Mamma viser hvor mye sukker som er i et Cadbury Creme Egg som en advarsel til foreldre

Merkelige Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cadbury Creme Egg

Det er den tiden på året igjen(Bilde: @GordonChef / Twitter)



Nedtellingen til påske er i gang, og det er ikke lenge til vi kan ta en god sjokolade som snart tilbys i flere uker etterpå.



rebel wilson vekttap

Det er omtrent på den tiden av året Cadbury Creme Egg plasseres innbydende ved hver kasse da vi gjerne blir offer for fristelser hver gang vi handler i en matbutikk.



Og det er også tiden på året at noen på sosiale medier avslører nøyaktig hvor mye sukker de små sjokoladeeggene inneholder, og etterlater noen sjokkerte - og andre trosser at de rett og slett ikke kunne bry seg mindre og vil nyte sjokoladen i fred.

Det hele startet da en mamma delte et bilde av et Creme Egg sammen med et heftig sukkerfjell, og hevdet å vise hvor mye den søte godbiten inneholdt, til og med å legge til en to pence mynt i blandingen for skala.

Mors bilde av sukkerinnholdet

Folk trodde ikke at egget kunne inneholde så mye sukker (Bilde: Facebook)



Men da bildet rystet noen sjokoladefans, mens en svarte å si: 'Kunne ikke passe så mye sukker i egget. Dette er en løgn, bestemte vi oss for å teste det ut selv.

Ifølge Cadbury nettsted som gir oss all informasjonen vi helst vanligvis ikke vet, et Creme Egg veier 40 g, som inneholder 177 kalorier, 6,1 g fett og 26,5 g sukker.

Hvis du, som oss, er mye mer interessert i hvordan ting smaker enn ernæringsinformasjonen trykt på baksiden av emballasjen, betyr en måling på 26,5 g sukker veldig lite.

26 g sukker ved siden av et cremeegg

Vi veide det ut, så du trenger ikke

politiets radiokoder uk

Så vi veide det ut - og selv om det ser ut til å være litt mindre enn mammas originale bilde takket være en mer tilgivende kameravinkel, er det fortsatt ganske sjokkerende.

De NHS retningslinjer sier at voksne ikke må ha mer enn 30 g gratis sukker om dagen, noe som omtrent tilsvarer syv sukkerbiter.

For barn i alderen sju til ti år faller tallet til 24g, og for fire til seks åringer anbefales det ikke å overstige 19g.

Det betyr at ett Creme Egg overskrider det daglige anbefalte sukkerinntaket for de under 11 år - og selv for voksne gir det deg mindre enn 4 g å leke med resten av dagen.

ballon d eller nominerte 2018

Bildene deler alltid oppfatning når de resirkuleres på sosiale medier rundt påsken, slik at noen blir utsatt som en skrev: 'Wowsers! Det er MYE sukker. Jeg elsker et cremeegg, men dette er sjokkerende.

En annen sa: 'F *** off det er 26 g sukker i et cremeegg ...'

Men andre hadde ikke tid til det, som en hevdet: 'Jeg bryr meg ikke engang, jeg kommer fortsatt til å spise en flerpakke i en sittende ved mer enn én anledning. Kremegg er for gode til å gi en ***. '

Vil dette sette deg av et Cadbury Creme Egg eller smaker de rett og slett for godt? Gi oss beskjed i kommentarene.

Se Også: