Ny GAME PS5 -aksje selges på få minutter - neste sjanse til å kjøpe fra Argos, Very og mer

Playstation 5

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gamer bærer en PS5 -konsoll ut av en butikk

Mange PS5 -fans har prøvd i flere måneder å få tak i en(Bilde: AFP via Getty Images)



Ytterligere en serie med PlayStation 5 -konsoller er tatt etter at fansen skyndte seg å kjøpe GAMEs andre slipp torsdag.



Videospillforhandleren ga ut to lagersorter torsdag - en om morgenen og den andre ved lunsjtid - og fikk spillerne til å skynde seg til GAMEs nettsted.



Begge partiene ble utsolgt i løpet av minutter, og mange fans ble frustrert da noen mottok meldinger om at konsollen var utsolgt, mens andre havnet i lange bestillingskøer.

PS5StockAlertUK, som tweets fans med nyheter om restocks, fortalte fans onsdag at anslagsvis 10.000 PS5-er vil bli utgitt for forhåndsbestilling av GAME.

Etter at GAME droppet sin nye forsyning på torsdag, la kontoen til: 'Hvis GAME bestemmer seg for å slippe aksjer bit for bit, vil jeg fortsette å legge ut varselmeldingen hver gang de slipper,' noe som tyder på at det kan være en annen mulighet senere i dag.



Klangen for en PS5 har kommet bare dager etter en batch utgitt av Smyths utsolgt på få minutter .

Fans som går glipp av torsdag må vente til minst neste uke.



Twitter -tipseren twitret tirsdag: 'Very will not be live this week with PS5. Selskapet jobber fortsatt hardt for å sikre mer lager, og vil gå live en gang neste uke. '

De har også spådd nye forsyninger på Amazon mandag 15. februar, John Lewis tirsdag 16. februar og Argos 23. til 24. februar.

Hvor kan jeg kjøpe den nye PlayStation 5?

Det er to versjoner av neste generasjon PlayStation 5 -konsoll tilgjengelig for kjøp. PS5 Digital Edition, som selges for £ 349,99, og PS5 med Ultra HD Blu-ray-diskstasjon, som er priset til £ 449,99.

Mange forhandlere har rapportert svært lave lagernivåer på grunn av vanvittig høy etterspørsel, så det er tilrådelig å fortsette å sjekke forhandlerne nedenfor hvis du ennå ikke har snappet opp en.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer

De som har klart å bestille fra GAME kan forvente konsollene sine senere denne måneden.

GAME sa til dem: 'Hvis du velger vår leveringsmetode med prioritetsforsikring (detaljer finner du på produktsiden) vil bestillingen din bli sendt innen 19. februar, alle andre leveringsmetoder vil bli sendt innen 26. februar.'

Se Også: