Lisa Faulkner innrømmer at hun var 'veldig redd' i ukene før hun adopterte datteren Billie

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lisa Faulkner blir ærlig om IVF -kamp og ektopisk graviditet(Bilde: Rex)



Lisa Faulkner har tappert snakket om hvordan hun følte seg i ukene før hun adopterte datteren Billie.



I 2008 adopterte skuespilleren, 48, Billie, nå 14, med sin første ektemann Chris Coghill.



Lisa har alltid vært åpen om fruktbarhetskampene etter en ektopisk graviditet, noe som førte til at hun måtte operere for å få fjernet ett av egglederne.

Matlagingen hadde tre mislykkede runder med IVF før hun og eks Chris bestemte seg for å adoptere.

Lisa Faulkner har tappert snakket om hvordan hun følte seg i ukene før hun adopterte datteren Billie (Bilde: Alan Davidson/REX/Shutterstock)



Skriver for Pause , skrev hun: 'Jeg visste at jeg fremdeles ønsket å bli mor enda mer enn noen gang. Vi så på alle alternativer under solen, inkludert surrogati og adopsjon i utlandet før vi bestemte oss for å adoptere fra Storbritannia. '

Lisa la til at hun og Chris bare hadde seks uker på seg til å forberede seg på at Billie skulle flytte sammen med dem, ettersom de var 'matchet'.



Det hektiske løpet for å forberede hjemmet førte til at hun følte seg 'spent og redd', men hun la til at det å være adopterer er den 'mest utrolige følelsen.'

I 2008 adopterte Lisa Billie med sin første ektemann Chris Coghill (Bilde: Alan Davidson/Shutterstock)

Lisa - som nå er gift med TV -kokken John Torode - forklarte: 'Spenningen ved å bli godkjent som adoptant og vite at vi hadde blitt matchet med et barn var den mest utrolige følelsen.

'Jeg hadde alle de samme følelsene som da jeg fant ut at jeg var gravid. Jeg var over månen og så veldig redd samtidig! Innen seks uker etter at hun ble matchet med datteren vår, ville hun komme til å bo hos oss, så det var i siste liten, å male soverommet hennes og gjøre alt klart for henne, men de var så spennende dager.

I sitt dypt personlige memoar diskuterte Meant To Be Lisa hvordan Clomid, et stoff hun tok for bare noen få måneder relativt tidlig på fruktbarhetsreisen, fortsetter å påvirke henne i dag.

'Clomid er veldig interessant,' fortalte Lisa, som sammen med ektemannen John presenterer John og Lisa's Weekend Kitchen.

'Det fungerer for mange mennesker, men det gjorde meg psykisk,' la hun til.

Lisa er nå gift med TV -kokken John Torode (Bilde: lisafaulknercooks/Instagram)

Legemidlet brukes av kvinner som ikke har eggløsning regelmessig og stimulerer egg til å utvikle seg slik at de kan frigjøres av eggstokkene.

'Innen tre dager etter at jeg tok det, ble jeg til en annen person,' forklarte hun.

'Ett minutt gråt jeg - bokstavelig talt gråt - på badegulvet, så var jeg høy som en drage, så ble jeg sint.

'Det føltes som den verste PMT, men uten smerter i menstruasjonen fordi du tar den i begynnelsen av syklusen. Det var fryktelig, uten ende i sikte, selv om du bare tar det noen dager om gangen. '

Lisa føler ikke at leger advarte henne ordentlig om at det kan ha vært disse bivirkningene: 'Jeg hadde ingen anelse om at denne lille, lille pillen kom til å påvirke meg sånn.

'Jeg husker at jeg tenkte på hvor liten den var - så mye mindre enn noe vitamin jeg har tatt - men likevel hadde den en så kraftig, umiddelbar effekt. Det var virkelig ikke bra for meg. '

Se Også: