Jamie Redknapp kommer med pinlig gafe på lufta når han diskuterer Chelseas Thiago Silva

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jamie Redknapp har blitt kritisert av Chelsea-fans etter å ha pinlig glemt at Thiago Silva har vunnet Champions League .



Silva hadde blitt kåret til kampens mann av Redknapps Sky Sports-kollega Alan Smith etter å ha hjulpet Chelsea til 1-0 seier Everton . Brasilianeren startet i midten av Blues' tre bakerste for sin første kamp Premier League årstid.



Hans opptreden ga ham stor ros fra de som så på , inkludert Redknapp. Men førstnevnte Liverpool og Tottenham Midtbanespilleren gjorde en stor gafe da han hevdet at Silva ikke var blant de beste forsvarerne gjennom tidene fordi han ikke hadde vunnet europacupen.



mary berry limoncello bagatell

'Utrolig spiller, han har bare denne evnen, det er som en magnet, han er så rolig. En av de store forsvarerne jeg tror vi noen gang har sett. Jeg tror han har vunnet 23 store trofeer, det eneste som har unngått ham er Champions League,' sa han til Sky Sports.

'Det kan være grunnen til at han ikke er i braketten til Maldini, Baresi, han er en av de store forsvarerne, en fryd å se på. Og å fortsatt gjøre det på dette nivået og se så rolig ut i det som er en rasende, bare så forsikret.'

Redknapp hadde tydelig glemt at Silva startet Champions League-finalen i 2021, en kamp som de blå vant mot Manchester City . Selv om Silva hadde blitt tvunget av tidlig på grunn av skade, fikk han fortsatt en Champions League-vinnermedalje.



bosnia verdenscupdrakt

SI DIN MENING! Hvem var kampens mann da Chelsea beseiret Everton? Kommenter nedenfor .

 Silva spilte hovedrollen da Chelsea beseiret Everton
Silva spilte hovedrollen da Chelsea beseiret Everton

Den tidligere engelske stjernens glemsel så ham sprengt av Chelsea-supportere på sosiale medier. Mens noen aksepterte at han kanskje mente Premier League i stedet for Champions League, ble Blues-tilhengere rasende.



'Jamie Redknapps kommentarer om Thiago Silva er bare pinlige på grensen. Jeg antar at han mente Premier League - men selv da ble han med i ligaen i en alder av 35. Hvis VVD/Dias fortsatt spiller på dette nivået på 35 år, vil jeg bli veldig imponert.' sa en fan.

En annen la til: 'Redknapp vet ikke at Thiaga Silva vant Champions league.' En tredje sa: 'Hvorfor sa Redknapp at Silva ikke har vunnet Champions League? Hvordan får disse folkene betalt for dette.'

En fjerde brølte: 'Jamie Redknapp er virkelig en idiot for det sitatet, og sier at grunnen til at han ikke plasserer Silva i den øverste klassen av CB-er skyldes ikke å vinne UCL... å glemme at Thiago Silva faktisk vant Champions League i hans første sesong i Chelsea!'

vaskemaskin symboler uk

En annen la til: 'Jamie Redknapp på Thiago silva 'det eneste han ikke har vunnet er mesterligaen'. Nei, han startet først i finalen som Chelsea vant for to sesonger siden.' Og en sjette konkluderte: 'Jamie Redknapp å si at Thiago Silva aldri har vunnet mesterligaen er faktisk morsomt.'

Før Redknapps glemsel hadde Silva spilt alle 90 minutter for Blues på Goodison Park. Jorginhos straffe i første omgang var nok til å sikre alle tre poengene, en seier som plasserer dem på sjetteplass på den tidlige Premier League-tabellen.

Se Også: