Chelsea-lagkamerater gir Pierre-Emerick Aubameyang grønt lys for å ta 'forbannet' nr. 9-skjorte

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

De Chelsea No.9 skjorte har blitt 'forbannet' - og Pierre-Emerick Aubameyang kunne få sjansen til å bære den.



Thomas Tuchel avslørte at ingen av spissene hans ønsket det ikoniske nummeret på ryggen etterpå Romelu Lukaku ble den siste store penger flopp etter Fernando Torres, Alvaro Morata og Gonzalo Higuain også feilet i skjorten.



Barcelona sin tidligere Arsenal spiss Aubameyang er på klubbens etterlysningsliste men Tuchel insisterer på at det ikke har vært åpent for noen, men det var fordi Raheem Sterling, Kai Havertz eller noen andre ikke ønsket det.



Blues-sjef Tuchel sa: «Det er forbannet, det er forbannet, folk forteller meg at det er forbannet. Det er ikke slik at vi lar det være åpent av taktiske årsaker, for noen spillere i pipelinen som kommer inn og naturlig tar det.

'Det var ikke en stor etterspørsel etter nummer ni, når like spillere noen ganger ønsker å bytte nummer. Men overraskende nok er det ingen som vil røre den.

'Alle som er lengre enn meg i klubben sier til meg 'ah, du vet, som om han hadde ni og ikke scoret og han hadde ni og heller ikke scoret'. Så nå har vi et øyeblikk hvor ingen vil røre tallet ni.»



 Thomas Tuchel jobbet sammen med Pierre-Emerick Aubameyang i Borussia Dortmund
Thomas Tuchel jobbet sammen med Pierre-Emerick Aubameyang i Borussia Dortmund

Tuchel nektet å nekte Chelsea interesse for Aubameyang som han jobbet med i Borussia Dortmund og har blitt tilbudt til klubber av Barcelona da de prøver å redusere lønnsutgiftene.

Aubameyang scoret 79 mål under Tuchel i Dortmund, og spissen antas å være åpen for en retur til engelsk fotball bare seks måneder etter at han forlot Arsenal. Tuchel la til: ''Jeg ville faktisk vært interessert i de 79 målene!



– Men vi vil ikke kommentere det ytterligere. Det er mange navn der ute, noen ganger på grunn av det faktum at vi diskuterer mange navn, men også noen ganger ren spekulasjon. Vi vil ikke blande oss.»

davina mccall thong bikini

Se Også: